Şimdi Ara

CEPTETEB Temassız Ödeme ile İlk Harcaman Bizden! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
24
Favori
13.912
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haziran da yapıp iade aldık temmuzda da yaparsak agustosta iade gelir mi yoksa tek seferlikmiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da benden olsun.

1-Tüm işlemlerden önce internet açık olmalı.
    Önce İNTERNETİ açın.
    2-CepteTeb Uygulamasından kredi kartinda temassiz ödemeyi açın ve limiti tanımlayın.
    3-Sonra Nfcyi açın.
    4-Dokun ve öde yazan yere tıklayıp cepteteb i seçin.
    5-Tüm A101, Şok, Migroslarda Temassız ödemek için pos makinasında önce 0 (sıfır) tuşuna basın, sonra tutarı manuel girin yeşil tuşa basın deyin kasiyere. Bunu yapınca pos makinasının ekranında temassız şekil çıkıyor.
    6-Telefonunu, pos makinasının yaklaşık 2-3 cm üzerinde tutarsanız ödeme gerçekleşir. Kılıf olmayacak.
    7- Ekran açık olacak. CEPTETEB ödeme bildirimi gelecek.
    8-işte bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: crackerss1982

Haziran da yapıp iade aldık temmuzda da yaparsak agustosta iade gelir mi yoksa tek seferlikmiydi

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=118407825

Yeni kampanya ağustosta

• quote:

Orijinalden alıntı: Denetleme.1314

Lg g2 sorunu çozuldu mu

Evet cevap var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanyurtseven

Bu da benden olsun.

Önce İNTERNETİ açın.
    2-CepteTeb Uygulamasından kredi kartinda temassiz ödemeyi açın ve limiti tanımlayın.
    3-Sonra Nfcyi açın.
    5-Tüm A101, Şok, Migroslarda Temassız ödemek için pos makinasında önce 0 (sıfır) tuşuna basın, sonra tutarı manuel girin yeşil tuşa basın deyin kasiyere. Bunu yapınca pos makinasının ekranında temassız şekil çıkıyor.
    6-Telefonunu, pos makinasının yaklaşık 2-3 cm üzerinde tutarsanız ödeme gerçekleşir. Kılıf olmayacak.
    8-işte bu kadar.

Lg g2 oluyor mu

• lg g2 sorunlu tanimlanmiyor, ugrasmaya degmez baska telf bulmak lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: cnkst

lg g2 sorunlu tanimlanmiyor, ugrasmaya degmez baska telf bulmak lazim

Teşekkür

• quote:

sony z2 ile başarılı bir şekilde ödeme yapabilen varmı, geçen kampanyada şokta cihaza takla attırmama rağmen ödeme olmadı

z2 ye karti sorunsuz tanimladik ama ödeme yapamadim ,z2 ile sorunsuz odeme yapan varmı

• quote:

Bu da benden olsun.

Önce İNTERNETİ açın.
    3-Sonra Nfcyi açın.
    8-işte bu kadar.

Sony Z3 ile 2 saniyede ödendi.a101deki Çalışanlar temassız yok, kesinlikle olmaz, 3 görevlinin 3de imkansız demesine rağmen yukarıda yazdığım şekilde yapınca ağızları açık kaldı. Ödeme yapıldı.
    Ben çıkarken hala pos kağıdını inceliyorlardı.

• quote:

quote:

sony z2 ile başarılı bir şekilde ödeme yapabilen varmı, geçen kampanyada şokta cihaza takla attırmama rağmen ödeme olmadı

z2 ye karti sorunsuz tanimladik ama ödeme yapamadim ,z2 ile sorunsuz odeme yapan varmı

Bence telefonla alakalı değil hocam, TEB'in sistemi ile alakalı. Ben Migros'ta YKB temassız ödeme kampanyasından her ay sorunsuz yararlanıyorum. Aynı cihazla ve aynı Migros'tan bu kampanya kapsamında ödeme yapamadım ve alışverişi farklı kredi kartı ile tamamlamak zorunda kaldım.
    Not:internet açık,nfc açık,temassız ödeme açık ve limit tanımlı,öncelikli kart cepteteb,telefon uyku modunda değil. Ayrıca mobil ödemeyi daha önce Yapı Kredi'de defalarca kez sorunsuz yaptım. Telefonum Galaxy Note 2.
    Bilginize.

• 25 TL altı alışveriş yapıp iadesi yatan var mı acaba?
  • Bugün sonunda migrostan 25 tl lik alışveriş yapabildim. Son kampanyada kısıtlama var mıydı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg g2'de NFC olmasına rağmen mobil cihazınız temassız ödemeyi desteklememektedir diyor. Yardımcı olabilecek var mı? (Android 5 var

• Forumda bahsedilen tüm özelliklere göre Migroslarda birkaç kez denemek istedim ancak tahsilat gerçekleşmedi.
    Her denememde ekranda sürekli Android Pay için kart tanımla uyarısı çıkıyor. Bu uyarıyı neden alıyorum anlamadım.
    Bir yerde de NFC + Bluetooth açık olmalı demişti, birde öyle denemekmi gerekecek.
  • kampanya devam ediyor görünmekte ama 5bin kişi olmuş mudur acaba, teyit edip öyle mi alışverişi denesek?
  • Kampanya yıl sonuna kadar uzatılmış,bugün file markette denedim,olmadı,hicbir tepki vermedi cihazlar,karttan temassız çektirdim.
    Nerelerde geçiyor bu nfc odemesi?
    Xiaomi telefonlarda calisiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi philosopherx -- 11 Aralık 2016; 16:33:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: philosopherx

Kampanya yıl sonuna kadar uzatılmış,bugün file markette denedim,olmadı,hicbir tepki vermedi cihazlar,karttan temassız çektirdim.
    Nerelerde geçiyor bu nfc odemesi?
    Xiaomi telefonlarda calisiyor mu?

Aynen hocam Xiaomi ile migrosta ne yaptıysak olmadı, kasiyer de biliyor durumu olması lazım dedi ama nerde yanlış yapıyoruz acaba, nfc ile dosya aktarımı vs yapabiliyorum o nedenle tlf kaynaklı bir sorun olmasa gerek

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim
  • kampanya 31.12'ye kadar uzatılmış , bitenlerden çıkartılabilir
    ana sayfa güncellenebilir
  • quote:

Bu da benden olsun.

Önce İNTERNETİ açın.
    3-Sonra Nfcyi açın.
    8-işte bu kadar.

çok teşekkürler :)

• Aralık ayının son günlerinde temassız ödeme yaptım.

Kampanya şartlarına göre bugün iade gelmesi gerekiyor ama şu ana kadar gelen yok.

Aralıkta alışverişe yapıp da bugün iadesi yatan oldu mu?

Yoksa kota çoktan dolmuştu da bu iş işten geçti mi?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.