Şimdi Ara

CERATO HB KULÜBÜ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
5.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de 32 basıyorum ama sanki önlerin havası bana düşük gibi geliyor öyle yapınca,malum motorun bütün ağırlığı öne biniyor,bir de kaput çok ağır dikkatinizi çekti mi bilmiyorum.34 yapasım geliyo önleri,bu seferde çok mu tangır tungur olur bilemedim walla
  • sanırım yaz için 32 uygun kışın ıslak zeminden dolayı 34 yapılabilir...dediğiniz gibi önler düşük gibi geliyor sanki ama 32 uygun gibi yaz mevsimi için...kışın 34 deneyecem bakalım nasıl olacak...kaput ağır evet diğer araçlara göre...birde sanırım 1365 kg yazıyor ruhsatta ağırlık olarak...bu ağırlık nerden geliyor nasıl oluyor çözemedim doğrusu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskici2000

sanırım yaz için 32 uygun kışın ıslak zeminden dolayı 34 yapılabilir...dediğiniz gibi önler düşük gibi geliyor sanki ama 32 uygun gibi yaz mevsimi için...kışın 34 deneyecem bakalım nasıl olacak...kaput ağır evet diğer araçlara göre...birde sanırım 1365 kg yazıyor ruhsatta ağırlık olarak...bu ağırlık nerden geliyor nasıl oluyor çözemedim doğrusu...

Harbiden ya arkadaşlar inanmıyorlar söylediğim zaman arabanın ağırlığına.
    Zaman zaman arkadaşlar beni gördüklerinde önlerin havası inik mi diye soruyorlar Neyse kışın 34 yapılabilir lastik havası doğru söylüyorsunuz.
  • bu araba güvenli olarak sizce kaça kadar basar...
  • walla ben pek hız yapmayı sevmem korkarım açıkçası lastik patlaması gibi durumlardan falan Allah korusun kul yapımı sonuçta,ama 160 a kadar bastığım oldu bi kaç kere hiç zorlanmadan,daha da giderdi ama bilemiyorum .Yolun eğimine göre de değişir
  • haklısın ben de pek hız yapmayı sevmem ama 170 kadar çıktı ama daha da gideri vardı...
    arabanın ön balatalarını değiştirdim...öncefrene basınca ıslık sesi gibi ses çıkarıyordu...serviste balatalara biraz rötuş atıp uçlardan zımparaladım...ama şimdi frene basınca değil bazen hareket halinte iken tiz bir ses çıkarıyor...sizde de aynı sorun çıktı mı hiç balataları değiştirince...?
  • walla ben daha balataları değiştirmedim ama çok yakında değiştirecem,balataları servisten mi yoksa dışardan mı aldınız?kaça maloldu?bi şey daha söylemek istiyorum benim frenler sanki abs değilmiş gibi bi izlenim veriyor bana,şimdi diyeceksin ki kardeşim kaç km olmuş daha balataları değiştirmemişsin ama hayır ya aldığım günden beri aynı,yani pek çok modelli araç kullandım,frenlerine basınca zıngadanak duran ama benimki öyle değil anlamadım...
  • sanırım 60000 bakımında değiştirirsiniz artık...benimkisi öyle oldu...servisten aldım balataları...sanırım çifti 60 TL ...değiştirince ıslık sesine karşı tedbirinizi alın...frenler konusunda haklısınız... örneğin fokus marka arabaya göre frenler çok kötü malesef :((( bende memnun değilim frenlerden...önce balatalardan sandım ama değişince de hiçbişey değişmedi...demekki kia larda belirgin bir durum...ve en sevmediğim güvenmediğim yanlarından biri de bu...yine de herşeye rağmen şehirler arası sürüş keyfine diyecek yok...
  • hocam resim ekleme işi nası yapılıyodu bilgin var mı?
  • valla resim ekleme konusunda fikrim yok yeni sayılırım bu sitede...
    bir sorunum var galiba...araba egzozunda bazen siyah duman çıkıyor...turboda bir sorun yok gibi...çünkü çekişinde hiçbir problem yok...her zamanki performansa sahip...herhangi bir ses de yok...yakıt aldığım yeri de değiştirmedim...ama sanki devri aşınca siyah duman çıkıyor gibi...bu dizel araçlarda normal mi yoks abaşka bir soruna mı işaret...
  • zaman zaman bende de oluyor,birara ben de turbodan sandım ama araba maşşallah gidiyor yani.yakıtla ilgil olacağını tahmin ediyorum teknik konularda fazla bilgim olduğu söylenemez ama yakıta pislik karışmış olabilir,bi de mazotu çeyrek deponun altında tutmamak lazımmış bildiğim kadarıyla,dibindeki pislikler zarar vrebilir gerekçesiyle belki ondandır yine de servise sorarsanız iyi olur noolur noolmaz...
  • benim turboda da sorun yok...servisi aradım eğer turboda sorun yoksa ERG diye bişeyden bahsetti anlamadım...yakıt ışığı yanmadan depoyu dolduruyorum...umarım ciddi bir sorun yoktur...bu arada resim eklemeye öğrendiyseniz anlatın bana da araba resimlerimizi ekleyelim...
  • tamam o işe bakacam,aslında daha önce göndermiştim ama çok uzun zaman oldu unuttum biraz çetrefilli bi iş
  • hocam resim ekleme ok çok basitmiş aslında,aşağıda verdiğim linke tıkla önce beni gör,sonra da 1.sayfaya git,arkadaşın birisi çok güzel anlatmış o kadar basit ki,ama bi tavsiye:resim düşük çözünürlükte olursa ekleme daha kasmadan yapılabiliyo benim resim azcık zaman aldı o kadar.haa bu arada niye bu resmi koydum çünkü arabamın doğru dürüst bi resmi yok pc de,en yakın zamanda koyacam inşallah.Resim kayseri kadir has stadı TÜRKİYE-estonya maçı 4-2
    http://forum.donanimhaber.com/m_21315868/mpage_4/key_//tm.htm#34701319

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan7 -- 23 Eylül 2009; 22:28:15 >

• bende de şimdilik resim yok çektiğim zaman yüklerim..teşekkürler oldukça basitmiş...sizdeki siyah duman sorunu kendiliğinden mi geçti yoksa birşeylerden mi kaynaklanıyordu...
  • EVET KENDİLİĞİNDEN GEÇTİ özellikle kışın yapıyordu,soğuk nedeniyle çiğ yakıt atmasından kaynaklandiğını sanıyorum,yazın hiç olmuyor,sadece ilk çalıştırmalarda şöyle bi atıyo sonra kayboluyor,ama yaz-kış bi sorunum var:egsoz dan pis koku geliyor,ama ben maalesef her zaman aynı yerden yakıt alamıyorum,bi de yaşadığım yerde eurodiesel yok bazen ordan almam icap ediyor sanırım koku da o yüzden öyle geliyor,sizin araçta da öyle bi koku var mı?yakıtı aldığınız yere ve eurodiesel olup olmadığına dikkat ediyor musunuz?
  •  CERATO HB KULÜBÜ

CERATO HB KULÜBÜ

CERATO HB KULÜBÜ

CERATO HB KULÜBÜ

CERATO HB KULÜBÜ

• çok sıradışı ve güzel...böyle güzel araba güzel günlerde kullanılır işte...her şeyiyle farklılığı ve sportluğu hissettiriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskici2000

çok sıradışı ve güzel...böyle güzel araba güzel günlerde kullanılır işte...her şeyiyle farklılığı ve sportluğu hissettiriyor...

Çok teşekkürler,eminim sizinki de çok şıktır,sizden de resimler bekliyorum, bu arada ikimizden başka kimse takılmıyo buralara ayrıcalık diyelim biz buna en iyisi
  • benim de siyah ama kaporta çiziklerden birde önceki sahibinin bakımsızlığından solmuş sizinkine göre...habire cilalıyorum ama huylu huyundan vazgeçmiyor işte...birde aman dikkat kuş pisliğine...uzun bir süre kalırsa boyayı eritiyor...bende birkaç eriyik halde boya izi var...
    yakıt konusunda şuana kadar eurodizel dışında tek damla başka mazot bırakmadım...bende şuan siyah duman atarken pencereleri açıyorum ama şuana kadar hiçbir koku almadım...siyah duman olayını da bir türlü çözemedim...servise de uzağım...sanırım bakımı bekleyeceğim...motorda herhangi bir sorun yok gibi ama duman olayında birşeyler çıkar elbet...aman turbo olmasın da...
    kimse uğramaz oldu gerçekten...sanırım cerato hb sahibi olmak gerçekten ayrıcalık...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.