< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 14 Nisan 2018; 13:21:17 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 14 Nisan 2018; 13:21:17 > |
Sebahattin beyin yorumu çok anlamsız olmuş. Avrupa'daki ederi 200 Avro ama, Türkiye'de vergiler ve kur ile 1.000TL. Sanki Avrupalı ülkeler Sebahattin beye aman gel sen bize 200 Avroya ucuz telefon sat. Biz senden tek kuruş vergi almayacağız diyor. Böyle bir söylem olabilir mi arkadaşlar bunlar bebe mi uyutuyorlar? Tamam Türkiye'de vergiler çok tamamda Avrupa'dan diyelim ki %20 daha vergi alınıyor. Onlara 200 Avroya sattın hadi bize de, 240 bilemedin 250 Avroya sat. Ne yapar 750-800TL. civarı bir eder tutar. Ama adamlar haklı daha piyasaya çıkmadan 1.000-1.100TL. eder diyen mal sürüleri var oldukça adamlar hazır kaz varken niye yolmasınlar. Adama da, kızamıyorum ortam uygun. GM Türk malı diyen kitleden ne bekliyoruz ki? Adamlar pazarlamadan başka hiçbir şey yapmıyorlar ne üretim ne yönetim Türkiye'de değil. Nasıl Türk malı oluyor anlamış değilim. Telefonu kötülemiyorum tam tersine sınıfının iyileri arasında ama bu mal düşünce tarzına karşıyım. Ekranı ve tasarımı çok incelikli ve şık gerçekten orası ayrı konu.
|
tekniği taktiği bırakın bu telefonu almayı düşünen insanlara telefonu eline alıp biraz kurcalamış biri olarak şunları söyleyebilirim
1- Benim gibi facebook,twitter, snapchat, instagram vb uygulamalardan başka pek bir şey kullanmıyorsan 2- Kamerası instagramda snapchatte facebook'da üzmesin diyorsan 3- Elimde tuttuğumda, masaya koyduğumda şık dursun, insanlar General Mobile olduğunu duyunca şaşırsın diyorsan 4- Şarj süreleri konusunda günü kurtarsın eğer şarj edeceksem de hızlı olsun diyorsan 5- Telefon iki günde teklemeye başlamasın istiyorsan 6- Bütün bunlara da uygun fiyat ödemek istiyorsan Bu telefonu alabilirsin. Yok işlemciydi, görüntü kartıydı gibi tatavalara ihtiyacın yok çünkü. Eskiden kumandaların üzerinde bin tane tuş olurdu ama hep kanal ve ses tuşlarını kullanırdık hatırlarsın. O kullanmadığımız tuşlar hep bize kağıt üzerinde anlatılan özelliklerdi. Gereksiz özelliklere ihtiyacımız yok arkadaş, senin de yok benim de. Üç koysan bunu alırsın beş azına şunu alırsın illaki. Bu iş biraz da his meselesi. Ben bu telefonu elime alıp kullandım. Son iki aydır telefonum iyice kafayı yediğinden yakın fiyat aralığındaki telefonlara da baktım elektronik marketlerde. Dokundum kamerasını açtım vs. Ben GM 5 Plus'ı zarif buldum. Siz de herhangi bir telefon satan mağazaya gidip bir dokunun telefonlara çünkü olay bence kaç çekirdeği olduğu değil, her gün kendinden çok buna bakıyorsun. İşin içinde estetik kaygılar da var. Ulan GM Ceo'su Muzo şu yazıyı görse ağlar kendi arabasıyla bütün mağazalara 5 Plus dağıtırdı. Muzo'cum buraları da okuyorsunuzdur, twitter'dan da yazdım size bu pazarlama işi için profesyonel yardım almanız gerekiyor. |
Hiç ölücülük yapmayın vay 50 lira pahalıymış vay 100 lira pahalıymış ülen birazda bizim firma kar etsin adam size piyasanın en iyi özelliklerini en ulaşalabilir fiyatta toplamış bırakın 50-100 kar etsin.
Apple ın samsungun 150 dolara mal ettiği cihaza 3000 lira veriyorsunuz ıh demeden. Yurt dışında 600-650 dolara satılan cihaza 2750 veriyorsunuz da vay niye 200 avroymuş avrupada. Ya kkardeşim avrupada pazar payı marka bilinci yaymaya çalışıyor o fiyet avrupa şartlarında. Sen Türkiye şartlarında bu fiyattan bundan daha güncel bi cihaz varsa git onu al . Ha yok olduğunu biliyorsun hala da güzelim cihaza çamur atıyorsun |
1000 lira alti diyip 999 satarsa bastirsin gitsin. resmen gerzeklik.
|
Konu dışı troll mesajlara cezai işlem uygulanacak.
|
.
|
Bugün Ankara Ankamall de Teknosa, Bimeks ve Vatan'a sordum hiçbirinin telefondan haberi yok çoğu teknik konularda bilgisiz özellikle Vatan'ın personeli tam hanzo sanki pazar tezgahında mal satar gibi birde atarlı giderli lağbali tavırlar böyle kroları teknoloji mağzalarında çalıştıran ahmaklarda suç.
|
Arkadaş telefonun en çok övülen, GM tarafından da en çok vurgulanan yeri Güncelleme desteği.
Şuan hala millet doğru düzgün güncelleme alabilmiş değil. Güncelleme bile düzgün şekilde dağıtılmıyor. Bana da henüz gelmedi. Şimdi kimse bana kalkıp şu önbelleği temizle şu programı durdur falan demesin. Bunlarla hiç kimsenin uğraşmadan güncellemenin gelmesi gerekir. Veya kimse yok sırayla dağıtılıyormuş, sunuculara yüklenilmesin diyerek falan bahane uydurmasın. Zaten telefonu alan kaç kişi ülkede! Toplasan 1000 tane telefon ya satmış ya satmamıştır. Telefonu alan neredeyse tüm adamlar foruma gelmiş zaten :) Hadi bırak 1000'i 10.000 olsun. Hadi bırak -olmaz ya- 100.000 satmış olsun. Bir şey farketmez. Sunuculardan 100.000 kişiye güncelleme dağıtılamıyorsa kapatsınlar hiç açılmasın o sunucular zaten. |
Öncelikle tek sim cihazıma oreo geldi. Güncellemeden sonra biraz gariplikler oldu. Özellikle hızlı pil boşalması dikkatimi çekti. Yedeklerimi alıp telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm. O zaman cihaz kendine geldi. 1 saat ekranı hiç kapatmadan uygulama yükleyip, uygulama güncelleyip ayarlar yaptım %10 civarında bir pil harcadıki bana nougattan daha iyi geldi. Nougatta açtığım halde hiç görmediğim volte de geliverdi.
Gelelim asıl mevzuya, İlk günden tavrını koyup komutan edasıyla savaş başlatan oskurr başkana, bir gladyatör edasıyla 'dayanacam kapıya o oreoyu alacam' diyegm binasına hışımla dalıp ülkede ilk oreoyu alan babayiğit furkanali08 kardeşime, onlar beceremezse ben varım diye meydana çıkıp elini taşın altına sokan gizli silah Financierbd kardeşime , ve onları yanlız bırakmayan donanımhaber üyelerine, aslanlar gibi 'Kıral Çıplak' deme cesaretini gösteren webtekno.com moderatörlerine bu işteki katkılarından dolayı haddim olmayarak herkes adına TEŞEKKÜR EDERİM. Malum firmaya teşekkür etmeyeceğim. Siz vermediniz beyler BU YİĞİTLER ALDI. En ummadığın keşf eder esrâr-ı derûnun, Sen herkesi kör, âlemi sersem mi sanırsın? Ziya Paşa Terkib'i Bent'ten. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 2 Mayıs 2016; 13:53:26 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 3 Aralık 2016; 18:47:55 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EyuphanKundakci -- 22 Şubat 2016; 20:51:22 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EyuphanKundakci -- 23 Şubat 2016; 16:27:09 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|