Şimdi Ara

Cerato Sağlamlık/Sac kalınlığı ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kia Ceratonun sac kalınlığı bana normalden fazla ince gibi geldi. acaba yanlış mı düşünüyorum?
    ön kapıyı açtığınızda çamurluğun araca bağlandığı yerdeki boşluklardan parmağınızla dokunduğunuzda ne kadar ince olduğunu hissedebiliyorsunuz. Hatta bükebiliyorsunuz bile. Sadece çamurluk değil aracın neresine bastırsan kutu kola gibi ses çıkarıyo esniyo... ön kaputa veya çamurluğa biri yaslansa kapak gibi içine geçiyor. Hatta bir defasında kaputa eliyle yaslandı bir arkadaş, kaput içine geçti sağına soluna bastırdım tekrar çıktı çöken kısım :):) Sizce bu kadar ince olması Normal midir??? Sac kalınlığının kazalarda bir etkisinin olmadığını biliyorum, zira en kaliteli araçlar dahi kaza yaptığında sac kağıt gibi oluyo ama bu aracınki çok çok ince geldi bana. Opel ile kıyas yaptığımda Opel resmen taş gibi... Bunun bize bir artısı veya bir eksisi olur mu? Cevaplarınız için teşekkürler...

• Bizim arkadaşın, ön kaputa basketbol topu düşmüştü, bir karış genişliğinde bir göçük olmuştu. Sonra lavaboları açmak için kullanılan körükle, 4-5 denemeden sonra kaput düzeldi :))) Hatta autoking 315 TL fiyat istemişti...Mini onarıma girmediği için..
  • çoğu aracı karşılaştırdım opelin saç kalinlığı iyi yoksa diğerleri de aynı merak etme farkları yok
  • Yani ne bileyim fazla ince geldi bana. yaslanmayla yamulur mu hiç ya? tamam sacın bir etkisi yok ama bu kadarda ince olması normal mi? Güvenerek kullanabilir miyiz yani? konserve kapağı gibi araba. kutu kolanın biraz daha sert hali...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atemiz90tr -- 15 Eylül 2010; 23:51:09 >
  • giderek kalite ve maliyetlleri düşürme çabalarındalar, bundan 10 seneki orta seviye araçlardaki kaliteyi şu anda üst seviye pahalı diyebileceğimiz araçlarda ancak görebilmekteyiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: atemiz90tr

Yani ne bileyim fazla ince geldi bana. yaslanmayla yamulur mu hiç ya? tamam sacın bir etkisi yok ama bu kadarda ince olması normal mi? Güvenerek kullanabilir miyiz yani? konserve kapağı gibi araba. kutu kolanın biraz daha sert hali...

Önemli olan sacın kalınlığı değil şasenin sağlamlığı ve kabine gelebilecek darbeyi emip içeriye yansıtmamasıdır. 2005 model ceratom var. Sıfır almıştım. İki kez kazaya karıştım. İkisinde de sert darbe yedim ama birkaç ufak ezik ve çizikle kurtardı. Bana çarpanların hali daha fena oldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.