5 yıl sonraki ben, sen bu mesajı okurken ben muhtemelen şunları yapmış olacağım ; İtalya'da belki Japonya'da yada ne bileyim Amerika'da dil öğreniyor ve çalışıyor olacağım. Kim bilir belkide kendime kattığım birikimlerimle özgür çalışabileceğim bir ortamım olacak yada o Rusya'daki iş tutacak. Kuş bakışı Himalayalar'dan dünyayı seyretmek, Maya uygarlığını ziyaret edip bir fatiha okumak, yada Mısırdaki piramitlerin keşfedilmemiş odalarında iftarımı açmak için yola koyulmuş olacağım. Niagara şelalesinde abdest alıp Yenizellanda'nın o yeşile boyanmış coğrafyasından olan Hobit köyünde Cuma namazını eda edeceğim. Tailand'da timsahın ağzına kafasını sokan adamın saniyeler sonra hayatının son bulabilme ihtimalini dehşet verici gözlerle izleyecek, en iyi lezzet yerinde güzeldir tabiriyle pekinde fırında ördek gömeceğim. Tsubasa'nın memleketinde mahalle maçı yapacak 'fuji yama (yama Japonca'da dağ demektir) ya bakıp ''ulan hakikaten her yerden görünüyormuş diyeceğim''. Güney Kore'nin o güzel insanlarıyla ve kızlarıyla tanışacak, bir çok arkadaş edineceğim, kuzey sınırına kadar gelecek ve Kuzey Kore'ye tükürüp kaçacağım, amannn sanki KİMİN umurunda... Belki Polonya'da bir kız arkadaşım olacak, Meksika acısı misali acılar tadacağım. Brezilya'da Rio'ya katılıp hanımların bana fortlamasına izin vereceğim. Sonra dönüp arkama bakacak ve beş yıla neler sığdırdığımı hatırlarken Kolombiya'daki yeşil saksı ağaçları ve rengarenk süslü çiçeklerle bezeli bahçemde keyif sigaramı içecek, bu yorumu okuyacak havaya savurduğum hafif kahkahalar eşliğinde ah hayat sen nelere kadirsin diyeceğim. Ahhhhhh beş yıl önceki ben, bilmiyorsun şuan neler kaçıracağını ama zaman sana gösterecek anlayacaksın, şuan bunları hayal gibi düşünüyor olabilirsin ama zaman sana gösterecek ki her şey hayal etmekle başladı.