Şimdi Ara

Çereztabağı net %30 indirim Kuruyemiş fiyatları çok iyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
15
Favori
15.197
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar instagram reklamı ile gördüm. Sonrasında whatsup ile de irtibata geçip görüştüm. Fiyatlar çok iyi 12 kasıma kadar kampanya yapmışlar. Kırıkkale de faaliyet gösteren kuruyemiş toptancısı. Günlük kavurum yaptıklarını tazelik konusunda kesinlikle sorun yaşanmayacağını, her hangi bir beğenmeme durumunda 8 gün içerisinde de iade alacaklarını söylediler. Şuan için fiyatların kaçmaz düzeyde olduğunu düşünüyorum 100 TL üzerine Kargo bedava. Dikkatimi çeken ürünlerin fiyatlarını kopyaladım. Farklı çeşitlerden de bir sipariş geçtim geldiğinde de yine paylaşırım yorumumu.

Antep Fıstığı Naturel kg 63 TL
    Ay çekirdekleri 14 ila 17 TL arasında
    Fındık içi kg 36.40
    Kavrulmuş Fındık - Ordu 39,20 TL
    Kabuklu Fındık 21,00 TL
    Badem 56,00 TL
    Kavrulmuş Badem 59,50 TL
    Yerli İnce Kabuklu Badem 30.80 TL
    Tuzlu Kavrulmuş Kayısı Çekirdeği 29,40 TL
    Yerli İnce Kabuklu Ceviz 25.20 TL
    Çiğ Kaju 63,00 TL
    Kavrulmuş Kaju 64,40 TL

Ayrıca glutensiz ürünler, şekerleme, kahve, ballı fındıklı sarma pestil ve kuru meyve gibi ürünleri de var.

Gerçek Fındık Ezmesi (%70 Fındık) 320gr 10,50 TL. A101 in findux markasını 14.95e almıştım en son. Fıstık Ezmesi (%70 Fıstıkta) 7,35 TL imiş markaları Trabzon Tarım bunlardan da aldım birer tane. Fındıklı Ballı Sarma ve Fındıklı Paşa Ballı kg 28TL bunlarda uygun geldi.
    Whastuptan natural antep fıstığının resmini istedim onuda aşağı ekliyorum .
    Çereztabağı net %30 indirim Kuruyemiş fiyatları çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emin936 -- 10 Kasım 2019; 15:35:14 >

• Malum soruyu sorayım

"Gramajlara paketler dahil mi ?"
  • Mr. Angelo kullanıcısına yanıt
    Sormadım ama sorup öğreneyim hocam. Konunun linkini de attım kendileri de dahil olur belki. En son çerezkapımda da uygun fiyat ürünlerden de memnun kalmıştık stok kalmamıştı firmada.
  • Arkadaş çerez değil altın oldu resmen. Teşekkürler alırsa forumdaşlar yorumları görmek isterim.
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Dün ay çekirdeğini 22tl den aldım kajuda 100küsür antep fıstıgında 120 küsür gördüm yakında ay çekirdeğide mi alamayacağız dedim adamalara maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: emin936

Dün ay çekirdeğini 22tl den aldım kajuda 100küsür antep fıstıgında 120 küsür gördüm yakında ay çekirdeğide mi alamayacağız dedim adamalara maalesef
    Maalesef hocam zevk için yediğimiz şey bile uçtu. Tekrardan fırsat için teşekkürler.
  • Fiyatlar güzel...

Kalite ters orantılı olur mu diye düşünmüyor değilim ama

Ekleme firmaya ben de mesaj attım, bakalım ne cevap verecekler?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • paylasim icin tesekkurler.

ben 100 liralik bir siparis olusturdum, (250ser gramdan cesit cesit.)

gelince yorumlarimi paylasirim.
  • kocaballi kullanıcısına yanıt
    Bende direkt mevcut kampanyada ürün fiyatları çok uygun sipariş vermeden tazelik ve kalite konusunda teyit almak istiyorum dedim. tazelik konusunda hiç bir şüpheniz olmasın ürünlerimiz günlük kavrumum ile hazırlanmaktadır menmun kalmazsanız eğer 8 gün içerisinde tekrar iade edebilirsiniz. dedi 100 tl üzeride kargo bedava olunca iade de sorun olmaz diye düşünerek 7-8 kalem sipariş ettim geldiğinde de paylaşırım yorumlarımı. Birde resim istedim whatsuptan falan attı sammimi geldi inşallah ürünler iyidir zaten memnun kalırsak orayı yıkarlar dedim kendisine de sürekli indirim isteriz ürünler iyiyse
  • Nasıl sipariş vereceğiz
  • https://www.cereztabagi.com/
    Kuruyemiş Çeşitleri, Fiyatları, Online Kuruyemiş | Çerez Tabağı
    Kuruyemiş Çeşitleri, Fiyatları, Online Kuruyemiş | Çerez Tabağı
    http://www.cereztabagi.com

• quote:

Orijinalden alıntı: emin936

Bende direkt mevcut kampanyada ürün fiyatları çok uygun sipariş vermeden tazelik ve kalite konusunda teyit almak istiyorum dedim. tazelik konusunda hiç bir şüpheniz olmasın ürünlerimiz günlük kavrumum ile hazırlanmaktadır menmun kalmazsanız eğer 8 gün içerisinde tekrar iade edebilirsiniz. dedi 100 tl üzeride kargo bedava olunca iade de sorun olmaz diye düşünerek 7-8 kalem sipariş ettim geldiğinde de paylaşırım yorumlarımı. Birde resim istedim whatsuptan falan attı sammimi geldi inşallah ürünler iyidir zaten memnun kalırsak orayı yıkarlar dedim kendisine de sürekli indirim isteriz ürünler iyiyse

Firma ile yazıştık.

Foruma girmekte sıkıntı yaşıyorlarmış.

Girdiklerinde buraya yazacaklar.

Bende 3 kalem Ürün sipariş vereceğim.

• kocaballi kullanıcısına yanıt
    az önce konu kapatıldı sonra tekrar iade oldu belki o arada girememişlerdir.
  • emin936 E kullanıcısına yanıt

@emin936

Yok fıruma üye olma ile alakalı bir sorun

• Geçen bizim buraya halktan diye bir kuruyemişçi açıldı tr de 37 şubesi varmış bilen vardır belki fiyatlar çok çok uygun yağmalıyodu millet
  • Bu cerezler vucutta cok kilo yapar mı ornegin antep badem fındık
  • Fiyatlar uygun sipariş vereceğim şimdi . Foruma özel ufak hediye istedim 😀 yaparsa stoklar tükenir inşallah ürünler kalitelidir.
  • calculus07 kullanıcısına yanıt
    Evet uygun ama bu siteye göre pahalı kalmış belki açılaşa özel olabilir.
  • Takip yorumlara göre alalim
  • ozgun_izmirli35 O kullanıcısına yanıt
    Bende açılışa özel olarak düşündüm çok uygundu çünkü
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.