Şimdi Ara

Cevap: EPSON Projeksiyonları - ANA KONU - (210+ Üye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, yakın zamanda TW 5300 alarak aranıza katılmayı planlıyorum. Naçizane bir sorum olacak.

Bir telefon operatörünün Lig TV taraftar paketine üyeyim ve bu paket üyeliğiyle maçlar sadece telefondan izlenebiliyor. TW 5300'e kablosuz görüntü aktarımı yok, bu sebeple görüntüyü projeksiyona aktarmanın bir yolu var mıdır? Yoksa telefondan görüntü aktarmak için mutlaka TW 5350'mi tercih etmeliyim?

• Var hocam. Mhl adaptör ile çok basit şekilde görüntüyü projeksiyona aktarabilirsiniz. linkte gönderdiğime benzer bi aletle, farklı çeşitleri, ucuzu pahalısı var görüntüyü direk projeksina aktarabilirsiniz. Yalnız öncelikle kendi telefonunuzda mhl özelliği olmalı ve aldığınız adaptör telefon modelinizle uyumlu olmalı. Bi ucunda HDMI girişi var buradan projeksino bağlıyorsunuz. diğer ucu da mikro usb yani telefonun şarj soketi tipinde, bu ucuda telefona bağlıyorsunuz. Ayrıca üzerinde elektrik güç girişi var buraya da telefonun şarj cihazıyla elektrik veriyorsunuz. Telefonun ekranı doğrudan projeksiyon perdesine yansıyor.
    http://www.sanalpazar.com/samsung-hdtv-mhl-adaptor-hdmi-cevirici/i-64405398

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi projekta -- 10 Kasım 2016; 20:53:0 >

• Herkeze merhaba
    Vaktinizi harcayıp buraya fikirlerinizi yazdığınız için teşekkürler
    Sizden ricam aralık ayında akrabam amerikadan gelicek ve projeksiyon cihazı sipariş vermek istiyorum amazon.com veya bestbuy.com dan sipariş vermemi söyledi benq mu epson ama hangi projeksiyon olmasına karar veremedim yardımcı olursanız çok sevinirim
    Evde kullanmak için hem tv hem film için
    Fiyat olarak 2.500 tl civarı
    Whireles olması
    Kablosuz ses sistemi bağlanabilir olması
    3D olması
    E tabi görüntüsüde tatmin edici olursa
    Projeksiyonu duvara istediğim uzaklıkta bağlaya bilirim ama benim izleyeceğim uzaklık 4 5 metreden olucak yardımcı olursanız çok memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eraykonur -- 14 Kasım 2016; 18:58:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.