Şimdi Ara

CEPTETEB Temassız Ödeme ile İlk Harcaman Bizden! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
24
Favori
13.912
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kampanya yeniden devam ediyormu teb kampanyalarda görünüyor, z2 ile bi turlu şokta odeme olmamıştı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28 haziranda yaptim yatmis :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana uydurma neler söyleyen teb görevliye rağmen 25 lira iade olmuş. Burada söylemek istediğim şu ki bende cepte teb kredi kartı yok sadece teb bonus var ve iade aldım. Bunu bir yanlış anlamayı açıklamak için yazıyorum haziran kampanyası cepte teb kredi kartı olanlara Ağustos ise diğer kart sahiplerine diye bir ayrım yok

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtsrky45

Bana uydurma neler söyleyen teb görevliye rağmen 25 lira iade olmuş. Burada söylemek istediğim şu ki bende cepte teb kredi kartı yok sadece teb bonus var ve iade aldım. Bunu bir yanlış anlamayı açıklamak için yazıyorum haziran kampanyası cepte teb kredi kartı olanlara Ağustos ise diğer kart sahiplerine diye bir ayrım yok

daha once yararlanamamistim z2 ile bi türlü şokta ödeme yapamamıştım uzattıkları kampanyadan fayda saglayamayan CEPTETEB lilerde katılabilir yazdiklarinizdan

• 30 haziranda cepteteb kredi kartımla değil başka bir teb bonus kartımla yaptım alışverişi 25 tl iade yatmış. bana yattığına göre herkese yatmış olmalı :)
  • merhaba, dün itibariyle benimde 25TL iadem yatmamıştı. 8 haziranda yaptığım için, ilk 5000'e giremedim mi acaba diye merak ederek MH aradım. telefonda kampanyanın ilk 5000 değil, haziran boyunca alışveriş yapan herkese geri iade verileceği şeklinde güncellendiği söylendi. 8 temmuzda niye para iadesi yatmadı ozaman diye sordum, kayıt oluşturdu 2 saat içerisinde geri ödemeyi aldım. şu anda dönem içi işlemlere baktığımda +25TL kampanya ödemesi olarak görüyorum. bilginize.
  • Çekiliş yapıldığında kaç iştirak cı olduğunu yazdıkları gibi 30 haziran itibariyle kaç kişi katıldı iade yapılan sayı kaç bilsek bundan sonraki bu tip kampanyalar için bilgi olurdu

• Kasiyerin iş bilmezliği yüzünden ilk temassız alışverişimi 6.50 TL, olarak yapmıştım. Ardından bir kez daha 25 TL'lik temassız ödeme yaptım ve bana da +25 TL iade yatmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mag13 -- 12 Temmuz 2016; 14:04:16 >
  • Ben 30 haziran saat:21.30 da migrosta yapmistim yatmis iadeler

• Netice iibariyle kota doldu mu dolmadi mi? Bilgi var mi?
    Kayit olusturduk hata yuzunden hala geri donus yapmadilar

• quote:

Orijinalden alıntı: Karsiyakali-_-1912

Netice iibariyle kota doldu mu dolmadi mi? Bilgi var mi?
    Kayit olusturduk hata yuzunden hala geri donus yapmadilar

30 haziran tarihinde yapılan işleme iade varsa kota dolmadı denilebilir

• Banada yatmış. Güzel kampanyaydı.

• mrtsrky45 M kullanıcısına yanıt
    Telefon uyumlu Nfc var ama bir turlu aktif edemedik temazsiz odemeyi, cagri merkezinden de donmediler. Acaba bahsi gecen yeni kampanyaya dahil olabilir miyiz harcama yapmayi becerebilirsek

• internet sitelerinde tarihi güncellememişler ama telefondaki uygulamadan bakınca ilk defa cep telefonundan temassız ödeme kampanyası devam ediyor gözüküyor.
    ben kullanamamıştım, bu sefer kullanmaya çalışacağım.
  • sony z2 ile başarılı bir şekilde ödeme yapabilen varmı, geçen kampanyada şokta cihaza takla attırmama rağmen ödeme olmadı

• Cepteteb kampanyalar sayfasında kampanya tarihlerini değiştirmişler (01.06.2016-31.08.2016 arasında yazıyor). Şu halde 5000 kişi dolmamış diyebilir miyiz? (Sonuçta yeni kampanya değil, kota dolsa güncellememeleri lazım).
    Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
    Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alakası az ama bu ayki ceptetep ekstresinde Eylül'den sonra kart ücreti gelecegı yazıyordu. Benden başka gören varmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 karta da yatmış

• küfrettin K kullanıcısına yanıt
    UYARI ŞU ŞEKİLDE:

15 Eylül 2016’dan itibaren geçerli olacak yıllık asıl ve ek kredi kartı ücretlerimiz; TEB Bonus Card asıl kart 76 TL, ek kart 37 TL – TEB Bonus İzmirim Card asıl kart 68 TL, ek kart 33 TL - TEB
    Bonus Plus Card asıl kart 87 TL, ek kart 43 TL - TEB Bonus Premium Card asıl kart 98 TL, ek kart 48 TL - TEB Total Card asıl kart 82 TL, ek kart 38 TL - TEB She Card asıl kart 76 TL, ek kart 37 TL- ÜniversiTEB Bonus Card asıl kart 7,5 TL, ek kart 3,5 TL - TEB Bonus Platinum Card, TEB Yıldız Platinum Card, TEB
    Yıldız Priority Card, TEB Özel Platinum Card, TEB Platinum Doktor Card, TEB Yıldız Platinum Doktor Card asıl kart 132 TL, ek kart 66 TL, TEB Özel World Elite/Signia Card asıl kart 550 TL, ek kart 275 TL.

Ben cepteteb hk bir şey göremedim. Bir yanlışım yoksa bizle alakası yok. Ama tedirgin iseniz cepteteb müşteri hizmetleri zaten hemen yanıt veriyor...
  • Lg g2 sorunu çozuldu mu

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.