Şimdi Ara

Cesaretin varsa hadi gel kapat, bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
3.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir imamoğlu klasiği.Cesaretin varsa hadi gel kapat, bekliyorum. 

Cesaretin varsa hadi gel kapat, bekliyorum.mynet
    Kreş kararı sonrası İmamoğlu'ndan hodri meydan: Cesaretin varsa hadi gel kapat, bekliyorum
    https://www.mynet.com/kres-karari-sonrasi-imamoglu-ndan-hodri-meydan-cesaretin-varsa-hadi-gel-kapat-bekliyorum-110107191276

gerçekte olan.

Cesaretin varsa hadi gel kapat, bekliyorum.mynet
    Kreş tartışması sonrası Bakan Tekin'den yeni açıklama: Özel ve İmamoğlu alenen yalan söylüyor
    https://www.mynet.com/kres-tartismasi-sonra-bakan-tekin-den-yeni-aciklama-ozel-ve-imamoglu-alenen-yalan-soyluyor-110107191278

• Muhalefet ve muhalif medya sabah gene YALAN-DOLAN-ALGI üstüne bir şeyler kasmaya çalıştı PR yapmaya çalıştı ama doğruların ortaya çıkmak gibi bir huyu var işte...

Koşunnn Kreşleri kapatıyorlar algısı yaymaya çalıştılar. İmamoğlu öğlen çıktı gelin sıkıyorsa kapatın moduna girdi PR kasmaya oradan Cumhurbaşaknlığı adaylığını kovalamaya çalıştı gene her zaman ki gibi.

Ama olayın aslı ne derseniz Mİllieğitim bakanı açıkladı öğyleden sonra ve hepsi SUS PUS OLDU GENE... Bakanın dediği belediyeler ANAOKULU açamaz ANASINIFI açamaz diyor bunlar Millieğitimin bünyesindedir izinsiz böyle şeyler yapmayın açılmış varsada yaa iznini alın müfradaya uyun yada Millieğitime devredin diyorlar olan bu. AMa muhalefet bunu koşunnn kreşleri kapatacaklar bizi çalıştırmıyorlar diye yaymaya çalıştı ama ALGI ELLERİNDE PATLADI.

Nevşin Mengü flanda öğleneden sonraki yayınında doğrusunu anlattı.

3-6 yaş arasının gittiği Kreşe bir şey diyen yok ama sen Anasınıfı yapıyorsan 6 yaş ve üsttü gidemez diyor Millieğitim onlar Millieğitim bünyesinde gidebilir sadece onların belli müfredatı var diyor olay bu sadece...

Not: Bu arada belediyeler Anaokulu açamaz Anasınıfı açamaz diye ANAYASA MAHKMESİNE BAŞVURAN CHP İMİŞ :D 2007 yılında başvurup karar çıakrtmışlar açamz diye şimdi açıyor. Aynı zamanında gene Anayasa mahkemsine başvuruş belediyeler burs vermez dedirtip şimdi veriyoruz diye övünmeleri gibi...

CHP ve trollerinden korkulur

Hem iptal ettir hem ağla  

Cumhuriyet Halk Partisi ve partiye bağımlı trollerin yapmaya çalıştığı dezenformasyon trajikomiktir." diyerek şu mesajı paylaştı:

"1. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı olarak, okul açma ya da kapatma yetkimiz yoktur. Bu bakanlığımızın işi değildir. Bu basit gerçek ortadayken aksini iddia etmek ya cehalet ya da kötü niyettir.

AYM'YE GÖTÜREN VE İPTAL ETTİREN CHP'DİR

2. Belediyelerimizin okul öncesi eğitim kurumu açabilmesini öngören kanun düzenlemesini AK Parti yapmıştır.* Bu düzenlemeyi Anayasa Mahkemesi’ne götüren ve iptal ettiren CHP’dir. Buna rağmen, CHP’nin, AYM kararı nedeniyle yapılan uyarıyı siyasi tartışma malzemesi haline getirme çabası, kimse kusura bakmasın, yüzsüzlüktür.

"YAVUZ HIRSIZ EV SAHİBİNİ BASTIRAMAYACAK

3. Ortada kreşlerin kapatılmasına ilişkin bir karar ve yazı yoktur. Anayasa Mahkemesi’nin CHP’nin başvurusu üzerine aldığı “Belediyeler anaokulu açamaz.” kararı vardır. Yavuz hırsız, ev sahibini bastıramayacaktır.

Göz bebeğimiz çocuklarımızın eğitimi üzerinden siyasi mühendislik yapılmasına müsaade etmeyeceğiz."

Bugün zaten İmamoğlu söylemesi gereken şeyleri söylemiş. İBB ile dalga geçtiler kent lokantası, kreş açtı diye sonra geçen madara oldukları yerel seçimlerde kendileri aynı vaatlerde bulundular, şimdi de verdikleri sözleri unutup milletin hayrına olan bu uygulamayı sonlandırmaya çalışacaklarmış.

Hep dedim hep diyorum, AKP bu ülkenin ve bu milletin en büyük sorunudur. Bu milletin en büyük düşmanıdır. Binlerce kişiye iş kapısı olmuş, onbinlerce çalışan kadına yardımcı olmuş bu uygulamayı sonlandırmaya çalışmak millete hakaret, eziyet ve zulümden başka birşeyle anlatılamaz.

İmamoğlu da zaten bugün basmış kalayı, anlayacakları dilden konuşmuş. Bu çapsızlar o adamla başa çıkamazlar. Bu tarikat lalesi bakan gitsin başkası gelsin, ya da hepsi gelsin, üstüne de sarayı çağırsınlar son seçimde olduğu gibi Ekrem yine basıp geçer hiç tınlamaz bile. Bu adam bu ülkenin Cumhurbaşkanı da olacak bu kadar emin konuşuyorum.

Her olayda AYNI SIĞ söylemlerden bıkmadınız gitti.

AKP'li belediyede ANAOKULU veya ANASINIFI Açtıysa Milleğitime devir eder veya müfredatı uygulayıp gereli izinleri alıp özel anaokulu gibi işletir karşı çıkan mı var ?

Her olayu amaaa abiii AKP de de var diyerek yırtmaya çalışmaktan vaz geçin artık.

Buradaki ana mesele bu olayı koşunn kreşlerimizi kapatacaklar gibi sunmaya çalışmasın muhalefetin. Kreş adı altında anaokulu ve okul öncesi eğitimi veremezsiniz 6 yaş üstü ile Millieğitim ilgilenmeli Onunda müfredatı var diyor adamlar bu kadar basit.

Yoksa sen 3-6 yaş arası kreş yap tutan engelleyen mi var. Veya haftasonları için çocukları bırakmaları için kurumlar kur onlar ayrı şeyler.

• Vay be, 20.000 kadın bu kreşler sayesinde işine devam edebiliyor, çocuğunda aklı kalmıyor.
    Büyük hizmet gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhalefet ve muhalif medya sabah gene YALAN-DOLAN-ALGI üstüne bir şeyler kasmaya çalıştı PR yapmaya çalıştı ama doğruların ortaya çıkmak gibi bir huyu var işte...

Koşunnn Kreşleri kapatıyorlar algısı yaymaya çalıştılar. İmamoğlu öğlen çıktı gelin sıkıyorsa kapatın moduna girdi PR kasmaya oradan Cumhurbaşaknlığı adaylığını kovalamaya çalıştı gene her zaman ki gibi.

Ama olayın aslı ne derseniz Mİllieğitim bakanı açıkladı öğyleden sonra ve hepsi SUS PUS OLDU GENE... Bakanın dediği belediyeler ANAOKULU açamaz ANASINIFI açamaz diyor bunlar Millieğitimin bünyesindedir izinsiz böyle şeyler yapmayın açılmış varsada yaa iznini alın müfradaya uyun yada Millieğitime devredin diyorlar olan bu. AMa muhalefet bunu koşunnn kreşleri kapatacaklar bizi çalıştırmıyorlar diye yaymaya çalıştı ama ALGI ELLERİNDE PATLADI.

Nevşin Mengü flanda öğleneden sonraki yayınında doğrusunu anlattı.

3-6 yaş arasının gittiği Kreşe bir şey diyen yok ama sen Anasınıfı yapıyorsan 6 yaş ve üsttü gidemez diyor Millieğitim onlar Millieğitim bünyesinde gidebilir sadece onların belli müfredatı var diyor olay bu sadece...

Not: Bu arada belediyeler Anaokulu açamaz Anasınıfı açamaz diye ANAYASA MAHKMESİNE BAŞVURAN CHP İMİŞ :D 2007 yılında başvurup karar çıakrtmışlar açamz diye şimdi açıyor. Aynı zamanında gene Anayasa mahkemsine başvuruş belediyeler burs vermez dedirtip şimdi veriyoruz diye övünmeleri gibi...

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

Babuş ve dilli bu konuyu çevirmeye çalışıyor ama her zaman ki gibi daha da batırıyorlar.

• Algının kralını yapan Bay Özkan şuna ne der acaba, bakalım Akp'li belediyelerin açtığı kreşler de aynı muameleyi görecek mi:
    gazete pencere
    Kreşlerde okul öncesi eğitim arayan Bakanlık bunu nasıl atladı! AKP’li iki belediye anaokulu açmış
    https://www.gazetepencere.com/gundem/kreslerde-okul-oncesi-egitim-arayan-bakanlik-bunu-nasil-atladi-akpli-iki-640567h

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Kasım 2024; 18:9:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Bugün zaten İmamoğlu söylemesi gereken şeyleri söylemiş. İBB ile dalga geçtiler kent lokantası, kreş açtı diye sonra geçen madara oldukları yerel seçimlerde kendileri aynı vaatlerde bulundular, şimdi de verdikleri sözleri unutup milletin hayrına olan bu uygulamayı sonlandırmaya çalışacaklarmış.

Hep dedim hep diyorum, AKP bu ülkenin ve bu milletin en büyük sorunudur. Bu milletin en büyük düşmanıdır. Binlerce kişiye iş kapısı olmuş, onbinlerce çalışan kadına yardımcı olmuş bu uygulamayı sonlandırmaya çalışmak millete hakaret, eziyet ve zulümden başka birşeyle anlatılamaz.

İmamoğlu da zaten bugün basmış kalayı, anlayacakları dilden konuşmuş. Bu çapsızlar o adamla başa çıkamazlar. Bu tarikat lalesi bakan gitsin başkası gelsin, ya da hepsi gelsin, üstüne de sarayı çağırsınlar son seçimde olduğu gibi Ekrem yine basıp geçer hiç tınlamaz bile. Bu adam bu ülkenin Cumhurbaşkanı da olacak bu kadar emin konuşuyorum.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Her olayda AYNI SIĞ söylemlerden bıkmadınız gitti.

AKP'li belediyede ANAOKULU veya ANASINIFI Açtıysa Milleğitime devir eder veya müfredatı uygulayıp gereli izinleri alıp özel anaokulu gibi işletir karşı çıkan mı var ?

Her olayu amaaa abiii AKP de de var diyerek yırtmaya çalışmaktan vaz geçin artık.

Buradaki ana mesele bu olayı koşunn kreşlerimizi kapatacaklar gibi sunmaya çalışmasın muhalefetin. Kreş adı altında anaokulu ve okul öncesi eğitimi veremezsiniz 6 yaş üstü ile Millieğitim ilgilenmeli Onunda müfredatı var diyor adamlar bu kadar basit.

Yoksa sen 3-6 yaş arası kreş yap tutan engelleyen mi var. Veya haftasonları için çocukları bırakmaları için kurumlar kur onlar ayrı şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 25 Kasım 2024; 17:59:35 >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

Aktroller bu konuyu sıvamak için tüm güçleriyle çalışıyorlar. Bu bile bunların nasıl panik ve korku halinde olduklarını gösteriyor.

• İki taraf için de iletişim hatası. Kimin silahı kimi hangi zamanda nerede vuracağı belli olmaz. Bu, siyaset derslerinde okutulacak ibretlik bir olay. Olaya 2005 yılından itibaren bakabiliriz. Bu olay gösteriyor ki Türkiye'de kanunlar kimsenin umurunda değil.

Bu vesile ile şunu öğrendik; okulöncesi öğretim kurumu açmak/açamamak diye bir olgu varmış. Geçmişte baya tartışmalara konu olmuş. Taraflar kendilerine fayda sağladığı ölçüde pozisyon almış. Benim anlamadığım şey okulöncesi eğitim kurumu olup olamayacağıdır.

Okulöncesi eğitim kurumu ile kreş aynı şey midir? Dünyanın hiç bir yerinde kreş denilen yerler eğitim kurumu değildir. Türkiye'de bu tartışma niye var, sanırım Türkiye'de kreş denilen yerlerde çocuklara (subliminal yönlendirmeli) eğitim veriliyor. Bu kreş olmuyor ki. Sanırım kavganın nedeni de budur.

Türkiye'de her şey siyaset üzerinden okunduğu için kimsenin iletişim hatası yapma lüksü yok. Ortada Okulöncesi eğitim kurumu ile kreş ayrımı yapamayan iki taraf var. Bu iletişim kazasında elbette yine kazanan karşı taraf yani muhalefet (CHP) oldu. Önemli olan kanunlara uyup uymadığın değil, halk bunu nasıl anladığıdır.

Şunu açıkça görüyoruz ki, hükümette siyasetçi kalmamış, kitabi kanunlara göre hareket eden memur takımı var. Buna bakanlar bile dahil. Türkiye'de oy verenlerin çoğunluğu üniversite öğrencisi mi veya akademisyen mi? Memur takımı ile bir icraat yapmaya kalkarsan çıkar bir siyasetçi (kreşleri kapatacaklar) der ve halk da bunu satın alır. Ondan sonra çıkar yine kitabi bilgilerle doğrusunu kanıtlaya çalışırsın. Hata üstüne hata.

Hükümet CHP'ye kanun dayatıyor. CHP uymuyor. Örneğin sokak hayvanları kanunu çıktı. CHP'li belediyeler bu kanunu uygulamayız dediler, hatta sokaklarda hayvanlar artmaya devam etti. CHPli belediyeler eğitim vermedikleri kreşlerde bile eğitim vermeye başlayacaklar. Buna da engel olamayacaksın. Uygulatamayacağın kanunu çıkarma...

Kanunu her belediye okul öncesi eğitim kurumu açabilir diye değiştirin. Bu değişiklik şu an için CHP'nin işine geleceği için AYM'ye başvur(a)maz, sorun çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 25 Kasım 2024; 18:45:13 >

• CHP ve trollerinden korkulur

Hem iptal ettir hem ağla Cesaretin varsa hadi gel kapat, bekliyorum. 

Cumhuriyet Halk Partisi ve partiye bağımlı trollerin yapmaya çalıştığı dezenformasyon trajikomiktir." diyerek şu mesajı paylaştı:

"1. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı olarak, okul açma ya da kapatma yetkimiz yoktur. Bu bakanlığımızın işi değildir. Bu basit gerçek ortadayken aksini iddia etmek ya cehalet ya da kötü niyettir.

AYM'YE GÖTÜREN VE İPTAL ETTİREN CHP'DİR

2. Belediyelerimizin okul öncesi eğitim kurumu açabilmesini öngören kanun düzenlemesini AK Parti yapmıştır.* Bu düzenlemeyi Anayasa Mahkemesi’ne götüren ve iptal ettiren CHP’dir. Buna rağmen, CHP’nin, AYM kararı nedeniyle yapılan uyarıyı siyasi tartışma malzemesi haline getirme çabası, kimse kusura bakmasın, yüzsüzlüktür.

"YAVUZ HIRSIZ EV SAHİBİNİ BASTIRAMAYACAK

3. Ortada kreşlerin kapatılmasına ilişkin bir karar ve yazı yoktur. Anayasa Mahkemesi’nin CHP’nin başvurusu üzerine aldığı “Belediyeler anaokulu açamaz.” kararı vardır. Yavuz hırsız, ev sahibini bastıramayacaktır.

Göz bebeğimiz çocuklarımızın eğitimi üzerinden siyasi mühendislik yapılmasına müsaade etmeyeceğiz."

Arkadaşınla birbirinize destek olun keptın

Başka türlü olmayacak bu işler Cesaretin varsa hadi gel kapat, bekliyorum. 

• venomboy_85 kullanıcısına yanıt

Hemen yetiştin kankalarına venım. Şimdi sana akpnin uygulamadığı anayasaya kararlarına ve saygı duymadığını söyleyen reisin sorulacak. Hazırlanın beraber, yoğun bir akşam sizi bekliyor.Cesaretin varsa hadi gel kapat, bekliyorum. 

herhangi birine (kankam olduğunu iddia ettiğin kişiler dahil ki bu forumda kimse benim kankam değildir) destek olduğum yanıtımı göster

gösterirsen ben, gösteremezsen sen defolup gidiyor musun DHden? Cesaretin varsa hadi gel kapat, bekliyorum. 

• venomboy_85 kullanıcısına yanıt

Önce sen benim arkadaş olduğumu göster bakalım. Madem ithamlara bu kadar takıyorsun. Mesela arkadaşım olan biri benim gerçek adımı soyadımı yaşımı falan biliyor olmalı. Eğer bilmiyorlarsa defolup gidiyor musun dhden? Cesaretin varsa hadi gel kapat, bekliyorum. 

Ek olarak söyleyeyim gene sayfalarca kıvaracaksan, ilgi çekmeye çalışacaksan hiç mesaj yazma. Bu dediğimi gösteremezsen cevap vermeyeceğim çünkü.

Aferin keptın eski formundasın

Hiç enerjini ve konsantrasyonunu kaybetmemişsin

Lafı evirme çevirme konusunda halen birinci sıradasın

He kanka he kütük sıra no vs bilmesi lazım Cesaretin varsa hadi gel kapat, bekliyorum. 

Neyse

Buraya senin için değil ama başkaları için açıklama yapayım

Bir konuda yorumunu pekiştirmek için düşüncelerine paralel yorum yapan, düşüncelerine yakın olduğunu düşündüğün kişilere aynı minvalde yorum yapmak bunun kanıtıdır

Bak sana açık ve net söyledim

Herhangi birine aşağıdaki gibi yorum yaptığımı gösteremezsin

Çünkü benim senin gibi düşüncelerimi destekleyebileceğini düşündüğüm kullanıcılara ihtiyacım yok Cesaretin varsa hadi gel kapat, bekliyorum. 

• Jack! kullanıcısına yanıt

Liyakahahaha diyormusun sende kankahahaha Cesaretin varsa hadi gel kapat, bekliyorum. 

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.