Şimdi Ara

cerrahapaşa mı ege mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Black4blue

Hocamız bize ilk söylediğinde çok saçma gelmişti ve sana da öyle gelecektir muhtemelen. O sınavların amacı seni sürekli çalışır halde tutup sonradan sıkışmanı önlemek ve ortalamaya etkileri de çok küçük zaten. Eğer o sınavlar olmasa dönem sonunda en az son 2 hafta başını kaldıramazsın. Onların sayesinde 1 haftada rahat hallediliyor ki bizde bilen bilir kalıp soru çıkar. Dersle alakasız olanların bile önceki yıllardan kalıp çalışıp geçtikleri oluyor. Bilmiyorum ama 300 küsur kişinin 120'si cerrahpaşaya gidebilecekken neden ege'yi seçsin

İzmir ve çevresinde oldukları için seçiyo olmasınlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ergenus94 kullanıcısına yanıt
    dostum benim sıralamada 2000 civarı senin konuları takip ediyorum ege yazarsak beraber gideriz artık
  • Kardeşim gel gaziye gidelim
  • Anadoludaysaniz izmire gelmeyin sakın. Güzelim şehri mahvettiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: olliti

Anadoludaysaniz izmire gelmeyin sakın. Güzelim şehri mahvettiniz

ne alakası var birader daha gelmeden şehri b.ku çıktıysa biz mi çıkardık.
  • cerrahpaşa dururken egenin adı bile geçmez bence... :)
  • Bence ikisi de çok yakın fakat ben ikisini de ayrıntılı gezdim gördüm ben ege derdim. Vaka görme olayı filan hemen hemen aynı zaten. İstanbul 13 milyonluk şehir fakat Ege tıp Ege'nin en gelişmiş üniversite hastanesidir bence açık ara. Yani Ege Bölgesindeki ciddi hastalarda Ege üniversitesine gelirler.
  • Egeyi seçmek isteme nedenlerimden biri de bu zaten bölge üniversitesi olması.Ama hala kararsızım nolucak bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudi_eem

quote:

Orijinalden alıntı: Black4blue

Hocamız bize ilk söylediğinde çok saçma gelmişti ve sana da öyle gelecektir muhtemelen. O sınavların amacı seni sürekli çalışır halde tutup sonradan sıkışmanı önlemek ve ortalamaya etkileri de çok küçük zaten. Eğer o sınavlar olmasa dönem sonunda en az son 2 hafta başını kaldıramazsın. Onların sayesinde 1 haftada rahat hallediliyor ki bizde bilen bilir kalıp soru çıkar. Dersle alakasız olanların bile önceki yıllardan kalıp çalışıp geçtikleri oluyor. Bilmiyorum ama 300 küsur kişinin 120'si cerrahpaşaya gidebilecekken neden ege'yi seçsin

İzmir ve çevresinde oldukları için seçiyo olmasınlar

İzmir civarında olanlar var olmayanlar da var hatta İstanbul'dan gelen bile var.

• cerrahpaşa bence
  • quote:

oha. Dogu batı ayrımı yapmayı ne zaman bırakacaksınız ya ayıp ayıp. Su mıllette tam sahıp cıkın ya olmezsınız.

• ege zor mu şaşırdım o kadar kişiden duydum herkes diğer tıplara göre daha kolay diyor siz nereden çıkartıyorsunuz zor olduğunu cerrahpaşadan falan kat kat daha kolay bir bölüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bückstabu189

ege zor mu şaşırdım o kadar kişiden duydum herkes diğer tıplara göre daha kolay diyor siz nereden çıkartıyorsunuz zor olduğunu cerrahpaşadan falan kat kat daha kolay bir bölüm

ilk defa kolay diyen birini görüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: yyuuyyu

quote:

oha. Dogu batı ayrımı yapmayı ne zaman bırakacaksınız ya ayıp ayıp. Su mıllette tam sahıp cıkın ya olmezsınız.

Doğudan geliyo abazalar burdaki kizlara öküz gibi bakiyo görgüsüzler. Gelen adam görgülüyse gelsin.

• quote:

quote:

quote:

Doğudan geliyo abazalar burdaki kizlara öküz gibi bakiyo görgüsüzler. Gelen adam görgülüyse gelsin.

birader konuyla ne ilgisi var ben ege mi cerrahpaşa diye konu açmışım.Siz karı kız abazalik konuşuyorsunuz

• quote:

quote:

quote:

olliti diyosa gitmeyin beyler

• quote:

senin gibiler yüzünden izmire tatile bile gelmek istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bückstabu189

ege zor mu şaşırdım o kadar kişiden duydum herkes diğer tıplara göre daha kolay diyor siz nereden çıkartıyorsunuz zor olduğunu cerrahpaşadan falan kat kat daha kolay bir bölüm

Hocam şuan trollüyor musun sazan.avi mi yapıyorsun çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudi_eem

Ege tıp kampüsü hastaneden ibarettir diğer bölümlerin bulunduğu ana kampüse gitmek için metro kullanmak gerekiyo ege tıp kampüsü güzel falan değil yani

O zaman cerrahapaşa'dan çok da farklı değildir sanırım, kampüsü olmaması bakımından. Bir de bu cerrahpaşa tutan arkadaşlara çapa da geliyo mu, çapayı neden düşünmüyosunuz?
  • kardeş benim çapa gelmiyor zaten ihtimaller içinde o yok hiç araştırmadım zaten
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.