Şimdi Ara

Çernobil için yeni tehlike uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1986’da tarihin en büyük reaktör kazasına neden olan Ukrayna’daki Çernobil Nükleer Santrali, yeniden tehlike sinyali veriyor.

NTV-MSNBC

28 Nisan 2005— Santralin üzerine inşa edilen beton ve çelik kabuktaki çatlaklar radyoaktif sızıntı riskini doğurdu. Bilim insanlarına göre, kabuğun çökmesi durumunda çevreye yayılacak toz bulutu geniş bir alanı etkileyecek ve insan sağlığını tehdit edecek.

• Hadi bakalım hayırlısı ne olcak

• dedim noluyor..
  • DÜNYANIN SONU YAKLAŞIYOOOOOOO.......
  • sağlık mı kalmış yaff ne hastalık desen mevcut yeryuzunde... teknoloji geliştikçe hastaliklar da artıyor haliyle... ilerde daha ne hastaliklar görülecek kimbilir.... çernobilde de neymiş...
  • valla çok haklısın arkadaşım...çernobil de neymiş...daha kansere çağre bulunamıo...ayrıca topic le ne ilgisi var anlamadım ama neyse ...
  • Haydi Hayırlısı bakalım ne olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: r00t_system

Çernobil için yeni tehlike uyarısı

1986’da tarihin en büyük reaktör kazasına neden olan Ukrayna’daki Çernobil Nükleer Santrali, yeniden tehlike sinyali veriyor.

NTV-MSNBC

28 Nisan 2005— Santralin üzerine inşa edilen beton ve çelik kabuktaki çatlaklar radyoaktif sızıntı riskini doğurdu. Bilim insanlarına göre, kabuğun çökmesi durumunda çevreye yayılacak toz bulutu geniş bir alanı etkileyecek ve insan sağlığını tehdit edecek.

yazılım genele yazmışsın. ne alaka
  • bende virüs zannettim

+1 ne alaka yazılımla

• Harbi bende virüs sandım

Yazılım bölümünde değişik bi konu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.