Anakart işlemciler test edilmiştir bir sorunları yoktur.
ARKADAŞLAR, ÜRÜNLERE BELİRLENEN FİYATLAR BENİM BELİRLEDİĞİM FİYATLARDIR. SİZİN BİR TEKLİFİNİZ VAR İSE MANTIK ÇERÇEVESİNDE ÖLÜCÜLÜĞE KAÇMADAN TEKLİFİNİZİ PM İLE YAPINIZ BEN DE DEĞERLENDİREYİM. GEREKSİZ POLEMİK YARATACAK YORUMLARA KONU KAPALIDIR. ÜRÜNLER ANKARA İÇİ ELDEN TESLİM SATIŞ ÖNCELİKLİ TERCİH SEBEBİDİR. HERKESE GÜZEL GÜVENLİ ALIŞVERİŞLER DİLERİM.
Ankara İstanbul elden teslim imkânı.(İstanbul için haftada bir gelen sipariş miktarına göre elden teslim yapabilirim.)
Sattığım tüm ürünleri sizin deneme imkanınız varsa deneyebilirsiniz.
Son zamanlarda forumda yaşadığım sıkıntıların önüne geçmek için ürün ayirtiracak arkadaşların konu altına "x ürünü aldım. X tarihinde teslim alacağım." Şeklinde yazmalarini rica ediyorum. Aksi takdirde ürün ayirtilmayacaktir. Adam ürünü falanca tarihe kadar bana ayırır mısın? Diyor o tarih geldiğinde ses seda yok! O yüzden ürünü kesin olarak alacak Arkadaşlar ilgili ilan altına yukaridakine benzer şekilde cevap atarlarsa ürün ayırabilirim. Aksi takdirde ürün ayırmam.
1- GIGABYTE GA-P43-ES3G LGA 775 ANAKART : Sorun problem yok. İşletim sistemi kurularak test yapıldı. Sadece anakart vardır. Dikkat bu sürümlerde win7 kurarken kuracağınız diske göre biostan ayar yapmanız gerekmekte. (ide-ahci ayarı) ben win. 10 işletim sistemi kurarak test yaptım. sorunsuz bir şekilde kurulum tamamlandı. bu anakartın kapalı iken usb den şarj etme özelliği mevcut diye biliyorum. yani usb bir cihaz takılıyken ışığının pc kapalı iken bile yanıyor olma olasılığı var. Bu özelliği açıp kapatma biostan ayarlanabiliyor olabilir. resimler eklenecektir. FİYAT : 125TL
2- ASUS P8H61-MX LGA 1155 ANAKART SADECE PCI-EX SLOTU SORUNLU SORUNU DA ŞU : EKRAN KARTINI ÇIKARIRKEN YUVAYI ZORLAMIŞLAR TABİRİ CAİZ İSE KANIRTMIŞLAR. :) BAŞKA BİR PROBLEMİ YOK ONBOARD VGA MEVCUT DDR3 ANAKART FİYAT :Satılmıştır
3- ASROCK N68C- GS FX AM2-AM3-AM3+ ANAKART BİR SORUNU YOK. AM3+ DEMİŞLER AMA BEN SANMIYORUM. DDR2 DDR3 COMBO ANAKART FİYAT : Satılmıştır
4- FOXCONN A74MX-K AM2 ANAKART BİR SORUNU YOK DDR2 FİYAT 70TL
5- GIGABYTE GA-M68SM-S2L AM2 ANAKART SORUN PROBLEM YOK DDR2 FİYAT 80TL
AM2, AM2+, AM3, AM3+ ANAKARTLAR AMD ATHLON 7750 DUAL CORE CPU İLE TEST EDİLMİŞTİR. İSTEYENE ANAKART İŞLEMCİ ŞEKLİNDE SATABİLİRİM.
BURADA YER ALMAYAN DİĞER ANAKARTLAR İŞLEMCİLER İÇİN PM İLE BİLGİ ALABİLİRSİNİZ ZİRA AN BE AN FORUMDA GÜNCELLEME YAPAMIYORUM. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İLANDA SATIŞI DEVAM EDEN ÜRÜNLER :
1- Asus P5G41T- M LX DDR3 LGA 775 Anakart + Q8300 LGA 775 QUAD CORE CPU VE STOK FAN BERABER SATILIKTIR. FİYATI : 175TL İşletim sistemi kurularak testi yapıldı. tek ram yuvası çalışmamaktadır. başka da bir sorunu ve sıkıntısı yoktur. anakart sorunsuz çalışmaktadır. TEST EDİLEREK İŞLETİM SİSTEMİ KURULARAK TESLİM EDİLEBİLİR. resimler kendi resimleridir...
2- INTEL I7 3820 LGA 2011 SORUN PROBLEM YOK SADECE İŞLEMCİ TESLİM EDİLECEKTİR FİYAT 550TL
3- AMD PHENOM II X2 570 AM3 İŞLEMCİ SORUN PROBLEM YOK SADECE İŞLEMCİ VERİLECEKTİR FİYAT : SATILDI
AMD 64 x2 4800+ dual core cpu ve Asus M2V-MX SE AM2 anakart beraber satılıktır. Anakart işlemci işletim sistemi kurularak test yapılmıştır. bileşenin hiç bir sorunu yoktur. Ankara içine test ederek teslim etme imkanı sağlayabilirim. Sadece Anakart + işlemci ve stok fan teslim edilecektir. ürün resimleri eklenecektir. Fiyat : 85tl
4- AMD 64 3500 AM2 işlemci ve MSI K9N6SGM-V AM2 ANAKART birlikte satılıktır. Anakart işlemci işletim sistemi kurularak test yapılmıştır. bileşenin hiç bir sorunu yoktur. Ankara içine test ederek teslim etme imkanı sağlayabilirim. Sadece Anakart + işlemci ve stok fan teslim edilecektir. ürün resimleri eklenecektir. Fiyat : 75tl
5-
Herkese bol kazançlı, güzel ve güvenli alışverişler dilerim...
Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.