Bildirim
OnePlus 13 - 7 Ocak EU Lansman
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yine globale 24GB/1TB versiyonu gelmeyecek değil mi? EU Lansmanda bu versiyon da gelse keşke
-
hocam sanirim o versiyon sadece Cin'e ozel. Sertifikasi gorunmuyor EU veya global icin. fiyatini merakla bekliyorum insallah 900 EUR u gecmez :)
-
50.000'e çıkar sat işte. samsung'un yaptığını yapacaksın yoksa tek tük alan olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de bu telefon ve Realme gt 7 pro arasında kaldım.İki telefonda ülkemize gelicek.One plus 13 özellikle ekran ve kamerada öne çıkıyor.Bakalım geldiği zaman bakarız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Realme GT 7 Pro ısınma sorunu var diyorlar. Çok sıkıntımıymış. OnePlus13 ü bekliyorum ben de.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yurtdışı ürün isteyen varsa 27 ocakta türkiyeye geleceğim 1 adet getirebilirim komisyon karşılığı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lansman bugün saat kaçta bilgisi olan var mı? Türkiyede resmi satışı olacak mı cihazın acaba? Takip ettiğim güzel cihazlardan bu sıra yeni telefon alma arefesinde değerlendirmek isterdim açıkçası.
Umarım uygun bir fiyatla ulkemize girer, ne zamandir telefon almak istiyorum be bu tam benlik
-
Dun kendi sitesine baktigimda satisa acilmis gorunuyordu ama herhangi bir lansman olmadi ben de umitliyim bu telefondan peki cin versiyonu ile eu versiyonu arasinda ne fark var cin versiyojjnu alsak yurt disindan ne problem yasariz
ColorOS ile geliyor. Android auto çalışmıyor bir de network band sınırlaması olabiliyor hocam. Eu versiyonu 1000 eur olarak çıktı. İsteyen varsa komisyon karşkışığı 1 adet getirebilirim çin veya eu versiyon. 24 ocakta türkiyeye geleceğim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X