quote:Orijinalden alıntı: BluePage pm cevaplandı ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık iPhone 13 Beyaz Starlight - 256 GB - Pil %89 - Temiz / Hasarsız / Tamirsiz - 32000 TL [SATILDI] Xiaomi Mi 8 Lite 4/64 GB - Mavi - 17 Ay Garantili! - 1400 TL [SATILDI] [SAT] Sennheiser RS 160 Kablosuz Kulaküstü Kulaklık [SATILDI] ••• Çeşitli Ürünler | Kulaklıklar •••
Hocam merhaba; Saitek Joystick'i alabilir miyim? Bilgileri PM ile gönderirseniz. Ayrıca PM atıyorum. İyi forumlar.
quote:Orijinalden alıntı: kelimeyounu Hocam merhaba; Saitek Joystick'i alabilir miyim? Bilgileri PM ile gönderirseniz. Ayrıca PM atıyorum. İyi forumlar. Cevaplandı. Joystick satılacak. Teşekkürler. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık iPhone 13 Beyaz Starlight - 256 GB - Pil %89 - Temiz / Hasarsız / Tamirsiz - 32000 TL [SATILDI] Xiaomi Mi 8 Lite 4/64 GB - Mavi - 17 Ay Garantili! - 1400 TL [SATILDI] [SAT] Sennheiser RS 160 Kablosuz Kulaküstü Kulaklık [SATILDI] ••• Çeşitli Ürünler | Kulaklıklar •••
quote:Orijinalden alıntı: Liez07 Merhaba steel series neckband kutusuz olarak mı almıştıız acaba ? PM atıyorum. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık iPhone 13 Beyaz Starlight - 256 GB - Pil %89 - Temiz / Hasarsız / Tamirsiz - 32000 TL [SATILDI] Xiaomi Mi 8 Lite 4/64 GB - Mavi - 17 Ay Garantili! - 1400 TL [SATILDI] [SAT] Sennheiser RS 160 Kablosuz Kulaküstü Kulaklık [SATILDI] ••• Çeşitli Ürünler | Kulaklıklar •••