< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iPad Modelleri Bilgi Paylaşım Kulübü--- {ANA KONU} (991. sayfa)
-
-
Merhaba, iPad Pro cellular tabletime Telekom cep magnet (data hattı) sim kartı takarak internet kullanmaya başladım. Telekom uygulamasına girmek, kullanım vb. hat işlemleri için SMS alım/gönderimini iPad üzerinden nasıl yapabilirim? Teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhba
iphonuma, PC den .ipa dosyası atacam, bunu yapmak için TONGBU proğramını kullanıyordum ama şimdi benim pc de artık çalıştıramıyorum
tongbu ya benzer hangi proğramı önerirsiniz?
bilgisi olan arkadaşların yorumunu bekliprum
-
İfile vardı bildiğim, diğerlerini de deneyebilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap gecikmiş ama yine de yazayım, ipade normal sms gönderimi olmuyor ama imessage den sms gönderiliyor diye biliyorum
Merhaba, öncelikle teşekkür ediyorum. Telekom’un cep magnet diye adlandırdığı data hatlarında maalesef iMessage dahil mesaj gelmiyor. Hattan kaynaklı bir problem.👋
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turkcell data hattım ile imessage kullanıyordum değişmiş mi acaba
İmessage kullanamadım ipadimde
Arkadaşlar elimde ipad air ve ipad mini4.nesil tablet var. Her ikisi de şarjı bittiğinde tekrar açılması zaman alıyor ve ekran bazen durduk yere kırmızıya dönüyor. İstanbul'da güvenilir işinin ehli ipad tamiri yapan neresi var bilgisi olan varsa sevinirim.
-
Forumda @kenzu takılırdı, Kadıköy de servisi var, ona ulaşabilirseniz
Teşekkür ederim ama kenzu adında bir kullanıcı bulamadım isim doğru dimi?
-
Yanlış da hatırlıuor olabilirim hocam ken ile başlıyodu
@kenbu o arkadaş ama uzun zamandır görmüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X