Şimdi Ara

Cesar Chelito Delgado*Cesar Delgado*____ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: electra

Bu adama ihtiyacımız varmı?

Olsun olmasın ben istiyorum

Hocam bu adam ligini tozunu atar
  • video yu 10 kez izledim
    ben böyle bitiricilik görmedim..

Şu adamı al allah aşkına demirören...
  • bu adamı bize bırakmazlar başkası kapar
  • Gelmesi zor ama gelirse yılın transferi olur, keşke gelse...
  • @electra seni okuyanda barça gibi takımımız var zanneder

quote:

Bu adama ihtiyacımız varmı?
  • Bu adam forvet arkası orta saha değilmi?

Elimizde zaten Delgado Rico var. (Tigana hep yanlış yerde oynattı bu adamları) Bu adamlar şimdi asıl yerlerinde oynıycak, daha çok verim alıcaz.

Ayrıca Serdar Özkan diye bir futbolcu var elimizde bu adamı izledim yemin ederim yok döyle futbolcu. Adam 10 numara, Burağa verilen şans keşke Serdara verilseydi.

Ne gerek var şimdi forvete ihtiyacımız varken?
  • sizin elinizde şimdi carew olsaydı bence kadronuz süper olurdu...
    Elinize gelen iyi topçular hep t.d.ler yüzünden ezildi..

Keza bizim de başımıza çok geldi...
  • adamın mevkisi olarak striker yazıyor zaten, al forvette bobonun yanında oynat..
    ayrıca sol açık forvet arkası her yerde oynar gibime geliyor..

beşiktaşın ricosu delgadosu ile bu adamı bir tutma bence..
    hemde 25 yaşında..

quote:

Bu adam forvet arkası orta saha değilmi?

Elimizde zaten Delgado Rico var. (Tigana hep yanlış yerde oynattı bu adamları) Bu adamlar şimdi asıl yerlerinde oynıycak, daha çok verim alıcaz.

Ayrıca Serdar Özkan diye bir futbolcu var elimizde bu adamı izledim yemin ederim yok döyle futbolcu. Adam 10 numara, Burağa verilen şans keşke Serdara verilseydi.

• Carlton Cole imzaya kaldı!
    24 yaşındaki golcü yıldızın işini bitiren Beşiktaş, Arjantinli Cesar Delgado'yu yedek bekletiyor
    Santrfor arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Carlton Cole'de karar kıldı. Siyah-beyazlıların, uzun süredir peşinde koştukları Cole ile her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi. 1.91 boyundaki İngiliz oyuncu, geçen sene West Ham forması ile 17 maçta 2 gol atabilmişti. Yöneticiler Celal Kolot ile Mario Berk'in, bu hafta sonuna kadar İngiltere'ye giderek Cole'e resmi sözleşmeyi imzalatacağı ifade edildi.

ALTERNATİFİ HAZIR
    Beşiktaşlı yöneticiler, her türlü aksiliği göz önünde bulundurarak, daha önce görüştükleri ve prensipte anlaştıkları Manchester City'li Dairus Vassell ile Meksika'nın Cruz Azrul takımında oynayan Cesar Delgado'yu da hazırda bekletiyordu. City, Vassell için yapılan teklifi geri çevirince gözler yeniden Delgado'ya döndü. Cole transferinde sıkıntı yaşanırsa, siyah-beyazlı formayı Arjantinli Delgado giyecek.

KAYNAK : Fotomac

ulan yonetime baq ya delgado dan once cole u dusunuorlar delirtir bu celal kolot adami...

• quote:

Bu adam forvet arkası orta saha değilmi?

Yok forvet arkası değil, hele bir gelsin, sen bir gör, o zaman diğerleri hikaye diyeceksin

Bu adam alınmaz mı hiç

Cesar Chelito Delgado*Cesar Delgado*____

• Bjkkkk sen de burada adam görüp fm de alıyorsun ayıp ama olmuyor böyle. Araştır biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Bjkkkk sen de burada adam görüp fm de alıyorsun ayıp ama olmuyor böyle. Araştır biraz

Bence hile yapıyor. Ne zaman burda adam görse rahatlıkla transfer ediyor. Hangi trainer'ı kullanıyorsun söyle Bjkkkk....
  • quote:

Orjinalden alıntı: YoK

quote:

Bjkkkk sen de burada adam görüp fm de alıyorsun ayıp ama olmuyor böyle. Araştır biraz

Bence hile yapıyor. Ne zaman burda adam görse rahatlıkla transfer ediyor. Hangi trainer'ı kullanıyorsun söyle Bjkkkk....

fotoşap yapıyor bence

• quote:

quote:

quote:

fotoşap yapıyor bence

BJK ile almadığım kupa kalmadı be ne diyorsunuz Ama 2011 de alabildim şampiyonlar ligi kupasını

http://forum.donanimhaber.com/m_15547433/mpage_1/key_//tm.htm#15816897

Bu arada 2011 yılına gelince sıkıldım. Oyuna yeniden başladım. Gene adamım Cesar Delgado'yu alayım dedim, ama Marsilya,Newcastle, Lyon gibi takımlar da istedi. Dedim bu transfer olmayacak, ben de Eddie Johnson'ı alayım. Aldım Eddie Johnson'ı, ondan sonra Cesar nedense BJK'yi seçti o kadar takım arasından, onu da aldım. Şimdi Nobre yedek, Bobo gitti

Aziz Yıldırım da daha önceki oyunlarda bana teklif yapmıştı, ben de gitmiştim Zico kovulunca . Ama orda kupa alıyorum, para da çoktu ama , nedense mutlu olamıyordum, ben de istifa ettim

• quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

quote:

quote:

quote:

fotoşap yapıyor bence

BJK ile almadığım kupa kalmadı be ne diyorsunuz Ama 2011 de alabildim şampiyonlar ligi kupasını

Bu arada 2011 yılına gelince sıkıldım. Oyuna yeniden başladım. Gene adamım Cesar Delgado'yu alayım dedim, ama Marsilya,Newcastle, Lyon gibi takımlar da istedi. Dedim bu transfer olmayacak, ben de Eddie Johnson'ı alayım. Aldım Eddie Johnson'ı, ondan sonra Cesar nedense BJK'yi seçti o kadar takım arasından, onu da aldım. Şimdi Nobre yedek, Bobo gitti

Aziz Yıldırım da daha önceki oyunlarda bana teklif yapmıştı, ben de gitmiştim Zico kovulunca . Ama orda kupa alıyorum, para da çoktu ama , nedense mutlu olamıyordum, ben de istifa ettim

hocam sana özenip gittim, bi fm2007 aldım
    bozuk çıktı

• Arkadaşlar noldu bu oyuncuyu alamadık dimi
  • bu adamı beğenmeyipte almayan yönetimi varyaaaa Allah taş eder şeresizim taaaaş
  • 15 Milyon $ istiyormuş, Cruz Azul. Adam takımının herşeyi, biraz fazla gerçi.

--------------------------------------------------------------------------------
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmyRocK

15 Milyon $ istiyormuş, Cruz Azul. Adam takımının herşeyi, biraz fazla gerçi.

--------------------------------------------------------------------------------

hocam Kuranyi 20küsür milyonsa,bu adama değer
  • quote:

Orjinalden alıntı: goxel54

quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

quote:

quote:

quote:

fotoşap yapıyor bence

hocam sana özenip gittim, bi fm2007 aldım
    bozuk çıktı

Kesinlikle gidip değiştirmelisin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.