Şimdi Ara

iPad Modelleri Bilgi Paylaşım Kulübü--- {ANA KONU} (990. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.812
Cevap
245
Favori
523.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 987988989990991
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhabalar cevap gecikmiş ama yine de yazayım

ipade özel bir hat olmuyor

ayrıca bayiyle filan görşmek gerekmiyor

içinde normal internet paketi olan her hat takılıp kullanılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar ipad mini 5 sahibiyim. Geçen gün elimden kaydı düştü ve kilit tuşunun üstü ezildi. Tuş basmıyor şu anda ve çalışmıyor. Ekrandada çok çok hafif açılma oldu. Çalışmada herhangi bir sorun yok fakat cihazı kapatsam bir daha açamayacağım. Sizce tamiri ne kadar tutar? Çok masraf açarsa yenisini almak mı mantıklı?

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba

o tuşun ederi fazla değildir, bir iki servise sorup en mantıklı olana verin tamir ederler, ekran değişimi filan olsa değmez deyip yenisini al derdim

• Caferhan kullanıcısına yanıt

Hocam apple resmi servisleri tamir yapmıyor direk cihaz değilimi dedi. Aynı cihaz için tam 10.000 tl istediler çıktım. Diğer servisleri gezdim en az 10 tanesini. Ortalama 1800-2000 civarı olur dediler. Fakat ipad lerin ekran sökümü çok zor ekran zarar görebilir haberin olsun ve ekran zarar görürse 5000 olur diyince yaptırmaktan vazgeçtim. Aslında ipad mini seviyordum ama dün kampanya vardı 10.nesil ipad e geçiş yaptım. Bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü ama ekran zarar görür falan dedikleri için vazgeçtim.

• Şuan en uygun fiyata 128 gb wifi 6.nesil ipad air nereden alınır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt

Mediamarket

Hocam aldım bile 256 gb space grey air 6,hepsiburadadan 26000₺’ye denk gelecek şekilde. halen kutusunda evde duruyor açmadım. Şuan acaba m2’li 4.nesil ipad pro 11” mi alsaydım die düşünüyorum. Birkaç güne karar vercem olmazsa açıp kullanmaya başlarım

• iPad e beta18 yükleyen var mı?

ipad 8 var bizim evde de

• Cihan kullanıcısına yanıt
    Mini 6

• TheBlondie kullanıcısına yanıt

Anlamadım?

Mini 6 modeline 18 yüklü

• TheBlondie kullanıcısına yanıt

Herhangi bir sorun bug var mı

Var, yüklemeyin. Public betayı bekleyebilirsiniz. System data storage 20 GB aştı. Kontrol merkezi ve tema(widget) sorunları var. Beta kaynaklı aşırı pil tüketimi söz konusu. Uygulama uyumsuzlukları var.

• Yeni iPad modeli ne zaman çıkacak bilgisi olan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde M2’li ipad air almıştım sonra arada 5000₺ olunca onu iade edip m2’li ipad pro aldım. 120hz ekran, 4 hoparlör ve face id’ye tav oldum. Çok işim düşmez ama aynı zamanda thunderbolt bağlantısıyla 5 kat hızlı veri transferide var

Pro nun donanım üstünlüğüne 5000 tl değer mi hocam? Pişman etmez de mi

Touch id çok işlevsel,tuş aramakla uğraşmamak güzel. 120 hz ekranı destekleyen oyunları pubg vs oynuyorsanız iyi, ha arayüzde akıcı geçişleri var. 4 hoparlörü çok istiyordum iyi güzel ama beklentimin altında bir performansı var ya da ben çok beklentiye girdim. 13 promaxımdan hallice bir ses seviyesi var sanki. Air’ların ses kalitesi nasıl deneyimlemediğim için emin değilim. Gerçekten airdaki 2 hoparlör çıkışı, 4 hoparlörlü pro’nun yanında sönük mü, fark çok mu az deneyimlemek lazım?
    Cihazı devamlı yan kullandığım için yatay facetime kamerası aslında çok hoş olurmuşta diyorum ama çok facetime yapmıyorum ki😅 ama sekfi modu açıkken kameranın köşede olması hissettiriyor kendini.
    Bu arada sahibinden de çok temiz 2.elleri uygun fiyatlarda onlarada bakabilirsiniz.
    Ben suradan bir kullanıcıyım. Air’da fersah fersah işimi görürdü. Bizimkisi nefs. 4-5bin sizin için düşündürecek bir meblağ ise hiç fazlasını vermeye gerek yok. Yoksa alınabilir de

Geniş bilgilendirme için teşekkür ederim reis

• Germiyanlı kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba kampanyalar ne zaman başlar. Birde mühendislik için hangi ipad önerirsiniz . Teşekkür ediyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Yeni ipad modeli
    Yeni iphone modeliyle beraber mi çıkıuordu?

• 
Sayfa: önceki 987988989990991
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.