Şimdi Ara

CEPTETEB Temassız Ödeme ile İlk Harcaman Bizden! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
24
Favori
13.912
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İade alan yokki daha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jonathanlivinston kullanıcısına yanıt
    Farkındayım martı dostum. Ama 11i iade günü ve 20 küsür dakika kaldı. Şimdiden siper alalım
  • Halen hareket yok bekleyelim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyturan1

quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

Neden herkes 5000 limitine kafayı takmış anlamadım. Hem cepteteb kredi kartı + hem nfc özellikli telefon sahibi + hem de kampanya takipçisi 5000 kisi var mıdır acaba

Normalde yoktur ama isin icinde teb varsa coktan dolmuştur

Cok guzel aciklamissiniz. MH'yi ararsiniz. Ilk 5000 icerisindeki listede degilsiniz derler. O listeler TEB'de hic aciklanmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de hala yok, migrostan alışveriş yapmıştım 30 haziran günü, müşteri hizmetleri ile görüşmüştüm 5000 dolduysa yapmayacağım diye, dedi ki dolunca kampanya koşullarındaki sayfaya bitti diye yansıtıyoruz dedi, ona istinaden bence de 5000 kişi olduğunu sanmıyorum zaten, şu an kampanya koşulalrında 8i gözüküyor ama 11i oldu hala iade yok :S
  • Hâlâ yok oysa ben geçen ay haziranda ayın 2 si işlem yaptım. ekstrede mobil ödeme görünüyor iade yapılmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremyan -- 11 Temmuz 2016; 10:19:56 >
  • Genelde teb akşam yatırıyor kampanya puan ve iadelerini akşama kadar bekleyelim bakalım.
  • Cepteteb kekledi mi bizi naptı ya?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar olur ya müşteri hizmetlerininde bilgisi arıyorum benim netten okuduğumu bana okuyor. Sonuç olmayınca şikayet kaydı açalım başka birşey yok
  • dusundurucu D kullanıcısına yanıt
    Hangi firmanın müşteri hizmetlerinde zerre yetki veya akıl var ki. Pazarlama hizmetleri dışında ne işe yararlar ki?! Hatta çoğu taşeron. Boş muhabbet çıt kırıldım avare salakça laflar kibarca içi boşluklar...

Günümüz memleketim call center kavramını öküzün mıçına soksak azdır.
  • diyapman D kullanıcısına yanıt
    onu geçtim bazılarına diyorsun şikayet kaydı açar mısın diye açmamak için uğraşıyor ya bilgin yoksa aç şikayet kaydını baş işine ya böyle yapanlar bile var
  • Bugün kredi kartına 25 tl civarı bir para gelmiş gibi. Gibi diyorum çünkü kk de 5 tl olması gerekirken şuan 28 tl var. Dönem içi işlemlere yansıyan bir durumda yok. Çözemedim

• Benim kartın da kullanabilir limit artmış. Bir şeyler gelmiş herhalde..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 tllik yatmış artı bakiye olarak yarın dönem içine düşer.

• Yatmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: juniperi

25 tllik yatmış artı bakiye olarak yarın dönem içine düşer.

Alışverişi hangi gün yapmıştınız?
  • 2 ayrı kart ile 1 ve 2 haziranda her ikisinde yatmış.

• 9 haziranda işlem yapmıştım an itibariyle hesaplarima göre yatmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofist67 -- 11 Temmuz 2016; 19:58:07 >
  • Banada yatmis arti bakiye gozukuyo suan

• Bu şekilde ödeme yapmayı bilen, teb kredi kartı olan, android telefon kullanan ve üstüne bi de bu kampanyadan haberi olan 5bin kişi varsa ülkede ben de bişey bilmiyorum :)

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.