Şimdi Ara

Cevap: AKP Çok Fena Düşüyor[Yarın 1Mayıs Hepimize Kutlu Olsun]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güzel kardeşim peyniri, zeytini evine alamıyor dediğin Türk halkı elinde ki iphone 5 s i beğeneyip iphone 6 alıyor sen neyin kafasındasın? Ayrıca domates, patates v.b sebzelerin bu sene pahalı yaptığna hemfikirim ama bunun suçlusu hükümet değil ! Patatesin suçlusu stok yapan ALLAH tan korkmaz tüccarlar, diğer sebzelerin yüksek olması ise 2 senedir iklimlerin değişmesi nisan ayında yağan karlardan dolayı tüm sebzelerin soğuk almasıdır! Ayrıca daha dün patatesi 2.5 liraya aldım. 5 liradan geri geldi 2-3 ay sonra patates 1, 1-5 liranın altına düşmezse senden özür dileyeceğim anlaştık mı? Diğer sebzelerde yarı yarıya düşeceğine dair sana garanti veriyorum. Ayrıcaaaaa ben 28 yaşındayım çocukluğumda kışın salatalık yiyemezdik. Şimdi 12 ay salatalık var ama hormonla ama serayla. Herşey mevsiminde ucuzdur bunlar mhp ya da chp gelince ucuzlayacak mı? Bunları unutma güzel kardeşim beyin bedava

• dolar tüm dünyada değer kazanıyor ama diyorsunuz.peki euro neden değer kazanıyor.hani şu her seferinde söylediğiniz batan avrupanın parası.

benim hiç ayfonum olmadı zengin olarak alır mısınız bana da ühühüh
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.