< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Cerrahpaşa mı çapa mı?
-
-
sbü çok net
-
Cerrahpaşa yı direkt tus dershanesi yapsalar daha mantıklı olur bence
Malum sınavlar ve sistem aşırı kolay intörnlük namına bir şey yaptıkları yok sırf tus çalışıp ortalama yüksek gözüksün diye yani
Ona rağmen tus ortalamaları birkaç tustur Hacettepe ortalamasından daha düşük
Bu da demek oluyor ki o kadar verilen boş zamanı iyi değerlendirme yetileri yok
Sırf reklam olsun diye öğrencileri bu kadar rahat bırakıyorlarsa direkt dershane olun yani
İnsana bakacağız sonuçta en küçük bir bilgi eksikliği herhangi bir hastalığının teşhisinde etkili olabilecek bir durumdayken
Öğrencileri belli bir ölçüde denetlemek zorundayken bu gerekliliği sağlayamıyorsanız tıp fakültesi denebilir mi bilemiyorum
Sırf bunun için bile çapa derdim ben ama çapa nın klinik eğitiminin çok iyi olması ve binalarının yenilenme düzeyinin daha ileride olması da bir sebep olarak gösterilebilir
Dipnot: Bir ara Instagramdan hesabına girip Cerrahpaşa tıp dekanını biraz dinleyin
Adam tebrik konuşması bile yaparken cümleleri sıralama yetisinden yoksun maalesef
Hitabet yeteneğinden yoksun böyle bir adam nasıl dekan oldu bilmiyorum
Umarım karar alma konusunda bu kadar vasat değildir -_-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB04B6B00 -- 22 Eylül 2024; 22:55:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yorumunuz için teşekkürler hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çapa’nın avantajı daha kaliteli sosyal ortamı ve daha merkezi konumudur.Bunun dışında Cerrahpaşa’ya karşı bir avantajı yok.
Yukarıda bir arkadaş CTF’ye bence gereksiz yersiz eleştiri yapmış.Okulun sistemi rahat ama zaten bu rahatlık ilk 3 sene işinize yarar.4-5-6’daki zorluk denk geldiğiniz hemşire ve asistanlara bağlı emin olun.CTF’de okuyup tüm monoblokta tek başına nöbet tutmuşluğu var.
Klinik eğitimleri olarak konuştuğum üst dönemlerime göre aman aman bir farkları yok.
-
Cerrahpaşaya geçmişsin galiba :)
Çapada okuyup memnun kalmayan sendin galiba yanlış hatırlamıyorsam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB04B6B00 -- 23 Eylül 2024; 1:18:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
olm bırak tıbbı. o kadar sene okunmaz.
yazılım öğren, para yazılımda.
-
Hocam girdik bi yola
hangisi daha iyi bilmiyorum ama ben olsam çapa yazardım önünden çok geçtim. girişi konumu vs iyiydi. iyi bi okul derken “sanki çapa tıp” derdim. ismi de havalı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
xd
Hocam sizi başka konularda da gördüm de nerede okuyorsunuz veya nerden mezunsunuz?
Evet bendim.
Yatay geçiş işi de yattı zaten.Ders saydıramadığım için sene tekrarı yaparsın diyince vazgeçtim.
Çapa’nın Cerrahpaşa’ya karşı tek avantajı sosyal imkanlar ve konum dediğim gibi.Binalar daha yeni demişsin ama Çapa’da ilk 3 sene eğitim göreceğin binaların hepsi eski.Cerrahpaşa yenileme yaparken ilk o binaları yeniledi.Klinik bilim binalarının yenilenmesi için iki okul için de daha uzun yol var.
-
Geçmeyi gerçekten istediysen üzüldüm senin adına ,geçmiş olsun dostum ama en kötü
3.sınıfın sonunda geçersin sıkma canını eğer kafana takıldıysa bu kadar .benim dikkatimi çeken asil kazananlarda yıldırım beyazıt , Biruni , Sbü , Medeniyetten öğrenciler var bunlar zaten en kolay olarak bilinen okullar adamların hepsi 3,97-3,98 ortalama yapmış
Ve bu kazananların arasında öğrencinin yks puanıyla Cerrahpaşa taban puanı arasında 17-18 puan fark olan var ki bu da 10 bin yapan öğrencinin 3 binle alan cerrahpaşaya girmesi anlamına geliyor , ortalama ağırlığını bu kadar yüksek tutmaları o kadar saçma ki 10 bin sıralama yap Biruni gibi bir yerde oku normal tıplarda sadece geçmek için gereken gösterdiğin çabayı orda göster ve 3,97 ortalama yap sonra sistem seni ödüllendirsin ve Cerrahpaşaya geçme hakkı kazan
10 bin yapmak ve normal tıpların koşullarına göre ortalama bir miktarda çalışmak
Ben bunlarda ödüllendirilecek bir durum göremiyorum
Dediğim gibi sistemleri akıl dışı gerçekten
Hak edenlerin alt sıralarda kaldığı bir sistem
Bir Cerrahpaşa saçmalığı daha bana göre -_-
Dipnot: Kazananların hepsini 1 den başlatma şartı koymuşlar zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB04B6B00 -- 26 Eylül 2024; 23:50:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Tus dershanesinde okumaktayım
👍👏👌
Hocam bence 3.sene bitince zaten çok bir mana kalmıyor.4-5-6’nın eğitim kalitesi ve rahatlığı denk geldiğiniz hoca,asistan ve hemşirelere bağlı.
Bir de Cerrahpaşa’nın genel yönetimini beğenmemişsiniz ama Çapa’nın yönetiminin 10’da biri etmez yaptıkları saçmalıklar.Pandemide YKS’de 800k yapan elemanlar alındı fakülteye Çapa’da.Ülkede mantıkla yönetilen 3-5 kurum varken CTF’ye bunun üzerinden sallamak saçma.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
sbü çok net |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X