Bildirim
Cepteteb Toplam 300TL alışverişe 30TL indirim! (Bankomat kartlar) (14. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sen troll müsün?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tekrar ben de yazayim.Arkadaslar bazi alışverişler hemen işlerken bazıları üç gün sonra işledi.Panik yapmayalim. Bu arada bir gaflette bulunup fatura odemsini bankanin mobil uygulamasindan yaptim tabi ki işlemedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim 3 gün önceki fiziki pos alışverişlerim hala sayaca yansımadı. Sayaç hala 0.
Sayaç kaç gün sonra işliyor hala 0 gözüküyor bende de
-
Bu kadar komik olmanı gerektirecek şey nedir? 😀
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 gün geçti. Bende hala 0.quote:
Orijinalden alıntı: Rechargeable
Sayaç kaç gün sonra işliyor hala 0 gözüküyor bende de
Demekki geç kaldın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anlaşılan kayıt açtırıp alacağız iadeleri. 27,28 ve 29 da işlemlerim var. Sayaç 0.
27 sinde ki işlemin bugün 3.günü.
Merhaba fastpay yüklemesinin nasıl avantajı oluyor
Daha önce fastpay kullanmadım
Vay be en az 2-3 ay süren tüketici heyeti süreci sizde 10 günde tamamlanmış demek.quote:
Orijinalden alıntı: twitter kullanan insan
Arkadaşlar f*****ay sayılmıyormuş(!) ve internet alışverişleri dahil değilmiş. Evet trendyolu da kabul etmediklerini tüketici hakem heyeti üzerinden bildirdiler. Iki bayan bir erkek müsteri hizmetleriyle 10 dakika önce görüştüm sayaç hemen islemeyenlere iade olmayacakmış (!) Bu arada süt sağılır mi deneyen oldu mu
Güzel numara ama biraz daha çalışmalısın ayrıntılara.
-
Arkadaşın bahsettiği TBB Hakem Heyeti www.turkiye.gov.trBireysel Müşteri Hakem Heyetihttps://www.turkiye.gov.tr/tbb-bireysel-musteri-hakem-heyeti
Denildiği gibi çok kısa sürede sonuç alınıyor. Bizzat test ettim.
Sizin dediğiniz Tüketici Hakem Heyetiwww.turkiye.gov.trTüketici Hakem Heyetlerine Başvuru İşlemihttps://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi
Dediğiniz gibi çok uzun sürüyor. Bunu da bizzat test ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X