Şimdi Ara

CERATO HB KULÜBÜ (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
5.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • direksiyon simidindeki deri de aşınma problemi var mı?
  • ceratoma lpg taktırıcam, LPG ile kullanan var mı? Görüşler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskici2000

direksiyon simidindeki deri de aşınma problemi var mı?

evet maalesef aşınma var yalandan deri, olacağı buydu sizde de var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanoglanli

ceratoma lpg taktırıcam, LPG ile kullanan var mı? Görüşler?

Hocam sanırım yeni bir konu başlığı açarak aradığın soruya cevap bulabilirsin,biz dizelciyiz çünkü hemde tam 2 kişi...
  • sayısı bu gidişle hep iki kalacak olan ceratocular olacağız...tabi ki hb cinsi olanlardan...sadece şehir içi bir depo kaç km götürüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskici2000

sayısı bu gidişle hep iki kalacak olan ceratocular olacağız...tabi ki hb cinsi olanlardan...sadece şehir içi bir depo kaç km götürüyor...

walla ne yalan söylüyüm nüfusu 5000 olan küçücük bi yerde şehir içi ölçümü yapmak çok ta açıklayıcı olmaz heralde,doğrusu hiç denemedim ama bir tam depo ile uzun yolda (konya-mersin-ankara güzergahında)1000 km yi gördüm. bu yaklaşık 3 yıl kadar önce oldu,en son geçtiğimiz yaz ş.arası 155 ykrş yaktı(konya-manavgat)
  • MERHABA ELİMDE KİA CERATO TURBO VAR İHTİYACI OLAN BENİ ARASIN
    05448524727
  • Bende de HB Cerato var..

2006 Beyaz LX..102.000km'de şu an..
  • bende de 2006 siyah hb cerato var...75000 de..sadece sol çamurluk boyalı...ve siyah olduğundan bol çizikli...başka hiçbir sorunu yok...sizce bu arabanın fiyatı ne olur? satsam mı satmasam mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KubiPala

Bende de HB Cerato var..

2006 Beyaz LX..102.000km'de şu an..

Hocam hoşgeldin be ya hele şükür 3 olduk,sayımız hızla artıyor eskici2000 görüyosun dı mı,sen bi de satıyım mı diyosun
  • üç olduk evet...satmaktan vazgeçtim bende :))
    sadece fiyatını merak etmiştim...
  • 4 diyelim arkadaşlar.. Benimkide HB ama benzimli.. LPG taktırmayı düşünüyorum..

CERATO HB KULÜBÜ
  • arka spoi ler çok yakışmış..ve bence en güzel renk sahibisiniz...
  • Teşekkürler eskici2000, bende siyah renkleri çok beğeniyorum.. araba A3 gibi duruyo.. ama gel gelelim bakımı zor galiba dimi?
  • haklısın...yıkanınca muhteşem ama kısa süreli tabi...birde yakından bakamazsın arabaya...tam bir çizik deryası...sen rengine şükret çok iyi ve gösterişli duruyor...bu araçlarda birde sunroof olursa diyecek yoktu gösterişine ama malesef yok...benzinli nin sürüş keyfi nasıl merak ediyorum...dizelinkine diyecek yok benzinli kimbilir nasıldır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanoglanli

4 diyelim arkadaşlar.. Benimkide HB ama benzimli.. LPG taktırmayı düşünüyorum..

CERATO HB KULÜBÜ

Hoşgeldiniz,jantlara bakınca advanced olduğu anlaşılıyor,gerçekten güzel bi renk,spoiler de yakışmış hani,bence hiç durma hemen taktır lpg yi, yakıtta özellikle bugünlerde en avantajlı olanı kesinlikle lpg.Ama taktıracağınız yeri çok iyi seçin çünkü bildiğim kadarı ile işçilik çok önemli monte esnasında,sonra da gaza korkmadan istediğiniz gibi basın ve aracınızın tadını çıkarın,tekrar hoşgeldiniz

• güzel araba sürmek içindir tabi ki...arkadaşlar arabanın paylaşacak süpriz özellikleri yok mu...
  • nerelerdesiniz arkadaşlar...meydan boş kaldı...
  • tüm cerato hb ler satıldı mı...?
  • arkadaşlar nerelere kayboldunuz...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.