1986’da tarihin en büyük reaktör kazasına neden olan Ukrayna’daki Çernobil Nükleer Santrali, yeniden tehlike sinyali veriyor.
NTV-MSNBC
28 Nisan 2005— Santralin üzerine inşa edilen beton ve çelik kabuktaki çatlaklar radyoaktif sızıntı riskini doğurdu. Bilim insanlarına göre, kabuğun çökmesi durumunda çevreye yayılacak toz bulutu geniş bir alanı etkileyecek ve insan sağlığını tehdit edecek.
Hadi bakalım hayırlısı ne olcak
dedim noluyor..
DÜNYANIN SONU YAKLAŞIYOOOOOOO.......
sağlık mı kalmış yaff ne hastalık desen mevcut yeryuzunde... teknoloji geliştikçe hastaliklar da artıyor haliyle... ilerde daha ne hastaliklar görülecek kimbilir.... çernobilde de neymiş...
valla çok haklısın arkadaşım...çernobil de neymiş...daha kansere çağre bulunamıo...ayrıca topic le ne ilgisi var anlamadım ama neyse ...
Haydi Hayırlısı bakalım ne olacak
quote:
Orjinalden alıntı: r00t_system
Çernobil için yeni tehlike uyarısı
1986’da tarihin en büyük reaktör kazasına neden olan Ukrayna’daki Çernobil Nükleer Santrali, yeniden tehlike sinyali veriyor.
NTV-MSNBC
28 Nisan 2005— Santralin üzerine inşa edilen beton ve çelik kabuktaki çatlaklar radyoaktif sızıntı riskini doğurdu. Bilim insanlarına göre, kabuğun çökmesi durumunda çevreye yayılacak toz bulutu geniş bir alanı etkileyecek ve insan sağlığını tehdit edecek.
yazılım genele yazmışsın. ne alaka
bende virüs zannettim
+1 ne alaka yazılımla
Harbi bende virüs sandım
Yazılım bölümünde değişik bi konu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme