Türkiyede bunun başka bir örneği var mı bu nedir abi |
Cerraşpaşa Tıptan YTÜ Makineye Yatay Geçiş Yapmak
-
-
Adam sonuç olarak istesiği konuma gelmiş, önemi yok böyle şeylerin herkesin kendi hayatı. Mızmız bir doktor olacağına iyi yapmış -
Kim bu merak ettim -
allah akıl fikir versin :D
-
2014-2017 arasında mezuna kalmış diye yorumladım.
-
adam ta**aktan yürüyemiyor itü makina ya niye geçmemişde yıldız bazı yıldız da makina okuyanlar makina mühendisliğinin bazı kısımlarının otomativ gibi itü den daha iyi olduğunu söylüyor tabi öğrenciler böyle diyor ben bilemem okumuyorum
ha niye makina seçmiş orasıda ayrı muamma demekki adam onu istiyormuş hep
-
Adam kendi hür iradesiyle kendisi için en doğru olan kararı vermiş derdi de buna düşmüş, allah senin gibilere akıl fikir versin. Bak ne yazıyor orada: "...bölümün benim için uygun olmadığını anladıktan sonra lisans eğitimimi sonlandırdım."
-
quote:
Orijinalden alıntı: mudriknatikhafizAdam kendi hür iradesiyle kendisi için en doğru olan kararı vermiş derdi de buna düşmüş, allah senin gibilere akıl fikir versin. Bak ne yazıyor orada: "...bölümün benim için uygun olmadığını anladıktan sonra lisans eğitimimi sonlandırdım."
sıkıntı makine mühendisliği değil, YTÜ'ye geçmesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X