Bildirim
Cevap: angeles city FİLİPİNLER
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Mert sen misin ? Yoksa belki nickten karıştırıyorum..
Benzer tarihlerde(31 Mart-23 Nisan benim biletler qatar havayolları ile malezyaya gidiş geliş ara uçuşlar cebu pacific ile) bnde filipinlerdeyim ama rotam şu şekilde Manila -> Boracay -> Cebu & Bohol -> Palawan .El nido dönüş şeklinde..Doğa ve Gece Hayatı zaten filipinlerin her yerinde olduğundan angelese gerek görmedim.Doğa ve Eğlence öncelikli program :) -
Evet benim Seçkin. Selamlar :) Denk gelebilirsek çok sevineceğim...
Diğer arkadaşlar için : Banka kampanyası bitti. Ancak bir arkadaşla ortak plan yapabilirsek İstanbul Atatürk Havalimanı kalkışlı Manila inişli uçak biletini %25 civarı indirimli alabilirim. (Önceki kampanya bittiği için şu anda %40 yapmam mümkün olamıyor arkadaşlar, ilgili olanlara çok teşekkür ederim) Bu teklifim Mart-Nisan dönemi için geçerlidir. Gitmeye kesin karar veren arkadaşlarla iletişim kurmak istiyorum, aksi zaman kaybı oluyor. İlgilenenler PM atabilirler...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X