Şimdi Ara

volvo v40 için lastik tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuan Michelin 225 45 r17 primacy 3 fabrıka cıkısı lastıklerle kasım 2014 den bu yana 31000 km yaptım. dün elimle kontrol ettiğimde dişlerinde sorun olmamasına rağmen sanki çok sertleşmişti. ben de lastik arayışına girdim, aynı marka model ile devam mı edeyim yoksa nokian Conti gibi markalara mı yöneleyim ? performans odaklı değil daha çok şehir ıcınde konforlu sessiz bir lastik istiyorum. şimiden tesekkur ederım.

• V40 sert bi arac benim s40 tan bile sert o yuzden ne alirsaniz alin yumusak hamurlu olsun ayriyetten piyasadaki lastikler v40 in fiziksel limitlerinin altinda kaliyor genelde continental cpc5 veyahut michelinin iyi lastiklerinden almanizi tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • primacy 3ler yazlık lastik, elbette sertleşecek.
    225/45 ler runflat oluyor, runflat nispeten daha serttir. Ben olsam michelinle devam ederdim.
  • beynemaz kullanıcısına yanıt
    evet yazlik lastik, sertligi mevsimlik mi degisiyor anlamadim? yani havalar isininca yumusayacak mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzensiz aşınma yoksa 2014 31.000 km yapmış lastiği değiştirmeye gerek yok.
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    asinma hic yok lastiklerde sadece cok sertlestigini gordum o yuzden sordum. uretim tarihi 9.ay 2014 mus.

2019 da mi degistirmem gerekir ?

cvp icin trsekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • V40'ım için Nokian Eline 2 düşünüyorum. Kullanan birini bulmak çok zor. Olmadı cpc6 alırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Egea için fren tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Peugeot 301 Lastik önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı lastiğin 205 55 16 sını kullanıyorum, 2015 üretimli, yanaklarında kılcal çatlaklar oluşmuş, sizinkiler nasıl?

• Mevsim kış, elinizdeki lastikler yazlık olduğu için sertleşme normal. Kışın yumuşak lastik istiyorsanız kış lastiği almalısınız. Lastik dişlerinizi kontrol edin, yeterliyse kullanmaya devam. Sonrasında ise goodyear assymmetric 3 dışında lastik bakmazdım.
  • Kaymak asfaltta ışıklarda kalkışta sarma var mı, 50 ile ş.içi frensiz viraj dönerken önden ya da arkadan kayma var mı.. kısaca tutunma zayıfladı mı ona bakmak lazım.

Sizin yıl/km'te bakınca ben değiştirirdim diye düşünüyorum. Ama 2018 lastik bulmakta da fayda var. Son zamanlar üretim ve stoklar hep kışlık olduğundan bulacağınız lastik örneğin ağustos 2017 lastiği olabilir. Öyle ise 1-2 ay sonra bakmakta fayda olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Continental premium contact 6 performans olarak alabileceğiniz en iyi lastiktir.

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2017-Auto-Bild-Summer-Tyre-Test.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.