< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 7 Mayıs 2019; 0:23:15 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 7 Mayıs 2019; 0:23:15 > |
Bu bir pazarlama şekli olmamalı...
O sayfa sayfa sözleşmelerin ben de dahil olarak halkımızın %99'u tarafından okunmadığını herkes biliyor. Bu kadar teknolojinin içinde yüzüyorken benim üyeliğimin bitmesine 1 hafta kala bir sms atarsın ve dersin ki; "üyeliğinizi iptal etmezseniz aynı şartlardan 1 ay daha uzatacağız"! Ya da uzattıktan sonra dersin ki; "sözleşme şartları gereği 1 ay daha uzamıştır..." Ben bu adamlara "kartımda kalan bakiye ne olacak" diye sormasam hiç haberim de olmayacaktı! Ben de diyorum ki; biz bu ödemenin alındığını farketmesek 34,50 TL'den ömür boyu para çekebilirler. Avm'de olduğumuzu neredeyse noter kanalıyla bu firmaya ispat etmek zorunda kalacak kadar teknolojinin içindeyken, bir sms bile yollanmıyor olması bence en hafif tabir ile "tilkiliktir". |
o çocuk kimdi bir düşün bakalım ? düşün... Evet o çocuk bendim.Bazı kahramanlar pelerin takmaz istinye ımaxte pısır patlatırlar.Tabi sonradan güvenlik kameralarını izleyen müdür işten attı ama olsun canın sağolsun
|
Hocam kapattılar mail geldi şimdi
Saygıdeğer büyük üstad mesafe4272 adlı dh üyesinin bugün Türkiye saati ile 19:43'te yaptığı "sinemia batar" yorumunu büüyk bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.Mesafe4272 batar dediğini öğrendiğimiz halde aksi yönde gidip onu dikkate almayarak faaliyetlerimizi devam ettirmemiz bir ahmaklık olurdu.O sebeple ilerde daha fazla maddi kayıp yaşamamak ve siz değerli kullanıcılarımızo mağdur etmeml adına tüm ticari faaliyetlerimizi durduruyoruz. Sinemia CEO'su Rıfat Oğuz |
Yazılanları görünce dayanamadım. Paketin içeriği her gün 1 kere sinemaya gitme ve bunun ödemesini yapan kişi bilet alamayıp şikayet etmiş; biri kalkıp sana iyi olmuş işi ticarete döküyorsunuz sonra demiş. Bir başkası haksız yere eklenen katkı payı, hizmet ücreti vs. yi olsun böyle bile mantıklı diyerek savunmuş kendi sözleşmesindeki haklardan haberi yok. Yarın öbür gün sinemia tazminat davaları yüzünden kapandığında foruma gelip sizin şikayetleriniz yüzünden kapandı diyerek bizlere de laf söyleyeceksiniz muhtemelen. Allah sizin gibi doğruyu yanlışı birbirinden ayırt edememe problemi yaşayan kişilerin yardımcısı olsun.
|
Hata mesajıyla ilgili kesin çözüm!!!
![]() Describe your issue kısmına; “When i want to use my sinemia subscription, i got an error message. (Bilet almaya çalıştığımda hata mesajı alıyorum.)” Yazarak sorunu çözebilirsiniz. |
Türkiye de de soruşturma açılsa bu sinemia ya keşke. Milleti mağdur ettiler hep
|
Sinemia'yi kendi sirketi gibi savunan, toz kondurmayan 1-2 arkadas vardi, ne zamandir sesleri cikmiyor, nerede o arkadaslar? iceride kalan paralari onlardan tahsil edelim, bize sinema ismarlasinlar. :)
|
Bu arada şirket 60 çalışanı 26 nisan'da işten çıkarmış.
https://nayn.co/sinemia-turkiyede-60in-uzerinde-isci-isten-cikarildi-uygulama-kullanicilardan-para-cekiyor/ Burada hala yıllık elit paket X TL olmuş güzel fırsat deyip paket alanlar var. Allah akıl fikir versin diyorum. |
Siz nasıl bir hayat yaşıyorsunuz ya? Ne zamandan beri hakkın olmayan 30 tl için bu düşüncülere daldınız.
Hadi bu içinde bir yerlerde bu düşünceye sahipsin gelip bunu normalmiş gibi yazıp bir de milletten yardım talep eder oldunuz. Bravo valla bol şans başarılar o aldığın parayla çoçuğuna yemek al kombo yapmış olursun. :) Not: Prensip Sahibi Birey:) |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 5 Şubat 2016; 23:12:47 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exterminant -- 27 Ocak 2017; 15:53:34 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|