Şimdi Ara

Cesaretin varsa hadi gel kapat, bekliyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
3.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu mu savunman? Forumda herkes birbirinin arkadaşı o zaman.Cesaretin varsa hadi gel kapat, bekliyorum. 

Bu mesajı komiklik olsun diye attın diye yazıyorum. Yıllardır burada kendini feda edip millet gülüp eğlensin diye çalışıyorsun. Helal be venım. Senin yerinde olsam "bak üstekine kankahaha dedin, bir insan ancak kankasına kanka der" derdim de senin komiklik seviyende yazamam. Cesaretin varsa hadi gel kapat, bekliyorum. 

Kimseye böyle yorum yapmam demen de ayrı komedi de, uğraşamam. Defolup gitmeni bekliyorum artık. Hadi bakalım. Cesaretin varsa hadi gel kapat, bekliyorum. 

• Muhalefetin hayatı yalan.
    Hem bakanlık hem de dezenformasyon başkanlığı bunları morartti ama halen algı yapan troller ve fondaş medya var.
    Ne de olsa bunlara inanan kesim var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu YALAN ve ALGI haberi yaymaya çalışanlar sabah Murat Kurum'a da saldırmaya çalıştı. Oda cevap yayınlamış konu ile ilgili.

Cesaretin varsa hadi gel kapat, bekliyorum.
  • Jack! kullanıcısına yanıt

Yüksek Lisanslı Okul Öncesi Öğretmeni olan kuzenime "belediyede tanıdığın yoksa boşuna uğraşma" dendikten sonra ne kudurdum ne ağladım

Ama sizin gibilerin liyakatli sandığınız kişi ve kurumları güzellemeniz karşısında ağlayarak güldüğüm doğrudur Cesaretin varsa hadi gel kapat, bekliyorum. 

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

İşte budur be keptın

Keşke herkes senin gibi olsa

Hiçbir zaman kabullenmeyecek ve itiraz edeceksin

Kendi yapman gereken hareketleri karşındakinden bekleyeceksin

Desteksiz yapamıyorsun keptın

Hadi git kankalarını çağır

Ne de olsa nüfus memuruyum ya ben Cesaretin varsa hadi gel kapat, bekliyorum. 

• özgür özel en büyük yalanlarına bir tane daha ekledi.

Biz 635 kreş açtık. her gün bir kreş açıyoruz hatta 2025 ocak olunca bu sayı 1000 olacak

Yalan rakamlar da...

TELE1 zekasıyla haber yaparsak durum aynen şöyle ,

İslam dinine karşı olanlar , belediyelerin kreş adı altında garip kimliklere kadro vermek için ( kreşlerin parası bedava değil , oy vermeyen %40 seçmen istemiyor belki ) ve kendi zihniyetlerini ( canan , sezgin , demirtaş , kavala , ) empoze edecekleri eğitimler vermek.

Kadınlar çocuk doğursun , biz bedava bakarız onlar da iş hayatına katılsın diyorlar. Diğer taraftan da işsizlik var ve belediye gelirleri azalıyor , engelleniyoruz diyorlar.

Eğer bu kreşler halkın vergisi ile yapılmıyor , sol chp tip hdp seçmenine kadro oluşturmak ve gezici zihniyeti yaymak amacı yoksa açık kalsın. Yoksa yenisinin yapılmasına gerek yok ! Kreş açtık ve istihdam sağlıyoruz, çocuklar güvenli bir ortam da tutuluyor deniliyorsa da devlet denetler olur biter.

LGBT-İ / GEZİCİ / TİP / HDP VE DEMİRTAŞ/KAVALAYA ÖZGÜRLÜK DİYEN CHP SEÇMENİNE KADRO VERİLECEKSE BU KARAR DOĞRU.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 25 Kasım 2024; 21:9:7 >

• eg2077 E kullanıcısına yanıt
    Haaahaaa 🤣😆 attığın haberin linkini hiç ki okumadın bak ne yazıyor linkin bir farafgafinda
    Bahse konu olan çalışanımız kimi maksatlı çevrelerin siyasi maksatla iddia ettiği üzere "kreşler koordinatörü olarak görev yapmadığı gibi Belediye bünyemizde "kreşler koordinatörü" diye bir ünvan veya görev de bulunmamaktadır. İlgili personelimiz aldığı eğitime uygun şekilde istihdam edilmiş, liyakat esası ile Kadın Aile Müdürlüğü'müzde bağlı olarak araştırma geliştirme birim sorumlusu olarak görevini yapmaktadır

• Murat kurumun vaadi her mahalleye 1 kreş açacağı yönündeydi…
    2 kez (edit; 3 kez) İstanbul’da alınan ağır hezimet gaz yapmış olacak ki hazımsızlıklarını ekonomik buhranla cehenneme çevirdikleri ailelerin cansuyu kreşlere saracak kadar akılsızca çıkışlar yaparak kendilerine oluşan nefreti körüklüyorlar.
    Aynenn devam böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 25 Kasım 2024; 21:24:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belediye kreşi yazıyor? Yetkisi yoksa niye öyle yazıyor?
    Cesaretin varsa hadi gel kapat, bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şark kurnazı , kasaba müteahhidi İmamoğlu korkunç hale getirdiği İstanbul trafiğini , çalışmayan asansörleri , ulaşım araçlarını , hiç bir parkta artık görmediğimiz İsbike bisiklerini komuşacağına böyle ucuz polemiklere girerek beceriksizliğinin üstünü çok başarılı şekilde örtüyor.

Yarın Diyarbakır’a ertesi gün İngiltereye giderek “mesasine” devam eder. Kifayetsiz muhteris.

• Akp sevmez halkın hizmet almasını.

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt

Bunu diyen senin ölümüne savunduğun kişi rte olduğu için ne kadar samimiyetsiz olduğunu herkes biliyor. Bu saydığın şeyleri fazlasıyla savunduğun kişiye de dediğin zaman millete laf et.

Burada partizanlık yapmaya devam edin. Savunmak için gittikçe saçmalıyorsunuz.

• Colda kullanıcısına yanıt

Ben de koydum da hale kreşi muhalefet uydurdu diye yazıyor yüzsüzce.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Kafalar güzel demek ki

• Akp’liler tepkiyi görünce hemen çark etti, uyanmazlar, kesin birisinin karısı kreş açmıştır.

• mgora kullanıcısına yanıt

Akp bünyesinde 2 belediye daha yeni kreş açtı Cesaretin varsa hadi gel kapat, bekliyorum.  Açışınıda Akp Li kadın bakan mı artık neciyse o yaptı . Kimin ne görevde olduğunun gram anlamı olmadığı için kusura bakmasın kimse takip etmiyorum yetkili isimleri .

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.