Kesinlikle Altair daha karizmatik, tam bir assasin, fazla konuşmaz Ezio gibi lakayt değildir, hovardalık yapmaz sadace işini yapar, Ezio ise lakayt ve biraz da yavşaklık var, assasin mi Casanova mı belli değil.
düşüncelerimi okuyosun sandım bi an
quote:
Orijinalden alıntı: ***No FeAr***
quote:
Orijinalden alıntı: viiiz
Kesinlikle Altair daha karizmatik, tam bir assasin, fazla konuşmaz Ezio gibi lakayt değildir, hovardalık yapmaz sadace işini yapar, Ezio ise lakayt ve biraz da yavşaklık var, assasin mi Casanova mı belli değil.
düşüncelerimi okuyosun sandım bi an
aynen ya.mesela ac'de bir adam altair'e birşeyler diyor, altair de "hepsi bu kadar mı?" tarzında birşeyler söyleyip yol alıyor
quote:
Orijinalden alıntı: -AltaiR-
quote:
Orijinalden alıntı: FeelTheRush
arkadaşlar bir bölüm var kanat alıyorsun çatıdan uçuyorsun felan filan. yapamıyorum onu ya uçuramıyorum var mıdır onun püf noktası geçemedım kafayı yicem Allah'ını seven üstüme toprak atsın
ver save dosyasını geçip gönderiyim püf noktası, W ve S ye fazla yüklenmiyceksin her zaman ateş yanan yerlerin üzerinden geçeceksin Hayla yapamazsande youtube'tan görevin videosunu izle bakarak her türlü yaparsın
%46 da bitirdim oyunu o görevide yapmadım kaldı öyle % 56 sı nerde bu oyunun
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: -AltaiR-
quote:
arkadaşlar bir bölüm var kanat alıyorsun çatıdan uçuyorsun felan filan. yapamıyorum onu ya uçuramıyorum var mıdır onun püf noktası geçemedım kafayı yicem Allah'ını seven üstüme toprak atsın
ver save dosyasını geçip gönderiyim püf noktası, W ve S ye fazla yüklenmiyceksin her zaman ateş yanan yerlerin üzerinden geçeceksin Hayla yapamazsande youtube'tan görevin videosunu izle bakarak her türlü yaparsın
%46 da bitirdim oyunu o görevide yapmadım kaldı öyle % 56 sı nerde bu oyunun
%46'da bitirdiysen,çoğunlukla %50 Sync'la yapmışsındır görevleri.Bana da aynısı oldu çünküTekrar Full Sync için epey kastım,daha birçok eksik olmasına rağmen %80 oldu.Bahsettiğin Flying Machines görevinde uçmak için,yere dalış yaparken çakılmaya yakın ateş edeceksin ve geri tuşuna basacaksın.Oluşan ısıdan tekrar havalanıyor Planör.Böyle böyle tüm hedefleri ardından 2 at arabasını ardından da haberciyi öldürdüğünde görev bitiyor.Epey sağlam görevlerdendir,biraz zorlar
aynen görev güzel de benim oyundaki Kurt amblemli görevler daha çok hoşuma gitti açıkçası :) kıyafeti alana kadar çok uğraştım sonra eski kıyafeti özledim :S şimdi yeniden başlarsam içinde boğulurum oyunun kalsın böyle
quote:
aynen görev güzel de benim oyundaki Kurt amblemli görevler daha çok hoşuma gitti açıkçası :) kıyafeti alana kadar çok uğraştım sonra eski kıyafeti özledim :S şimdi yeniden başlarsam içinde boğulurum oyunun kalsın böyle
Armor'u bende beğenmedim,kırılmamasından başka bi özelliği yok zaten.Ezio's Hideout'a gidip diğer armorları yeniden giyebilirsin Baştan başlamak derken DNA'dan girip istediğin bölümü tekrar oynayabilirsin
Courtesans Guild'i de tamamladım,Maria's Dagger verdi ödül olarak.Thiefs Guildin ödülü La Volpe's Bite ve Mercenaries Guildin ödülü Bartolomeo's Axe pek güzel tasarlanmış olmasalarda Maria's Dagger için uğraşmaya değermiş
Ana menüden multiplayer menüsüne geçince ses kesiliyor, oyunu kapatıp açıyorum dilini değiştiriyorum ses geri gelmiyor, bunu çok sık olarak yapıyor.Acaba bu problemle karşılaşan varmı yada çözümünü bilen.
quote:
Orijinalden alıntı: kalıpcı
Ana menüden multiplayer menüsüne geçince ses kesiliyor, oyunu kapatıp açıyorum dilini değiştiriyorum ses geri gelmiyor, bunu çok sık olarak yapıyor.Acaba bu problemle karşılaşan varmı yada çözümünü bilen.
benimde bir arkadaşımda böyle bir sorun var çözümü bilen var mı
Yükledim dün. oynamaya başladık bakalım...
kardeslerım oyunun save sını nasıl duzeltcem bu yazıdakılerı yapcam ama boyle çıkıyor resımde gosterdım baska save kaydetmek ıçın taktıgı olan varmı ? oyunun kısayoluna sağ tıkla açılan pencereden uyumluluk sekmesini tıkla.sonra pencerenin altındaki 'tüm kullanıcıların ayarlarını değiştir' bölmesine tıkla. açılan yeni pencerenin altındaki 'bu programı yönetici olarak çalıştır' ı tıkla ve tamama basıp pencereleri kapat oyunu açınca yönetici olarak çalıştırıp çalıştırmayacağını soracak evete tıkla ve oyuna başlayabilirsin artık sorunsuz save edebilirsin. Save sorunu oyunun hard diske kayıt etme yetkisi olmamasından kaynaklanmaktadır.
kardesim dedıgını yapcam ama bende boyle çıkıyor anlamadım resımde gosterdım
quote:
Orijinalden alıntı: astalagulu
kardeslerım oyunun save sını nasıl duzeltcem bu yazıdakılerı yapcam ama boyle çıkıyor resımde gosterdım baska save kaydetmek ıçın taktıgı olan varmı ? oyunun kısayoluna sağ tıkla açılan pencereden uyumluluk sekmesini tıkla.sonra pencerenin altındaki 'tüm kullanıcıların ayarlarını değiştir' bölmesine tıkla. açılan yeni pencerenin altındaki 'bu programı yönetici olarak çalıştır' ı tıkla ve tamama basıp pencereleri kapat oyunu açınca yönetici olarak çalıştırıp çalıştırmayacağını soracak evete tıkla ve oyuna başlayabilirsin artık sorunsuz save edebilirsin. Save sorunu oyunun hard diske kayıt etme yetkisi olmamasından kaynaklanmaktadır.
kardesim dedıgını yapcam ama bende boyle çıkıyor anlamadım resımde gosterdım
/>
Arkadaş Win7 için tarif etmiş sekmeleri ki sanırım Xp kullanıyorsun.
evet xp professıonal kullanıyorum okadar oynadım SEQUENCE 7 super bısekılde bıtırdım tam SEQUENCE 8 geçtım sonra oynarım deyıp kapattım ve oyunu yenıden açtım ve yıne SEQUENCE 7 de bıyerden baslıyor yanı save yapmıyor nasıl yapcam yardım ?
Evet birkaç sorum olucak arkadaşlar.
1- Bu faction buildinglere thief, merceniary, courtesans larda bir bina dikişyoruz peki bu ne işe yarıyacak hangi bölgelere hangisini dikmeliyim.Hepsini thief yapsam nolur veya yapamıyormuyuz?
2- Guild görevlerini nereden görebilirim.Bir ara yanlışlıkla girmiştim ama bulamıyorum şimdi hangisini yaptım hangileri kaldı.
4- Hala şu healthi yükseltemedim ne yapmam lazım?Eldivendi ayakkabıydı 2 diş arttı anca.3. böülümü bitirdim yeni.
quote:
Orijinalden alıntı: Lyrazed
Evet birkaç sorum olucak arkadaşlar.
1- Bu faction buildinglere thief, merceniary, courtesans larda bir bina dikişyoruz peki bu ne işe yarıyacak hangi bölgelere hangisini dikmeliyim.Hepsini thief yapsam nolur veya yapamıyormuyuz?
2- Guild görevlerini nereden görebilirim.Bir ara yanlışlıkla girmiştim ama bulamıyorum şimdi hangisini yaptım hangileri kaldı.
4- Hala şu healthi yükseltemedim ne yapmam lazım?Eldivendi ayakkabıydı 2 diş arttı anca.3. böülümü bitirdim yeni.
1- Zevkine kalmış,nasıl istersen öyle yap
2- Menü/DNA/Guild Challenges
3- Assassin Guild
4-Daha erken,her bölümde açılacak itemlerle yavaş yavaş artacaktır.
oyunu nasıl kaydetcez save yapcaz SEQUENCE 7 bıtırdım SEQUENCE 8 geçtım ama save yapmıyor tekrar SEQUENCE 7 den baslıyor yardım xp kullanıyorum kaydetme save için çözum ne adamlar ben oyunu bıtırdım dıyor nasıl save yaptınız anlamıyorum ?
quote:
Orijinalden alıntı: astalagulu kaydetme save için çözum ne adamlar ben oyunu bıtırdım dıyor nasıl save yaptınız anlamıyorum ?
/>
Biz save falan yapmadık,oyun kendi kendine yaptı.Ya oyuna verilen yetkiler kısıtlandı PC ayarlarından,ya da senin oyunu yüklerken kullandığın Setup arızalı.Oyun orijinal mi?
quote:
Orijinalden alıntı: astalagulu
oyunu nasıl kaydetcez save yapcaz SEQUENCE 7 bıtırdım SEQUENCE 8 geçtım ama save yapmıyor tekrar SEQUENCE 7 den baslıyor yardım xp kullanıyorum kaydetme save için çözum ne adamlar ben oyunu bıtırdım dıyor nasıl save yaptınız anlamıyorum ?
/>
hocam windows7'de admin olmayan hesapta hiç save olmuyor ama sizin durum karışık.hesap admin mi?
son update yı kurunca save sorunu çözülüyor benim bildigim
benım oyun copy save yapamazsak olmadı bende SEQUENCE 7 den yıne baslar SEQUENCE 9 za kadarmıs zaten pc yı kapatmam hafta sonu 5.6 saatde bıtırırım herelde oyunu napıyım