Şimdi Ara

cerato 2008 dizel için lastik tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kulanmakta olsugum 2008 model cerato 1.6 dizel advanve model arabama hangi lastigi alsam fikirlerizi soylerseniz sevinirim

• Ben kısa bir süre önce Michelin taktırdım, çok memnunum...
  • Michelin hangi modelini ve fiyat nekadardı bide 205/50/16 taktırdınız yoksa 205/55/16 hangisi iyi olur
  • Michelin Energy Saver modeli.

Benim araç Comfort, bundan dolayı lastikler 195-60R15 88H

Ben taktırırken kampanya vardı, tanesi 140 TL ye geldi...
  • teşekurler deepkurt verdigin bilgi için
  • ben 3 yıldır GOODYEAR Optigrip ( yazları) kışın ise Ultragrip 7+ kullanıyorum.

cerato advanced olduğu için 205-55-16 lastik ebatları var.

optigriplerin tanesi 200 tl, ultragriplerin tanesi 280 tl filandı.lastik ebatları biraz daha küçük olsa fiyatta baya bi düşüyordu.
  • drangelman teşekurler verdigin bilgiler için benim istedigim 4 mevsim lastik yaz kış ugraşmayayım diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dizel Araç tavsiyesi..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 2008 cerato aracıma Kia serviste 205 55 16 cooper marka 4 mevsim lastik taktırdım. tanesi 145 tl. su an %40 indirimli fiyatı. turkiye dispritoru anadolu gurubu.

bende sizin gibi cok arastırdım. üzerinde bridgestone 205 50 16 lastik vardı. 30.000 km de degişim oldu. 50 yanak cok pahalı oldugu için 55 yanak aldım. su an memnunum.

selamlar
  • Bugün ceratoya Michelin taktırdım daha önce hankok ve avon deneyimim oldu daha 5 km yol yaptım gerçekten çok yumuşak geldi fazla çukur tepkisi vermiyor avon güzeldi çok memnundum ama sertti ve bu hafta yandan hafif balon yaptı hepsini yeniledim. 50000 e yakın sürdüm avonu hala taş gibiydi.
    Sonuç olarak bakalım Michelin nasıl olacak herkes övüyor
  • arkadaslar benımkı 1.6 ex adv modeli
    uzerinde 16 inc var ama ben 15 inc lastiklerimi kullanabilirmiyim..?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.