Şimdi Ara

Cevap: 2016 Philips 49 Pus 6501

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bu televizyonu birkaç gün önce aldım.

İkinci akşam itibariyle birkaç sorun yaşadım bunlardan bahsedeyim. Başına gelen var mıdır?

1- Cihazın içerisinde kurulu olan YouTube uygulamasında birkaç (10-12) video izledikten sonra uygulama artık video oynatamamaya başlıyor. Örneğin video oynatılırken oynatma butonlarının olduğu bar kırmızı iken, söylediğim gibi 10-12 videodan sonra bu bar sarı hale geliyor ve oynatmıyor. Hata da vermiyor yükleme yuvarlağı sürekli dönüyor. Bir süre sonra çıkmak isterseniz "back" butonu ile uygulama kilitleniyor ve yanıt vermiyor durumuna düşüyor. Uygulamadan çıkıp tekrar girseniz bile artık YouTube video oynatamıyor. TV'yi kkapatmanız gerekiyor.

2- Play Store üzerine arama yapmaya çalışırken ısrarla sesli arama öneriyor bunu denediğinde sonuç yok. Klavye ile arama yaparken de bazen sonuçları alıyoruz vazen de play store kilitleniyor.
    3- Logitech klavye aldım. Çok kolay bir şekilde bağlantı. Fakat TV'nin menülerinde ve browser üzerine "scroll" yapma işlemini klavye ile yapamıyorum. Ekran saçmalıyor ve sağa sola aşağı yukarı kaydıramıyorum.
    4- Bu sorunlar üst üste yaşandıktan sonra artık sistem de yanıt verememeye başlıyor.

Android sistemini güncelledim. Buna rağmen sorunlar yaşanıyor. Bazen kapatıp açsam da düzelmiyor. Tekrar kapatıp açmam gerekiyor.

Birinci maddedeki problem geçici video dosyaları ile dahili diskin dolmasından yaşanabilir diye düşünüyorum emin değilim. Bu diğer problemleri de (3. madde hariç) tetikliyor olabilir gibime geliyor.

Bunun dışında renklerden ve ambi light teknolojisinden memnunum. Digiturk kullandığım için içindeki uydu alıcısına işim düşmedi. Fakat menülerde ve input seçimleri gayet hızlı çalışıyor.

• bende almayı düşünüyorum tavsiye olunur mu ?
  • Youtube sorunu kronik sorun gibi bu cihazlarda,
    Bende aynı şekilde youtbe da sorunları yaşıyorum elektrikten çekip takınca ancak düzeliyor. Çağrı merkezi ile görüştüm güncelleme sonrası fabrika ayarlarına çekip yeniden kurulum yapılmasını önerdi, bu akşam deneyebileceğim,
    Büyük ihtimal Tv nin RAM i yetersiz kalıyor sonrada cihaz kilitleniyor.
    Sesli arama bu tv modelinde yok, ayarlardan sesli komut özelliğini devre dışı bırakırsanız tekrar gelmeyecektir.

@kibrit
    Hocam tv den ne gibi beklentiniz var bilmiyorum ama bir ev kullanıcısı şahsi fikrim gayet yeterli, farklı modellere yöneldikçe kafanız bulanıyor. He maddi durumum yeterli olsaydı 49pus7101 seçerdim bu cihaz bana hem film, hem oyun için gayet yeterli olacağını düşünüyorum. samsung ku serisi ile çok çeliştim ama bu cihaz hem kasa olarak hemde amblight için bunu seçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaNcEt -- 8 Haziran 2016; 15:19:02 >
  • Bir kaç sorum olacaktı,
    lg deki gibi sihirli kumanda olayı varmı bunda? Mouse mı bağlanıyor?
    Sesli kontrol varmı?
  • pakette çıkan böyle bir kumanda yok, kumandanın arkasında klavye var :)
    Sihirli kumanda yerine logitech klavye mouse daha kullanışlı olur gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaNcEt -- 8 Haziran 2016; 15:35:37 >
  • anladım.Ozaman alıyorum bende pus6501.Android de donma var diyorlar doğrumudur?
  • donma olayı arkadaşında dediği gibi işte youtube da sorun oluyor, diğr uygulamalarda vs. sorun göremedim örn: dailymotion, oyun da vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LaNcEt kullanıcısına yanıt
    Ayrıca samsung ku serisi 50 hz panel, philipsi 65 ve 71 serileri 100 hz panel,artı doğal renk, artı ambilight.. ku ile bunları kıyaslamayın bence. ha ama ekran cayır cayır sahte abartlı renkler ile parlasın ben onu seviyorum, diyenlere lafımız yok. Sonuçta para senin keyif senin :)
  • kibrit kullanıcısına yanıt
    olmuşken 3 taraf ambiligh olsun dersen 65 serisinin 3 taraf ambilightına bakmanı tavsiye ederim. fiyat farkı fazla değilse o özeliktende tam anlamıyla yararlanmış olursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.