Şimdi Ara

Cevap: ★★ Asus ZENFONE 6 Ana Konu/Kullanicilar Kulübü ★★

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alinti: nightsoldier

800 lira benim icin buyuk para. Bunu alirken T50yi uzerine tableti satip almistim. 2 yil daha kullanirim

Onemli olan 1 liralik urunde bile musteriyi memnun etmek. Ama bizim firmalar musteriyi yolunacak kaz gorduklerinden ve denetim olmadigindan bu sonuclari yasamamiz normal.

Ayni sey parali otobuslerde de sozkonusu. Utanmazlar, catiya kadar dolduracaklar neredeyse. Polise sikayet etsen, adam seni basindan savusturuyor.

Benim de ?ikayetim bu ya syrf otobüsçüde de de?il suç durmady diye söven de çok sövmesi gereken o güzergaha daha çok otobüs koymasy gereken olmasyna ra?men ...

Tüketici bilinci olusunca su ülkede zaten firmalarda yapamayacak bu tür kanunsuzluklari ben ürünümü takip edecegim dedigim gibi eger yine sonuç çikmazsa memlekette hakem heyetine de gidecegim Genel bilinç artmazsa adamlar da dogal olarak bizi yolunacak kazmis gibi görmeleri dogal en basta asus kirpilmis özellikli teli satarak bizi o sekilde görmedi mi zaten
    ha biliyorduk ürünün böyle oldugunu suç tek asusta degil avrupada 199 dolardan satilan 2 ghz li cihaz bizde 800 tl den 1.6 ghz ...... tüm markalar da bunu yapiyor bu gün abd de iphone 6 plus 700-900 dolar arasinda satiliyorken gözünü yedigimin ülkesinde 2500 tl nin altynda satlmyyor ....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.