Şimdi Ara

çeşitli mavi ekran hatları alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar benim bilgisayarda sürekli mavi ekran hataları veriyor önceden ramim bozuktu şimdi yeni geldi hiç bir sorun olmadan format attım ve oyun yükledim 2 saat kadar oyun oyayınca birden mavi ekran hatası verdi verdi sonra tam windows açcakken gene mavi ekran hatası verdi sorunla karsılaştı biosla ilgili şeyler yazdı gölgeleme önbellek gibi şeyler yazıyor sonra format atmayı denedşm format atacagım sırada önyüklemeye gemeden mavi ekranda şu hataları alıyorum page fault in nonpaged area irql not less or equal bad pool caller mavi ekran hatası alıyorum format hiç atmıyor biçimlendiriyor ama önyükleme geçmiyor bazende biçimlendirmiyor mavi ekran veriyor önceden önyükleme yapmıyordu garantiye gitti ram değişti her sey normaldi şimdi mavi ekrandan ne format atılıyor acaba ramlerin mhz ankarta mı uyuşmadı neden windows açılımıyor sorun neden olabilir

sistemim intel core dou 2.2 1mb
    ati hd 2600 pro
    2gb 400 mhz ram
    ami i945 chipset anakart yardımlarını bekliyorum lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwantyou -- 5 Nisan 2009; 21:48:07 >

• neden kimse yardım etmiyorrr
  • dostum sorunu ekran kartı ile bağlantılı olduğunu zannediyorum.
    bendeki PC ye bir format atma işlemi denemiştim ve Xp yi her yüklemeye çalıştığımda 20dk kadar HDD işlemlerini başarıyla tamamlıyor ama iş XP nin ana kurulumunda en son aşamalara gelince kapanıyor ve bir türlü açılmıyordu.ekran kartını bir arkadaş ile değiştirdik ve sorun giderildi.
    daha detaylı bilgi verirsen daha net bir sonuca doğru ulaşabilirsin.
  • disk hasarlı diyor ama başka bi hdd takıyorum onada aynı hatayı veriyor mavi ekrandada yukarda belittiğim hataları veriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.