Şimdi Ara

Cevap formunda bir bokluk sezen var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben seziyorum galiba. Türkçenin ilk sorusunu doğru yapıp işaretlemiştim ama optik formda boş gözüküyordu, sonuç çizelgesinde de boştu doğal olarak. Sosyalde gavurlu soruyu da doğru yaptığıma eminim, hatta çok iyi hatırlıyorum ama optikte yanlıştı. belki ben yanlış hatırlıyorum belki gerçekten bir bokluk var bilmiyorum ama böyle yaşayan başkanız var mı acaba ? Gerçi olsa ne olacak, hakkımızı aramak için bile para gerekiyor ve aramaya çalışsak bile büyük ihtimal bir şey olmayacak, teşekkürler, umarım "emeğimizi" iyi emanet ediyorsunuzdur.

• ÖSYM de adamlar oturup senin cevaplarını değiştirmişler şöyle de bir muhabbet dönmüştür " Sil o soruyu yapamaz bu adam şunun tipe baksana"

Sınav anının heyecanı ile işaretlememiş ya da yanlış işaretlemişsindir , kimse oturup senin cevaplarını değiştirmez
  • Ben beklerim yaparlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı şekilde benim de deizm sorum doğru işaretlediğim halde agnostsizm işaretlemşişim gibi görünüyo
  • bende sonucudur yaptigimi hatirliyorum ama olusturduklari yapmisim gozukuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farketmeden yanlış işaretlemişsinizdir. Bende de biyolojide tür-cins-sınıflı soru yanlış. Yanlış işaretlemişim optiğe. Farkında olmadan o anki heyecanla oluyor bunlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.