Şimdi Ara

Cevap: fx6300 ve iyi bir anakart mı yoksa 8320 ve kötü bir anakart mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence 8320 al anakart birarada tutsun yeter ama yine de aradığın min özellikleri söylersen daha rahat yardımcı olabiliriz anakart için

edit:beyler konunun benimle alakası yok başıma kalmış anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superior1 -- 4 Mayıs 2014; 17:19:50 >

• ilginç bir konu açmışsınız soru cevap tarzı olmuş.Hoş
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeseskane

ilginç bir konu açmışsınız soru cevap tarzı olmuş.Hoş
    Bug falan mı oldu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Downey

Bug falan mı oldu acaba ?
    bu işlemcilerin yanında almayı düşündüğün anakartları da yazsaydın daha iyi olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

bu işlemcilerin yanında almayı düşündüğün anakartları da yazsaydın daha iyi olurdu

Alıntıları Göster
    konu benimdi arkadaşada ayrıca konu açmış gibi olmus aynen bug var. fx6300 ile gigabyte ud3p düşünüyorum. 8320 ile g46 düşünüyorum hocam

• TurkishCoder kullanıcısına yanıt
    açıkcası oc potansiyeli yüksek işlemci kullanıyorsan anakartın iyi olacak ki adam gibi işlemciden faydalanasın

g46 kullanıyorum 6300 ile memnunum askeri sınıf olduğu için yansa değişmek zorundalar hiçte fena bi kart değil

ama ud3p nasıl bilmiyorum genelde gigabyte çok dayanıklı hatta neredeyse ocye en yatkın denecek kartlar çıkarıyor yanlışım warsa düzeltin
    G46 kötü bir anakartmı oluyo ilginç
  • Kötü karttan kastım daha uygun olmasıdır 200 liralık bi anakart uyduruk değildir elbette. Ud3p evet kaliteli baya ama 8320 de 8 çekirdek ileriye dönük baya hemde kafam karışık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCoder

Kötü karttan kastım daha uygun olmasıdır 200 liralık bi anakart uyduruk değildir elbette. Ud3p evet kaliteli baya ama 8320 de 8 çekirdek ileriye dönük baya hemde kafam karışık.
    8320, 6300'den çok üstün bir işlemci değil. Ben 970a-g43+fx-6300 tercih ederdim 970a-g43 4.4'e kadar çıkıyormuş, arada 54 lira fark var ben UD3P almazdım sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soul calibur

8320, 6300'den çok üstün bir işlemci değil. Ben 970a-g43+fx-6300 tercih ederdim 970a-g43 4.4'e kadar çıkıyormuş, arada 54 lira fark var ben UD3P almazdım sanırım.

Alıntıları Göster
    Gigabyte anakart konusunda daha iyi bence MSİ 970A g46 var bende gigabyte almadığıma pişmanım kesinlikle .
    6300 alıcaksanız zaten 990 a gerek yok 970 alın
    eğerki 8320 alıcaksanız 990 alamnız hayrınıza olucak overclock konusunda 990 almanı işinize yarıyacak.

Sonuçta 970 alt segment için ucuz anakart olsun diye üretilen chipset 990 üst seviye işlemcileri için piyasada var.

• Ben şimdi 1-2 sonrasını da düşünüp bi sistem toplamalıyım bu sisteme takviye yaparım ama değiştirmek belli bir süre söz konusu olmayacağı için alabildiğimin en iyisini almaya çalışıyorum o nedenle 8320 yi sordum aslında. Suan kaç tane program-oyun 6-8 çekirdek istiyor meçhul yani ama düşünüyorum 8 çekirdek bana ideal geliyor. Bir yerlerden 50-60 lira kısabilirsem 8320+g46 düşünüyorum.
    Iyi islemci ile iyi anakart , ucuz islemci ile ucuz anakart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackforreal

İmza g46 kullanıcısı.8320 için yetersiz bir anakart.Düşük faz sayısıyla ne kadar oc olur.Ön port usb 3.0 bile yok anakartta.Fx6300 için belki fena olmayabilir ama 8320ye yetersiz o anakart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

quote:

İmza g46 kullanıcısı.8320 için yetersiz bir anakart.Düşük faz sayısıyla ne kadar oc olur.Ön port usb 3.0 bile yok anakartta.Fx6300 için belki fena olmayabilir ama 8320ye yetersiz o anakart.

Alıntıları Göster
    demek istediğin şey sanırım işlemciyi mi yoksa anakartımı kısayım G46 iyi bir anakart ama ud3p bariz daha iyi tabi senin bilgisayarı ne için kullanacağına bağlı bir durum bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Akagami.

quote:

OC sevmem sırf deneme için 4.2 ghz e stabil geldi daha fazlasını zorlamadım.Bence fx 8320 için gayet yeterli.Ha fazla para veririm daha iyisini kullanırım diyeceklerede lafım yok.
  • 990 yonga setli Gigabyte al. Gör bak O.C nasıl yapılıyor (fiyatı makul olsun diye bunu dedim illaki daha iyi kartlar vardır)
    970A-D3 (Rev 3.0) da iş görür bir kart. Rev 3 diyorum fazlar soğutmalı çünkü

Edit yanlış yazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozeceze -- 5 Mayıs 2014; 20:52:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

990 yonga setli Gigabyte al. Gör bak O.C nasıl yapılıyor (fiyatı makul olsun diye bunu dedim illaki daha iyi kartlar vardır)
    970A-D3 (Rev 3.0) da iş görür bir kart. Rev 3 diyorum fazlar soğutmalı çünkü

Edit yanlış yazım
    8320 ve Gigabyte 970a-UD3P en iyi fiyat/performans seçimi olacaktır.
  • ozeceze kullanıcısına yanıt
    adamın bütçesi yeterli değil 990 yonga sete konuyu okumadan yazmayın lütfen... ayrıca çift ekran kartı ve ileri derece o.c yapılmayacaksa 990 yongalı anakartlar gereksiz masraf olur maddi durumu iyi olanlar hariç
  • Kullanım amacı 1-2 aylığına film iyi bir ekran kartı alınca oyun üzerine olacak.
    eğer online oyun oynarım dersen ultra düzeyde 8320 daha iyi sonuç verir bf4 gibi oyunlarda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.