oha nasıl kescen o lwl da cok güclü zannettin kendini heralde seni tekte alır
quote:
Orijinalden alıntı: Minekop
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: K1LL3RPL4UZ3
1 tane vursa 3 te 2 si boşa gider
o lvl da onu kesmene imkaan yok elite lerin 1 tanesi vursa ztn yerddesin çıkmadı demişsinde ztn cervberus o adama deil sana vursa gene öldüydün
quote:
Orijinalden alıntı: Carnige
quote:
Orjinalden alıntı: K1LL3RPL4UZ3
1 tane vursa 3 te 2 si boşa gider
o lvl da onu kesmene imkaan yok elite lerin 1 tanesi vursa ztn yerddesin çıkmadı demişsinde ztn cervberus o adama deil sana vursa gene öldüydün
Alıntıları Göster
Hem avrupa charısın hem 21 ?.. Bence adamın Sana bırakmadığı için üzülme , boşuna ölücektin ..
quote:
Orijinalden alıntı: ..Mu®aT..
Hem avrupa charısın hem 21 ?.. Bence adamın Sana bırakmadığı için üzülme , boşuna ölücektin ..
Alıntıları Göster
cerberus a vurduktan sonra yanındaki, canarvarlar çıkıyor ve sen kesın ölrdün
quote:
Orijinalden alıntı: ..Mu®aT..
Alıntıları Göster
Düşene bi tekmede sen vurdun demek
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-6CB3B4454
Düşene bi tekmede sen vurdun demek
Alıntıları Göster
o levelde o pot basma süresiyle biraz zor keserdin
quote:
Orijinalden alıntı: DgnByz
O lvlde onu kessen , kahraman ilan edilirdin , genede dalmakta büyük cesaret ister , tebrikler
18 lvda tg kestim herkes noob deddi 70+ da tg kestim gine noob deddiler kaç lvda kescez tg yi ?=
quote:
Orjinalden alıntı: Dogan_Hawk
O lvlde onu kessen , kahraman ilan edilirdin , genede dalmakta büyük cesaret ister , tebrikler
quote:
Orijinalden alıntı: bigsolo
o lvlde avrupa bi çar cerberusu kesseydi oyunu bırakırdım
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: bigsolo
ARKDASIM BİRAZ MANTIKLI DÜŞÜN ŞİMDİ YENİ SERVERLAR ACILDIGINDA TG KAC LVL ADAM KESİO ONA GÖRE YORUMUNU YAP AMA ŞİMDİ 6 EYLÜLDE SERVER ACILIO O ZMAN AVRUPA CHARI KESERSE TG YA DA CERBERUSU O ZMAN AGZIN ACIK BAKMA
quote:
Orijinalden alıntı: TolgaGürsoy
quote:
Orjinalden alıntı: bigsolo
ARKDASIM BİRAZ MANTIKLI DÜŞÜN ŞİMDİ YENİ SERVERLAR ACILDIGINDA TG KAC LVL ADAM KESİO ONA GÖRE YORUMUNU YAP AMA ŞİMDİ 6 EYLÜLDE SERVER ACILIO O ZMAN AVRUPA CHARI KESERSE TG YA DA CERBERUSU O ZMAN AGZIN ACIK BAKMA
Alıntıları Göster
ısallah ılerkı lvl larda kesersın
quote:
Orijinalden alıntı: lleevveenntt
ısallah ılerkı lvl larda kesersın
Alıntıları Göster
intcisin yatardın direk bnce.
quote:
Orijinalden alıntı: mk370
intcisin yatardın direk bnce.
Alıntıları Göster
Dibimde kesmişlerdi benim Alexanderda.Ama göremedim giantlar sağolsun gidiyodum atçığımla bi baktım seirenes giant.14 lvl falanım kestim ama.Çok vuramıyo zaten intlere.
quote:
Orijinalden alıntı: otobar
Dibimde kesmişlerdi benim Alexanderda.Ama göremedim giantlar sağolsun gidiyodum atçığımla bi baktım seirenes giant.14 lvl falanım kestim ama.Çok vuramıyo zaten intlere.
Alıntıları Göster
benimde önüme düştü lvl 7 idim 22 lik wizard kasıyodu beni o öldü gitti ben wurdum öldüm kalktım yine wurdum ...