Şimdi Ara

Cerato Koup Hakkında Bilgi Almak İstiyorum. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

10 -11 litre cok fazla tabi ama rodaj zamanı dolunca belki biraz daha inebilir benzin tüketimi

koup için katalog verisi 9 litre.hep 1-2 litre üstünde yakar.katalog verisi rodaj bitince olan veridir.fazla bir oynama olmayabilir.
  • vee egerr pro ceed cok pahalı gelirse yinede 2.ellerine bakın 31 den başlıyo 40a kadar cıkıyoohttp://www.sahibinden.com/search.php?b[search_text]=kia+pro+ceed şurdaki siteye bakabilirsiinizz yadaaaa bu adresten koup 2. elerinede bakabilirsiinizhttp://www.sahibinden.com/search.php?b[search_text]=kia+cerato+koup 45 bine kadar fiyat cıkıyo yine yardımcı olabiliyosakk ne mutluu bizee

• arakadaslar konu nasıl acılıyooo ya
  • Araç süper cidden bende dün inceledim ama test sürüşü yok tabiki !
    kırmızı rengiydi f1 vites filan fulldü deger bi araç bence fiyatına göre...
  • Bende 2011 Comfort var. Coupe ile aynı motor. CVVT yani. Buna gaz takılabiliyor. Ben de alırken taktırdım. Ne performansını etkiledi, ne başka birşey. Çekişi benzin ile fark etmiyor. Gaza basınca koltuğa gömülüyorum. Gazlı olan gitmiyor diye bir problem yaşamadım.

GDI motor Sportage larda var. Cerato grubu CVVT motor.

Proceed diye direten arkadaş niye bu kadar ısrar etti anlamadım. Ben sedan tipi araç seviyorum. Sanırım konuyu açan da bu tip bir araba istiyor. Bence Coupe çok harika bir araba. Bazen keşke dediğim oluyor ama ben iş için kullandığımdan, coupe alma şansım yoktu. Ama kısmet olur da ikinci bir araç alırsam kesinlikle coupe olacak.

İlk 2000 Km de 10-11 gördüm yakıt tüketimini. Şimdi 8500 km deyim ve 9 u geçmiyor. Üstelikte çok performanslı kullanırım arabayı. İstanbul trafiği insanda sabır bırakmıyor. Açık yol bulduğumda basarım.Ama 140 ı geçmenizi tavsiye etmem. 150 ye kadar araç devri 4000 e kadar geliyor. Sonra 3500 devire düşüyor. Bunun nedeni de, sanki çift karbüratörlüymüş gibi 150 den sonra daha fazla yakıyor.

Ben gayet memnunum ve coupe alacaksanız, kesinlikle çok şanslısınız. Showroomda çok inceledim ve hala da showrooma girdiğimde ilk yanına gittiğim araç oluyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.