Şimdi Ara

cetin kaya 'nın şarkıları!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

cetin kaya 'nın şarkıların dan bir parça arıyorum. Sizce en güzel şarkısı ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolunsonu -- 18 Ağustos 2005, 21:38:34 >

• hangi Cetin Kaya? Almancimi?
  • Çetin Çetinkaya mı ?
  • cetin cetinkaya sa dolu sarkisi var..
  • evet Çetin Çetinkaya almancı

"ich will nicht gehn" sanırım bu şarkı
  • ...............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolunsonu -- 25 Ağustos 2005, 1:41:23 >
  • ya arkadaşlar günaydın hepinize ben ömer arkadaşlar sizden bir isteğim var yaa yardımcı olabilirmisiniz bana ertuğ'un şarkısını arıorum bana yardımcı olabilirmisiniz rica etsem.ya ben bulamadımda.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: yolunsonu

ŞArkıyı söyleyeni buldum cetin kaya

cetin kaya 'nın şarkıların dan bir parça arıyorum. Sizce en güzel şarkısı ne

Çetin Çetinkaya - Sie Liegt In Meinen Armen

En iyi şarkısı bu bence
  • ya bilmiyorum, aranizda almanca anlayan var mi ama.. ben hic begenmiyorum, burdada pek tutulmadi (Almanyada)..

www.limewire.com, Limewire'da tüm parcalari var...malesef :p
  • Bence en iyisi Zu Spat zaten gerisi fıs...
  • quote:

Orijinalinden alıntı: BabyGurl

ya bilmiyorum, aranizda almanca anlayan var mi ama.. ben hic begenmiyorum, burdada pek tutulmadi (Almanyada)..

www.limewire.com, Limewire'da tüm parcalari var...malesef :p

benim bi arkadaşım almanya dan geldi kendisi doğma büyüme oralı şarkıyı ona sordum o da çok beğendiğini ve almanya da da dinlendiğini söyledi.
    bana göre çok güzel bi şarkı."Zu Spat" yada "Sie Liegt In Meinen Armen" arkadaşımdan öğrendiğim bilgilere göre bu çetin çetinkayanın sevgilisi ölmüş bu şarkıyıda onun için yazmış.şarkıda seni seviyorum,seni çok özledim gibisinden kelimeler geçiyormuş.çok anlamlı bi şarkı olması lazım.
    birde ares te yok diyen arkadaşlar: çetin diye arattım bir kaç şarkısını buldu. (dediğim şarkıda dahil olmak üzere)
    heee aklıma geldi "es tut mir weh" ve de "gib mir licht" adlı şarkıları da çok güzeldir.bunları da şiddetle tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalinden alıntı: BLUE DRAGON

En iyi şarkısı bu bence

türkçesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolunsonu -- 20 Ağustos 2005, 21:45:30 >

• quote:

Orijinalinden alıntı: yolunsonu

quote:

Orijinalinden alıntı: BLUE DRAGON

En iyi şarkısı bu bence

türkçesi

türkçe söylediği belalım var

• kemkum.net'te full albümü var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.