Merhaba arkadaşlar.Ben de Asus X550JX modelini düşünüyorum vatan computer da 2.500 Tl.Bu kasayı alan arkadaşlar bilgilendirme yaparlarsa çok sevinirim.2 pc arasında kaldım.Asus özellikleri i7 4720hq 8gb ram (max kaç gb destekliyor notebook ram?) 2gb gtx950m ekran kartı 1tb harddisk orjinal windows 8.1 cd rom var.Malesef ekranı 15.6inç hd.Full hd olsaydı çok etkisi olurmuydu?Diğer düşündüğüm marka ise Monster Tulpar T7 v2.6 modeli.Kasası msi gt60.Ekranı full hd mat led ekran 17.3inç.i7 4710mq 16gb ram (32gb ram destekliyor) 3gb gtx970m 1Tb harddisk 7200rpm 32mb önbellek.Klavye ışıklandırılmalı turbo fan cd rom cabası ama windows 8.1 270tl para isityorlar.Eğer bu modeli alırsam korsan win 8.1 yüklerim büyük ihtimal.Bu modelin fiyatı da 4.200Tl.Çok kararsızım yardımcı olursanız sevinirim.Üniversite öğrencisiyim bu arada ağır oyunlar oynarım Gta 5 watchh dogs assains creed vs. ve oyun oynamayı severim.Ankara da yaşıyorum Monster sadece mağazası İstanbul da.Servisi çok iyi diyorlar.5 ayda r ücretsiz kargoyla gönderip bakımını yapıyorlarmış.Fan temizliği termal macun yenilenmesi gibi.Çok kararsızım.Lütfen yardım edin hangisini tercih ediyim?Monster t7 v2.6 modelinde işlemci ve ekran kartı ypgrade yani yükseltebiliyoruz ileride.Ekran kartı mxm slotlu.
4200e kadar çıkabiliyosan zaten 3600-3700 fiyatlarında çok güzel bilgisayarlar bulabilirsin. Bu asus ile bahsettiğin monster arasında dağlar kadar fark var ancak bana sorarsan asus fiyatına göre gerçekten güzel bi bilgisayar ama dediğim gibi 3500 üstüne çıkacak olsam bana göre daha iyi olan bilgisayarlar alırdım.
Not: ediğin oyunlar her ikisinden de rahat oynarsın en büyük fark asusta büyük ihtimalle anti-aliasing açamazsın diğer ayarlar hemen hemen aynı olacaktır.
Yanlışlık buraya konu olarak açılmış nasıl sileceğimi bulamadım moderatörleri göreve çağırıyorum