Selamun Aleyküm arkadaşlar. Konularınız mı bitmedi, yeteri kadar deneme mi çözemediniz,yeteri kadar soru mu göremediniz,yeteri kadar pratik mi yapamadınız? Bunları düşünüp kafayı yiyeceğinize Cesaretli olun , risk alın ve imkansızı deneyin lakin Allah’a inanıyorsanız , imkansızın olmadığını göreceksiniz . Allah var imkanda var. Zamanı mı dert ediyorsunuz geleceği mi dert ediyorsunuz? Zamanı ve yaratana teslim olmuşsanız bir kere! Şunları diyeceğim korkak olmayın yetişmez olmaz bulmaz. Bu sınavda kaç kişi full yapıyor? Yani 1. Ler bile yeri geldiğinde full yapamıyor o zaman tüm konulara detay inmeyecen bu belli. Çıkacağı belli olan konuya bakacan bu da belli. Her gün tyt denemesi çözeceksin ve analiz edeceksin ama analiz ilk olarak yanlışların olsun bir de sosyal ve fende Bilgi öğrenmek amaçlı konu eksiğin olduğu yere en son bakacaksın. Şu geometriye çalışacaksın bu kadar bariz hem kolay hem çabuk biter net artışı da göreceksin. Alesleri Ygsleri Lysleri çözeceksin. Konu eksiğim var demeyeceksin çünkü geçen ayda vardı hala da var böyle bir lüksümüz yok. Yapabildiğini yanlışlarını bir de öğrenebileceğin şeylere bakacaksın. Ama şunu da söylemek istiyorum bu yol kolay değil zaten kolay diye bir şey yok bu hayatta zordan daha az zoruna kaçmak var. Örneğin ders çalışıyorsun canın uyumak istiyor uyumak da zor vicdan azabı çeliyorsanız gibi. Şunu söylemek istiyorum fedakar olalım Risk alalım ve şunu da bilelim SIKINTI VE ZORLUKTAN KAÇMANIN NİMETTEN KAÇMAK OLDUĞUNU BİLMELİYİZ! Dünü kayıp olarak değil kazanç olarak görün hatalarınızdan dersler çıkarın bugüne uyarlayın ve yolunuza bakın. Son 25 gün ömrü kalan bir insan bu günleri nasıl değerlendirirse siz de öyle değerlendirin. Masumlar mazlumlar dünyanın 4 köşesinde bizleri beklerken bizler onları daha da bekletmeyelim. Akıl teri dökelim. Allah’a emanet olun. |
Cesaretli olun RİSK alın ve imkansızı deneyin.
-
-
Ayrıca şunu da bilmek gerekir ki: Sürekli bilgiye zorlanan gümüz insanı, okuduğu okullarla değil çıkardığı hayat dersleriyle geleceğin teminatı olur. Bu 25 günden de Risk almayı ne olursa olsun pes etmemeyi mücadele etmeyi Hayallerinizin peşinden koşmayı öğreneceksin. Arkadaşlar inanalım. Her şey inanmakla başlar. Lütfen bir şeyler yapın lütfen hiçbir şey yapmamaktan iyidir lütfen -
Gaza geldim,cihata çıkıyorum
-
Şimdi yeni bir başlangıç yapmanın arefesindeyiz! İmkansıza yönelmedikçe mümkün olanın ele geçmeyeceğini bilerek yol alacağız. Güç olacak biliyoruz ama geç olmayacak. Çünkü başladık. Şuana kadar başlamasıysanız şuan başlamak kendinize yapabileceğiniz en büyük iyiliktir. Ama tekrar söylüyorum Kolay değil. Kolay değil zor çok zor ama dayanmamız gerekir lütfen arkadaşlar. Yatalım yan gel uzanalım gelsin yemekler gitsin yemekler güzel arabalar güzel kızlar için gelmedik bu dünyaya. Anamızdan doğarken bile mücadele verdik. Babamızın testisinden çıkarken bile birinci olmak için mücadele verdik. -
Hayat.iman ve cihaddır. Lakin asıl Cihad asıl savaş insanın içindeki nefs ile olur. Düşün mesela bu hayatta neler yapamadın ve niçin? Nefsinden dolayı.
-
Var mısınız ki yok olmaktan korkuyorsunuz? Bir gün ölseniz sizi tanıyanlar aileniz de er geç göçecek 50 yıl sonra yani 50 yıl sonra sizi tanıyan kimse olmayacak sanki hiç yokmuşcasına. Lakin sizi ben hatırlamak istiyorum Mücadele eden gayret eden o masa başında ağlayan sızlayan ama oturan. Son saniyesine kadar savaşını veren. 1 milyon olsanız bile eli öpülecek insan olursunuz. -
3 gündür 2 saat uyuyup 19-20 saat çalıştım. Bugün yorgun düştüm 7 saat uyudum. Fedakarlık yapan karşılığını alır. (2 saat uyumayın önermiyorum.) -
Aleyküm Selam. Allah Razı olsun.
Çok güzel yazmışsınız bence. -
Hocam bu demek oluyor ki gönlünüz hedeflerinize öyle bağlanmış ki her şeyi tüm fedakarlığı yapabiliyorsunuz. Tebrik ederim.
-
Daha çok oturma organındaki yanmadan kaynaklı diyelim -
Allah hepimizden razı olsun dostum. Ne olur şu soruyu kendin için cevapla ve 25 gününü öyle geçir. Bu hayatta neyi seçersem kendimi kaybetmiş hissetmem?
-
Fakirler yerinde dursun diye uydurulmuş.Sen nefsine sahip çıkıp oturacaksın ki birileri istediği şeyleri yapacak
-
Nefsine sahip çıkar bir şeyler için mücadele edersen hakkı savunursun adaletsizlik yolsuzluk yapanı mevkiin şanın mesleğin elinden gitse dahi yakasına yapışırsın.
-
acı çeke çeke başaracağız hocam.
-
bitkide sıfırım kimyada adam akıllı çalışma yapmadım pek endişeli değilim konu sahibi durduk yere tyt ayt formunda islam promotelasa da haklı bu sefer -
İdeolojin benle farklı olsa dahi haklı olanı söylemen çok erdemli bir insan olduğunun işaretidir eyvallah.
-
Mucizeler siz ona ne kadar hazır olduğunuza bağlıdır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X