< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakansant -- 28 Eylül 2019; 12:29:58 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakansant -- 28 Eylül 2019; 12:29:58 > |
hehehe hakancım
şaka bi yana bu forumdan öğrendiğim o kadar çok şeyler varki bir emekli olarak girdiğim internetin çoğu bölümünü bu foruma ayırmaktayım bu formu ve genç arkadaşlarım olan sizleri çok seviyorum siz genç kardeşlerimden o kadar çok şeyler öğrendimki sayenizde hep sağolun varolun zaten diğer yaşlılar gibi kahvelere gitmeyi hiç sevmem |
Bence sağlam birşey al uzun süre kullan
"Ucuz eşya alacak kadar zengin değilim" demiş bir kapitalist |
Aynı şeyleri Air için düşünüyorum.
|
Merhaba, bende aranıza İpad Air 10.5 alarak katılmış bulunmaktayım. Bu fiyatta ki laptoplarla kıyasladığımda işlemci ve ekran olarak İpad'in daha önde olduğunu gördüm. İpad'in 4K video işlediğini görmek hem şaşırttı hemde MacOS'un artık bir laptop kullanma performansına yaklaşması memnun etti. 356 gram ve 6.1 mm. Mobilite açısından çok iyi. Ekranı 2K ve Retina, bu fiyata A12 Bionic'in işlemci gücü ve ekran kalitesine Apple haricinde hiçbir yerde göremedim.
Yerli yabancı yazısal ve video karşılaştırmalarını, incelemelerinin hepsini gözden geçirdim. En mantıklı tercihin İpad olduğunu gördüm. Evimde oyun laptop'u Dell, aynı işlemde kullandığım ve video editlediğim bir masaüstüm bulunmakta. Haftanın 7 günü sürekli hareket halindeyim ve üniversite okuyorum. Makale yazmak/okumak, sunum yapmak, metin hazırlamak, internet araştırmaları, video izleme gibi işlemler için aldım. Oyun hiç yüklemedim ve bununla da yormak istemiyorum. Kılıf konusunda Apple'ın orijinal kılıfları hem çok pahalı, hemde sadece ekran kısmını koruduğu için satın almadım. Aliexpress'den 50 TL ye arkasını tamamen saran ön/arka korumalı kılıf sipariş ettim. Klavye olarak kendi kılıflı klavyesi çok pahalı olduğundan Logitech K380 Bluetooth klavyesini edindim. Böylelikle kendi sistemimi oluşturmuş oldum. Şuan tek eksik tarafı İpad'in 4 saat civarında şarj olması. Bunun teknik bir arızadan dolayı mı olduğu konusunda endişelendim ve yabancı kaynaklardan araştırma yaptım. Bu modelde şarj 4 saatte dolduğu konusunda çok konu vardı. Zaten aktif olarak kullanımda 10 saatlik bir batarya performansı verdiğinden. Bana 2,3 gün rahat yetiyor. Ekran kapalı olarak bir gece bıraktığımda sadece %1 şarjın gittiğini gördüm. Bence fazla heyecan aramadan tablet konusunda Apple başı çekiyor. Ona yaklaşan Samsung da var fakat Android konusunu az çok biliyoruz. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cholonya -- 10 Mayıs 2012; 15:39:39 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cholonya -- 10 Mayıs 2012; 17:30:12 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi todorov_44 -- 10 Mayıs 2012; 18:58:12 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarl -- 10 Mayıs 2012; 22:50:42 > |
|
|
|