Şimdi Ara

Cepteteb Masrafsız Bankacılık - Cepteteb Hesap (504. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.224
Cevap
226
Favori
457.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheContact

Cepteteb ile banka kartına mobil temassız ödeme(nfc ile) yapılabiliyor mu?
    Olmuyorsa kredi kartı değil banka kartı ile mobil ödeme yapılabilen banka var mı?
    ceptetebinkini bilmiyorum kampanya yaparsa denerdim ama
    mobil temassız ödeme(nfc ) iş bankası Bankamatik kartı oluyor

maximum kredi kartım yok

ve bankamatik kartım sayesinde maximum mobil uygulama kullanarak marketten NFC temssız ödemeler yaptım geçen hafta

işbank bankamatiğime 20 maximum puan bekliyorum
  • quote:

Cepteteb ile banka kartına mobil temassız ödeme(nfc ile) yapılabiliyor mu?
    Olmuyorsa kredi kartı değil banka kartı ile mobil ödeme yapılabilen banka var mı?
    Cepteteb ile olmuyor mobil ödeme.
    Akbank iş garanti benim kullandıklarım. Kredi kartı olarak sanırım bütün bankalar mobil ödeme oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azstek

Cepteteb ile olmuyor mobil ödeme.
    Akbank iş garanti benim kullandıklarım. Kredi kartı olarak sanırım bütün bankalar mobil ödeme oluyor.

Alıntıları Göster
    Akbank'ın veya iş'in banka kartı ile mobil ödeme yapabiliyor musun hocam?
  • quote:

Akbank'ın veya iş'in banka kartı ile mobil ödeme yapabiliyor musun hocam?

Alıntıları Göster
    Evet

• HOCAM cepteteb bonusta bonus pay kullanabiliyor muyuz
  • cepteteb hisse senedi hesabını kullanan var mı?
  • Yurt dışından gelen paraya 15TL eklemişler :@

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi dinleyin yardim lazim dostlar

Donem ici limitim 400tl
    Ben limitim bittikce para ekledim ve 800tl lik donem ici harcamam oldu
    Suan 400tl borcum var
    Borcumu odemek istedigimde odeyemiyorum hata kodu 57 diyor
    Mh yi aradim bana diyorki, donem ici harcama limitinizin iki katina cikmissin yani hesap limiti dolmus dolayisiyla borcunuzu odeyemezsiniz 1 ay donem sonra odeyebilirsiniz diyor ve 1 ay boyuncada karti kullanamayacakmisim

Param oldugu halde borcumu odeyemiyorum bu nasil is ne yapmaliyim
    Bana hesap limit arttirimi yapalim dedi yapalim bakalim dedim ama bu limit arttirimi olmadan bu isten nasil cikilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 16 Ekim 2019; 1:53:51 >
  • Vatikanli Mumin kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı borcunuzu başka bir bankadan kartınıza EFT yaparak ödemeyi denediniz mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.

cepteteb ihtiyaç kredisi %1.18 yeni müşteriye gibi bir kampanyası var.
    Mevcut müşteriye vermiyor %1.18 ihtiyaç kredisini. ayrıca 1850 findeks kkb puanı şartıda var.
    Banada 25 bin tl para lazım. CEPTETEB müşterisiyim. Yeni müşteri şartını atlayabilirmiyiz :)

kkb puanım : 1826
    Puandanda 24 puan kaybım var.

Önerisi olan varmı ?
  • Advocate54 A kullanıcısına yanıt
    Denemistim hocam, enparadan cepteteb kredi kartina eft yaptim 1 saat sonra baktim para geri enparaya gelmis

Her ne olduysa anlamadim sorun az once cozuldu
    Dunki mh temsilcisi mi bilmiyordu anlamadim az once tekrar aradim ne yapcam diye, ben odeyebilirim borcunuz dedi, bi sn hemen vadesiz hesabima para yatirayim dedim zaten atm onundeydim, sak diye kart borcunu kapatti

Burdan sunu anliyorum cepteteb musteri hizmetlerinde isi bilmeyen kisiler telefona cikiyor, sans eseri isi bilen birisi acti halletti, ozelliklede kadinlardan hic yardim alamiyorum sorunlarimi halledemiyorlar problem cikariyorlar.
    Dun neden cozmediniz dedigimde arkadaslarin sisteminde sikinti olabilir dedi, bende dedimki isi bilmiyorlar cagri merkezi musteri memnuniyer aramasi yaptiginizda bana yardimci olmayan dunki mh nij ve sorunumu cozen sizin isminizi verecegim dedim tesekkur ettim kapattim

• TEMASsız ödeme bazen çalişmiyor sizde de oluyor mu çözümü nedir
  • arkdaşlar cepteb başvurusu yaptım. olumlu olumsuz gibi bir bilgi gelmedi.başvuru tamamlandı diyor. teslim nasıl olacak ? en para gibimi ? yoksa sadece kurye bile teslim olacak ayrıca kart limiti varmı ? (bankada kart limiti yok gibisinden bir şey söyledi) cevaplarınız bekliyorum. saolun
  • kadirkul20 kullanıcısına yanıt
    Kk basvurusu mu hesap acilis basvurusu mu yaptiniz?

• Yeni banka kartı istemiştim, gelen kartın üzerinde temassız işareti bulunuyor fakat bir kere denedim çalışmadı. Mobil veya internet şubesinde bununla alakalı bir ayar bölümü de bulunmuyor. Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proscd

Yeni banka kartı istemiştim, gelen kartın üzerinde temassız işareti bulunuyor fakat bir kere denedim çalışmadı. Mobil veya internet şubesinde bununla alakalı bir ayar bölümü de bulunmuyor. Bilgisi olan var mı?
    Ustundeki bilgileri silip buradan paylasabilir misin

• ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/pmqweo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proscd -- 22 Ekim 2019; 20:14:37 >
  • quote:

https://prnt.sc/pmqweo
    Cok iyimis. Bende banka kartimi yenileteyim hemen

• quote:

Yeni banka kartı istemiştim, gelen kartın üzerinde temassız işareti bulunuyor fakat bir kere denedim çalışmadı. Mobil veya internet şubesinde bununla alakalı bir ayar bölümü de bulunmuyor. Bilgisi olan var mı?
    Banka kartı mı kredi kartı mı o?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byJuck -- 22 Ekim 2019; 20:45:47 >
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Banka kartı diye belirtmiştim, kartın sağ alt kısmında da yazıyor debit olarak.
  • 
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.