Şimdi Ara

Cevap : Assassin's Creed: Brotherhood (99. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.254
Cevap
4
Favori
152.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: astalagulu

benım oyun copy save yapamazsak olmadı bende SEQUENCE 7 den yıne baslar SEQUENCE 9 za kadarmıs zaten pc yı kapatmam hafta sonu 5.6 saatde bıtırırım herelde oyunu napıyım

/>

7'ye kadar alıp,devamında sorun yaratması ilginç.Başka bir setup kullanarak deneyin madem,görevleri bitirip silmemenizi tavsiye ederim.Bunun Christina'sı var,Guild Assignment'ı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 3 Mayıs 2011; 23:20:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

Evet birkaç sorum olucak arkadaşlar.

1- Bu faction buildinglere thief, merceniary, courtesans larda bir bina dikişyoruz peki bu ne işe yarıyacak hangi bölgelere hangisini dikmeliyim.Hepsini thief yapsam nolur veya yapamıyormuyuz?

2- Guild görevlerini nereden görebilirim.Bir ara yanlışlıkla girmiştim ama bulamıyorum şimdi hangisini yaptım hangileri kaldı.

3- Altair Kılıcı guild görevlerinin tamamını yapıncamı çıkıyor?

4- Hala şu healthi yükseltemedim ne yapmam lazım?Eldivendi ayakkabıydı 2 diş arttı anca.3. böülümü bitirdim yeni.

1- Zevkine kalmış,nasıl istersen öyle yap

2- Menü/DNA/Guild Challenges

3- Assassin Guild

4-Daha erken,her bölümde açılacak itemlerle yavaş yavaş artacaktır.

Cevaplar için teşekkürler dostum.

• İnanamıyorum ya

Resmen soyuldum 120000 florini kumarda kaybettim cübbeyi koyacaktım ama çıplak dolaşamam koca roma da.

Edit: Bankadan 38k yı çektim.Vurdum hepsini 170k yla kalktım.3-5k kara geçtim oynamadım daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 4 Mayıs 2011; 1:42:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

İnanamıyorum ya

Resmen soyuldum 120000 florini kumarda kaybettim cübbeyi koyacaktım ama çıplak dolaşamam koca roma da.

Edit: Bankadan 38k yı çektim.Vurdum hepsini 170k yla kalktım.3-5k kara geçtim oynamadım daha

1.5 Milyon Florin var bende,harca harca bitiremedim

Lyrazed;
    Önemli değil hocam

• Papal Guard'ların elinden silahı alıp öldürmek için farklı bir kombinasyon mu kullanmak gerek acaba?Normal kombinasyonla yaptığımda Counter Attack yapıyorlar,alamıyorum ki Full Sync için yapmam gerekli.Bu arada Total Sync %94.55 oldu
  • quote:

Papal Guard'ların elinden silahı alıp öldürmek için farklı bir kombinasyon mu kullanmak gerek acaba?Normal kombinasyonla yaptığımda Counter Attack yapıyorlar,alamıyorum ki Full Sync için yapmam gerekli.Bu arada Total Sync %94.55 oldu

Farklı bir kombinasyon yok, aynı şekilde alınabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

quote:

Papal Guard'ların elinden silahı alıp öldürmek için farklı bir kombinasyon mu kullanmak gerek acaba?Normal kombinasyonla yaptığımda Counter Attack yapıyorlar,alamıyorum ki Full Sync için yapmam gerekli.Bu arada Total Sync %94.55 oldu

Defalarca yaptım almıyor hocam,ben almaya uğraşırken arada estiriyor zaten Ezio,adamlar ölüyor
    Siz öyle diyorsanız öyledir,denemeye devam o zaman
    Teşekkür ederim bu arada,son zamanlarda forumda epey bi yardımcı oldunuz farklı sorunlarıma

• quote:

quote:

quote:

Defalarca yaptım almıyor hocam,ben almaya uğraşırken arada estiriyor zaten Ezio,adamlar ölüyor
    Teşekkür ederim bu arada,son zamanlarda forumda epey bi yardımcı oldunuz farklı sorunlarıma

Rica ederim, bölümün adı neydi bende birkez daha deniyim nedir ne değildir, atladığım birşey olabilir belki.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim, bölümün adı neydi bende birkez daha deniyim nedir ne değildir, atladığım birşey olabilir belki.

Assassination Contract -Turning The Tables

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 4 Mayıs 2011; 4:50:13 >

• Normal vurma sırasında değilde elindeki silahı havaya kaldırıp vurmaya çalıştığı sırada yakalamaya çalışın, normal vurma sırasında space tuşu ile aniden yer değiştirin mesela ardından E ile laf atın oda savunmasız bir anlık sinirle daha farklı vurmaya çalışacak o anda alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 4 Mayıs 2011; 5:10:36 >
  • quote:

Öncelikle görevin tamamlanması açısından ezionun elindeki silahları alalım yumrukla dalalım ortama, normal kapmaya ek olarak shift tuşunuda kullanın aynı anda.

Shift'i deniyorum şimdi hocam

Tüm Sequence'lar %100 olacaktı ki maalesef Secret Locations'ların hepsi %50 olunca (Sequence 3'tü sanırsam/Halls of Nero) biri eksik kalıyor
    8 dakika da nasıl bitirilir ki,kaç kere oynayıp da ezberlemem gerek.Hadi Halls of Nero neyse de öyleleri var ki,akıllara zarar
    Her seferinde zaman sayacında Bug oluşsa diye dua ediyorum artık

• quote:

quote:

Öncelikle görevin tamamlanması açısından ezionun elindeki silahları alalım yumrukla dalalım ortama, normal kapmaya ek olarak shift tuşunuda kullanın aynı anda.

Shift'i deniyorum şimdi hocam

Tüm Sequence'lar %100 olacaktı ki maalesef Secret Locations'ların hepsi %50 olunca (Sequence 3'tü sanırsam/Halls of Nero) biri eksik kalıyor
    8 dakika da nasıl bitirilir ki,kaç kere oynayıp da ezberlemem gerek.Hadi Halls of Nero neyse de öyleleri var ki,akıllara zarar
    Her seferinde zaman sayacında Bug oluşsa diye dua ediyorum artık

İlk denemede önceden nasıl yaptığımı hatırlayamadım shift i karıştırmışım mesajı düzelttim o yolla yapabilirsiniz.
    Secret Locations lardan en zorlayanı kurtların bol olduğu yerdi hiç sağlık kaybetmemek gerekiyordu ama havadada küçük bıçaklar uçuşuyordu zar zor geçmiştim, ikincisi ise kayaların arasında büyük bir boşluk olan, tahtalar üzerinden ilerliyoruz falan ikinci oynayışımda şans eseri bir kestirme buldum direk yukarı taşıdı beni bir merdiven orayıda öyle geçtik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 4 Mayıs 2011; 5:29:16 >

• Hallettim hocam,normal saldırıdan ziyade sizin de dediğiniz gibi boşluğa düştüğü anda saldırmak gerekiyormuş.Thief Assignment'ta 2,Leonardo görevlerinde 1 görev ve tüm Secret Location'lar dışında oyunda ki herşey eksiksiz tamamlandı.Bunları da asla yapamam zaten ki pek hızlı olduğum söylenemez
    Bu kadar oynayıp da %95'de kalmak da koyuyor tabi insana
  • Beyler, gizli görevleri yapmaya başlayan var mı?

Oyunu bitirdikten sonra etrafta gezerken Colosseum'un en üstünde sadece eagle view ile görünen bir geçit buldum oradan içeri girince çeşitli bulmacalar çıktı karşıma hepsini çözdüm ama bu gizli yerlerden 5-6 tane daha varmış bakalım hepsini çözünce ne çıkacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro77

Beyler, gizli görevleri yapmaya başlayan var mı?

Oyunu bitirdikten sonra etrafta gezerken Colosseum'un en üstünde sadece eagle view ile görünen bir geçit buldum oradan içeri girince çeşitli bulmacalar çıktı karşıma hepsini çözdüm ama bu gizli yerlerden 5-6 tane daha varmış bakalım hepsini çözünce ne çıkacak :)

2 tanesini yaptım,sıkıldım.Hepsini yapınca da ödül olarak birşey vermiyor zaten.Ödül istiyorsan Guild Assignment'ları tamamla
  • Oyunda ara konuşmaları nasıl geçeceğiz. Bunun bir çözüm yolu yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKııZZııLL

Oyunda ara konuşmaları nasıl geçeceğiz. Bunun bir çözüm yolu yok mu?

Cinematic sırasında "ESC"/Skip Cinematic
  • Benim elemanlar Assasino oldular güzel bir seramoni ile.Sevdim bu işi.Son 3 adet borgia kulesi var ama açılmadı hala sequence 4 bitti açılan yok hala.
  • Bu arada Brotherhood'ta %95'te kaldım.Var mı %100 yaparım diyen

http://forum.donanimhaber.com/m_48797473/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48797473
  • Cumartesi ve pazar akşam saat 10da TaleWorlds takımı çıkarttık. Eğer DonanımHaber 'den katılmak isteyen olursa p.m. den bana mesaj yollasın. Sonra Steam 'dan ekleşiriz vs. Oyun modu Manhunt olacaktır. 4 kişi bekleniyor

Cumartesi Donanımhaber Kadrosu

Pazar Donanımhaber Kadrosu
    Klmor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehErozbey -- 5 Mayıs 2011; 18:56:48 >
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.