Eğer uçağın karakutusu kaza anında parçalanmıyorsa neden bütün uçak bu kutunun üretildiği maddeden yapılmamaktadır? __________________
Teflona hiçbir sey yapışmadığı halde teflon tavaya nasıl yapışmıştır?
Niçin uçaklarda paraşüt yerine can yeleği vardır?
Eğer uçağın karakutusu kaza anında parçalanmıyorsa neden bütün uçak bu kutunun üretildiği maddeden yapılmamaktadır?
üçünü tuttum aslında mantıkla yani yalanmı arkadasalre
quote:
Orjinalden alıntı: potur
Eğer uçağın karakutusu kaza anında parçalanmıyorsa neden bütün uçak bu kutunun üretildiği maddeden yapılmamaktadır?
O zaman uçak ka. ton olur du
quote:
Orjinalden alıntı: potur
Uhu'yla Can yeleği daha pratik, direkt öldürebiliyor. Kalkmaz
Işık hızında giden bir arabada oturduğumuzu varsayarsak, farları yakınca ne olur? -farlar patlar
Teflona hiçbir sey yapışmadığı halde teflon tavaya nasıl yapışmıştır? -teflon tavaya yapışmamıştır teflon komple tava olmuştur.
Niçin uçaklarda paraşüt yerine can yeleği vardır? -giymesi daha kolay
işte bazılarının cevapları
- * Bir programi kurarken neden "kabul ediyorum" ya da "kabul etmiyorum" secenekleri vardir? O kadar parayi bayilip bir bilgisayar programi satin aldiktan sonra "kabul etmiyorum" secenegini isaretleyen bir takim saf kisiler mevcut mudur?
quote:
Orjinalden alıntı: outlaw
- * Bir programi kurarken neden "kabul ediyorum" ya da "kabul etmiyorum" secenekleri vardir? O kadar parayi bayilip bir bilgisayar programi satin aldiktan sonra "kabul etmiyorum" secenegini isaretleyen bir takim saf kisiler mevcut mudur?
Süper yapıştırıcı herşeyi yapıştırdığı halde niçin içinde bulunduğu tüpün iç cidarlarını yapıştırmamaktadır?
hava almadığı için yapışmaz. ağzını açık bırak bakalım ne oluyo
quote:
Işık 300.000 km/sn hızla yayıldığına göre karanlık hangi hızla çökmektedir?
karanlık çökmez. ışık gider.
quote:
paraşüt kullanmak çok basit bi iş değildir öyle 2-3dk anlatmaya öğrenilmez. Ayrıca uçak düşerken 50 60 yolcu aynı anda paraşüt açarsa paraşütler birbirine dolanır.
quote:
ağırlıkla ilgili olabilir yada maliyeti çok artırıyodur. hem uçak karakutu kadar sağlam olsa bile düşmenin şiddetiyle insanlar uçağın içinde bi yerlere çarpacağı için yine ölürler.
cevaplar :
yüzmek zayıflatır......ama seni.sende balinalar gibi bilmem kaç derece soğuk suda yüzmek zorunda kalsan senin vücudun da etrafında yağ tabakasına ihtiyaç duyar
yapıştırıcı tüpün içine yapışmaz....çünkü tüpün içinde havayla temas etmez
olasılık hesabı bazen meşgul de çalar
falcıya gitmek için randevu alırsın çünkü geleceği ALLH (C.C) tan başkası bilemez
hava tahmin raporlarında "yarın iki kat soğuk olucak " denmez derece söylenir
tek heceli derken dört hece kullanırız çünkü "tek heceli " kelimesi dört hecelidir
yeni boyalı yazan yüzeyi elleriyle yoklarlar çünkü " yeni boyalı " yazısının nezaman yazıldığını bilemezler
limon suyunun temizleyici özelliğide vardır
dünyayla güneşin arasındaki mesafeyle orantılı hızda karanlık çökmekte
far ışıklarıyla aynı hızada yolalacağın için ışığı göremezsin
kediler çok aç kalmadıkça fare yemezler sadece oynayıp öldürürler tadını sevdikleri söylenemez
"teflon , tavaya " yapıştırılmıştır tavanın ana malzemesi teflon deildir
en ufak bir hava boşluğunda korkan yolcular paraşütü takıp atlamaya çalışacaklarından uçakların hepsi düşerdi de ondan
kaza sırasında kara kutuların bir kısmı parçalanır zaten......hem kara kutuların etrafında başka koruyucu etmenlerde vardır......uçağın düştüğü yükseklikten sadece karakutuyu atacak olursan parçasını bulamazsın
cevaplar böyle işte
maşşallah
0 derece ise fahrenayta çeviririz sonra iki katını alırız olmas mı
hem kara kutudan uçak yapılırsa uçak kalkmaz. aliminyumla zor kalkıo ztn
0 derece ise fahrenayta çeviririz sonra iki katını alırız olmas mı
hem kara kutudan uçak yapılırsa uçak kalkmaz. aliminyumla zor kalkıo ztn
Gençler kafanızı fazla yormayın
hort :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme