Arkadaslar gazetelerin yalanlamalarina gore bjk miz cear delgado ile gorusuyormus...Insallahn oledir yarabbim boylece c.cole haberleri de biter arkadaslar bu adami cm/fm oynayanlar iyi bilir inanilmaz bir oyuncu gelirse buyuk sukse olur...Bizde bunun icin elimizden geleni yapalim kulubu mail yagmuruna tutalim...Adami merak edenler youtube den izlesin bana hak vereceksinizz..Hatta bir itiraftada bulunuyim bu adam gelirse pascal felan unutular....Forza chelito...Yonetim lutfen bu adami al yalvaririm sana .
o adam Türkiye ye gelirse birşey olmaz, öyle çalım attırtmazlar adama, ikinci de tekmeyi bi yer bir daha çalım atmaya korkar
quote:
Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç
o adam Türkiye ye gelirse birşey olmaz, öyle çalım attırtmazlar adama, ikinci de tekmeyi bi yer bir daha çalım atmaya korkar
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
Tam tersi bence burada daha rahat atar. Ama Lugano ve Baki gibi adamlar tekmeyi atabilir haklısın Ama serbest vuruş ve penaltı kazanırız iyi olur Keşke gelse.
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
quote:
Tam tersi bence burada daha rahat atar. Ama Lugano ve Baki gibi adamlar tekmeyi atabilir haklısın Ama serbest vuruş ve penaltı kazanırız iyi olur Keşke gelse.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: BJKKKKK
quote:
yok atamaz işte hepimiz bülent korkmaz neslinin gençleriyiz, top geçer adam geçmez mantığı bizim futbol felsefemizdir
quote:
Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç
quote:
Orjinalden alıntı: BJKKKKK
quote:
yok atamaz işte hepimiz bülent korkmaz neslinin gençleriyiz, top geçer adam geçmez mantığı bizim futbol felsefemizdir
Alıntıları Göster
demirören hala bu adamı almamışsa gitisn tüm tüpleri satıp bu adamı alsın..
bu adam türkiyeyi ayağa kaldırır yemin ederim.
Bütün haberler gibi bu da fos çıkar büyük ihtimalle ne de olsa fotomaç haberi... Bu adam gelirse min. 20 gol atar...
quote:
Orijinalden alıntı: Franci
Bütün haberler gibi bu da fos çıkar büyük ihtimalle ne de olsa fotomaç haberi... Bu adam gelirse min. 20 gol atar...
kardeşim bu nası iş verdiğin adreste wikipediada yani currently plays for bjk in superl eague yazmışlar yandada current club (şimdiki kulübü) cruz arul yazmışlar
quote:
Orijinalden alıntı: trinidadtobago
kardeşim bu nası iş verdiğin adreste wikipediada yani currently plays for bjk in superl eague yazmışlar yandada current club (şimdiki kulübü) cruz arul yazmışlar
Alıntıları Göster
wikipedia da neler yazdı gs da fenerde ben imza için başkanın yanında görmeden inanamıyorum artık..ama istemem mi elbette isterim!
quote:
Orijinalden alıntı: trinidadtobago
Alıntıları Göster
demirörennnnn al bu adamııııııı !!
walla ya süper transferr olurr off off off
quote:
Orijinalden alıntı: Oceanic815
demirörennnnn al bu adamııııııı !!
walla ya süper transferr olurr off off off
Alıntıları Göster
Yalnız youtube'daki yorumlar süpermiş
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
Yalnız youtube'daki yorumlar süpermiş
Alıntıları Göster
şakamı la bu adam demiröreni hiç sevmem ama bu adamı alsın 10 yıl başkan kalsın
quote:
Orijinalden alıntı: zibidi_romeo
şakamı la bu adam demiröreni hiç sevmem ama bu adamı alsın 10 yıl başkan kalsın
Alıntıları Göster
katılıyorum beyler bu adam burada bişi yapamaz bjk ye ne yıldızlar geldi buda bişi yapamaz bize iki tane üst düzey stoper lazım bu toraman ve baki kazmalarından kurtulmak için yoksa forvette batuhanda oynar
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa_(87)
katılıyorum beyler bu adam burada bişi yapamaz bjk ye ne yıldızlar geldi buda bişi yapamaz bize iki tane üst düzey stoper lazım bu toraman ve baki kazmalarından kurtulmak için yoksa forvette batuhanda oynar
Alıntıları Göster
valla ben biraz tereddütle bakıyorum sen gitmiş vassel e teklif yapmuşsın git bari martinse falan yap daha kıyak olur