Şimdi Ara

Cesper A15HE marka Leptopumda ses çalıyor 5 dk içinde ses gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casper A15He Marka leptopumda ses sorunum var 2 senedir aynı programla gayet düzgün ses geliyordu bigün birden ses gitti yazılım yükledim eski yazılımını sildim tekrar yükledim güncelledim ses geliyor misal youtube yada normal Mp3 çalıyor ortasında ses gidiyor kulaklık takıp çıkartınca geliyor Format attım herseyi yaptım 2 yıl nasıl yüklüyorsam aynı dosyaları yükledim gene olmuyor devamlı ses gidiyor
    Bide söyle bir şey oluyor misal ses gidince youtuben mp3 açıyor o çalıyor ses ama youtube kendi kendine ilerliyor ses yok sonra mp3 sesi de kapanıyor acaba ısınmadan dolayı yapabilir mi.

• Ses gittiğinde saatin yanındaki hoparlörü tıkla --Kayıtan yürütten Hoparlörü çift tıkla- gelen pencereden Gelişmiş sekemsinde Sınayı tıkla

Ses geliyormu? Hata veriyorsa ne hatası?
  • Cevap vercek bilge insan yok mu
  • deniyorum
  • Ses gittiginde değin gibi 16 bit 192000 de sınadım ses sına sesi gelmedi defalarca tıkladım gelmedi uyarıda gelmedi 24 bit yaptım ses te geldi sına seside ama 24 bittede bir süre calıyor tekrar ses gidiyor gene sına sesi gelmiyor gidince
  • İşletim sistemim Windows 7 Ultima 64 Bit
  • Ses seviyesini %60 civarında tutup denermisin ses gitme olacakmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni laptopum ve hdd den gelen ses
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hemen deniyorum Usta
  • Hocam %45 te de denedim %55 tede %60 tada gidiyor ses
  • İnternettte araştırdım ana karttan diyende var driver diyende Driver olsa formattan sonra 2 yıldır kullandıgım driviri yükledim olmadı farklı yükledim olmadı güncelledim olmadı
  • suan bişey farkettim vantilatörü açıyorum leptobun altına kapanmadı hala ilk defa 6 dk da kapanmadı :D zorlayım bakalım 2 müzik acayım son ses
  • uzun sürdü ama gene kapandı ısıyla degil sanırım :D
  • Yazılımsal herşeyi denemişsin , ses chipi problemli görünüyor. Yakında ses tamamen gider. Garantisi yoksa en ekonomik olanı bir Usb ses kartı alıp takman..
  • Usb ses kartı mı usb hoparlörmü ?
  • hem hoparlör hem ses kartı olan cihazlar var ama türkiyede bulabilirmisin bilmiyorum.

Normal olarak Hem ses kartı hem hoparlör alman gerecek.
  • ses kartını alıp yenisini taksak içine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.