Şimdi Ara

Cevap: erol tangut vikipedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KARDEŞİM EROL TANGUTA GİDİN GİTMEDEN ÖNCE BU DUAYI ANNE VE BABANA YAPTIR.

euzu billahi mineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim

Allah'ım benim, eşimin ve soyunun anne ve babalarımızın, çocuklarımın hakkında dileyerek soyumuzdan kanımızdan olan bütün ölmüş ve sağların, adına dileyerek allahım bütün saydığım isimlerine Ya-Allah, er-Rahman, er-Rahîm, el-Melik, el-Kuddûs, es-Selam, el-Mü'min, el-Müheymin, el-Azîz, el-Cabbâr, el-Mütekebbir, el-Hâlık, el-Bâri, el-Musavvir, el-Gaffar, el-Kahhâr, el-Vahhâb, er-Rezzâk, el-Fettâh, el-Alîm, el-Kâbıt, el-Bâsıt, el-Hâfıd, er-Râfi, el-Mu’iz, el-Müzill, es-Semi, el-Basir, el-Hakem, el-Adl, el-Latif, el-Habîr, el-Halim, el-Azim, el-Gafur, eş-Şekur, el-Aliyy, el-Kebir, el-Hafîz, el-Mukît, el-Hasîb, el-Celîl, el-Kerîm,
    el-Rakîb, el-Mucîb, el-Vâsi, el-Hakîm, el-Vedud, el-Mecîd, el-Bâis, eş-Şehid, el-Hakk,
    el-Vekil, el-Kaviyy, el-Metîn, el-Veliyy, el-Hamîd, el-Muhsî, el-Mubdi, el-Muîd, el-Muhyî el-Mümît, el-Hayy, el-Kayyûm, el-Vâcid, el-Macîd , el-Vâhid, es-Samed, el-Kâdir, el-Mukdedir, el-Mukaddim, el-Muahhir, el-Evvel, el-Âhir, el-Zâhir, el-Bâtın, el-Vâli, el-Müteâli, el-Berr, et-Tevvâb, el-Müntekim, el-Afüvv, el-Raûf, Malik'ül-Mülk, Zülcelali ve'l-İkram, el-Muksit, el-Câmi, el-Ganiyy, el-Mugnî, el-Mâni, ed-Dârr, en-Nafi, el-Nûr, el-Hadi, el-Bedi, el-Baki, el-Varis, er-Raşit, es-Sabur, el-Ferd, Settâr, Şafi, Mucîb , Hannan, Mennan, Deyyân, bilerek yada bilmeyerek şirk koşmaktan isyan etmekten kibirlenmekten büyüklenmekten onlar adına da tövbe ettim estağfurullah ya gaffar. 100 tekrar

ALLAHIM KIZGINLIK VE ÖFKEYLE ÜZÜNTÜ VE KEDERLE
    ÇOCUKLARIMA ANNEME BABAMA AKRABALARIMA TANIDIĞIM TANIMADIĞIM İNSANLARA YAPTIĞIMIZ VE YAPACAĞIMIZ BÜTÜN BEDDUALARDAN BELALARDAN LANETLERDEN KAHIR VE KÖTÜ DUALARDAN TÖVBE ETTİM ESTAĞFURULLAH YA GAFFAR. 100 TEKRAR.

BEN ÇOCUKLARIMA DÜNYA VE AHİRET GEÇMİŞ VE GELECEK TÜM HAKLARIMI HELAL ETTİM. HELAL ETTİM . HELAL ETTİM . 3 kere tekrarlanacak.

ALLAHIM ÇOCUKLARIMA DÜNYA VE AHİRETTE İYİLİKLER NASİP EYLE. BEN ÇOCUKLARIMIN ADINA ONLARIN İŞLEDİĞİ BÜTÜN HATA VE GÜNAHLARDAN ALLAHIM SENİN BÜTÜN İSİMLERİNE YAPILAN ŞİRK İSYAN, HATA VE KİBİRLER DEN TÖVBE ETTİM ESTAĞFURULLAH YA GAFFAR. 100 TEKRAR

ALLAHIM SOYUMUN VE BENİM DOĞACAK ÇOCUKLAR ADINA ADAYIP TA YERİNE GETİREMEDİKLERİ TÜM ADAKLARIN VE YEMİNLER İÇİN benim ve anne babalarımızın ve soyumuzdan ölmüş ve sağ olan babalarımızın her organımız ile işledikleri ve işlediğimiz her türlü günahlarımızın affına vesile olması ve sağ olanlarımızın dahi hidayete ermeleri ve gafletten kurtulması tam olan hidayetini istemek niyetiyle TÖVBE ETTİM ESTAĞFURULLAH YA GAFFAR. 100 TEKRAR

• Buff mı veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

Buff mı veriyor

Party heal atıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • krdş bu ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: YüzüğüKayıpFrodo

quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

Buff mı veriyor

Party heal atıyor

sw at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.