Şimdi Ara

Cevap: Cevap : DENON AVR 1911

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben denon avr1911 kullanıyorum .. benim bir bağlantı sorunum var.. ben media player olarak wdtv live kullanıyorum ve ses bağlantısı için optik kablo kullanıyorum
    optik ses bağladığım için 1911 de tv modundan ses alıyorum yani video görüntüyü nasıl bağlamam lazım ki ses optikte olacak video yu nasıl bağlamalıyım wdtv live video çıkışını nere bağlıycam yardım lütfen...

• Bende de denon 1911 ve wd tv live var ve sadece hdmi kablo kullanıyorum.denon un dvd hdmi girişine wd tv den gelen hdmi kabloyu bağlıyorum denonda dvd yi seçince direk wd tv bağlanıyorum.
    Denon 1911 ile wd tv live hdmi kablo ile bağlarsan hem ses hem görüntü alabilirsin.
    optic kablo ile bağlamana gerek yok.
    selamlar.
  • şimdi arkadaşım cevabın için teşekkür ama bir sorun var ben tv kullanmıyorum
    ben projeksiyon kullanıyorum ve sadece video giirişi var onun için video konnektöründen
    çıkış almalıyım ses optik olacak video çıkışı olacak
    varmı bir yolu bilen varmı
  • WDTV LIVE kutusunda Analog Video out için Sarı bir çıkış bulunur bu çıkışı 1911'in DVD Video in girişine bağlayın. Hemen üzerindeki Monitör OUT çıkışından da projektöre gidin. Sanırım beklentinizi karşılayacak bağlantı şekli bu. Eğer görüntü gelmezse SETUP menü içinde VIDEO Mode AUTO'da olması gerekiyor sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yamaha AX-870 mı Denon PMA-1060
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.