Şimdi Ara

Cevap: Fiesta MK4 - MK5 Kulübü (Flair, Fun, Ghia, Sport)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocam çok sağolun ilginiz için. Araçtan son anda vazgeçtim 2000 1.4 Fun modeliydi 4 airbag abs vardı lpg hiç takılmamıştı 151000 gibi bişeydeydi Aracın sorgulamasını yaprım şase ve plaka ile hasar görünüyor fakat rakam yazmıyor. Anlıyorum kızabilirsiniz bu yaşta ne bekliyorsun diye fakat kafam karıştı ben de alternatiflere bakıyorum şimdi. Araç bulunduğum şehirde olsa bakarım ama gidip boş gelmek de istemiyorum 600 km. Bu arada masraf derken kastım 150binden sonra bunların motoru probleme meyillenir mi acaba çok sağolun Selamlar...

• Aracın ilk sahibiyiz.Şu anda 211bin km de ufak tefek hasarları tabiki olacak sonuçta 13 yıllık araç.Önemli olan motor ve şasenin dayanıklılığı ve hasar almaması.150bindeki aracı alıp motor yaptırman max 2 3 bin tl.Sonra bir 150 bin daha sürersin.
  • en az 13 sene daha rahat goturur o arac seni eger guzel kullanilmissa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mOBSCENE M kullanıcısına yanıt
    Önceki mesajlarımı inceleyebilirsiniz, şiddetle tavsiye ederim. Doğru tespit 150 den sonra probleme meyill ama sadece yağ yakması artıyor, başka en ufak bi sıkıntı çıkmıyor, benzinli ise. Arkadaşın da dediği gibi o da bi 150 daha götürüyor bu kadar:) Araç 200 ü geçti debriyajı bile değiştirmedim şu ana kadar...1,25.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ CLIO SPORT TOURER
    12 yıl önce açıldı
    Honda civic 2010 fd6 premium
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.