Şimdi Ara

Cevap: Havya Önerisi (YARDIM!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: brev

Bence güç önemli çünkü 100watt'a kadar havyalar mevcut ve uzun kullanımda ciddi elektrik sarfiyatı olabilir bu sebeple aynı işi 15 watt ile halletmek çevrecilik ve elektrik faturalarını düşürerek cebim için önemlidir.

Uçlar konusunda dediklerinize katılıyorum zaten yedek uç almayı düşünüyorum.Genelde havyaların uçları problem oluyor gerçi oda acemilikle öyle oluyor uzmanlaştıkça uçları daha uzun vadede tüketiyorsunuz.

Alternatif renk olarak turkuaz renkli olanını gördüm başka var mı bilmiyorum.Watt olarakta 12 ve 14 watt var sanırım.

Birde birşey sorayım bu cımbızlarda ESD yazısı anti statik olduğu anlamınamı geliyor yoksa ekstra anti-statik ürünlerden mi aramak lazım.???

kardeşim, anti esd olması lazım:)
    çünkü esd bir anda boşalan elektrostatik yük demek sanırm.
    ben başka renk falan bilmiyorum havyam 35 wattlık 936 lık ayarlı havya.
    şöyle diyeyim.
    havyanın kalemi ve ucu önemlidir. ben 45 liraya havyayı aldım. 30 lirası kalemi 5 lirası ucu. yani makine 10 tl ki potansiyometresi bile hala taş gibi.
    bunun haricinde önemli olan dediğim gibi havyanın seramik ısıtıcılı olması çok iyi. eskiden havyanın bir kısmı ısınırdı öbür kısmı sonra yetişirdi. o da kötü.
    kullanımda uzun süre dersek, valla o sana ve kulandığın alana bağlı. ben mesele ses sistemlerinden otomobillere, pclerden telefonlara kadar herşeyi lehimliyorum. otomobillerde işte 150 watt olsa çok iyi olurdu ama bu da yetiyor.
    ses sistemlerinde kolay kolay çabuk yıpranmaz uç. ama pc ve özellikle telefonlar için ucun sivri olması şart. ki bu makinelerin uçları ne yazık ki çok sağlam olamıyor. benim gibi telefonla uğraşıyorsan ayda bir uç değiştirirsin. ses sistemi ile uğraşırsan benim bir ucum 1 seneye yakın gidiyor. ki ayrı uç kullanıyorum anlayacağın. sana tavsiyem hep kapatma. hani yarım saat sonra açacaksan en düşüğe al. soğuyup ısınmasın ki uç zedelenmesin. çok sıcakta da bırakma. faturadan da kaybedersin uç da gene zedelenir. kombi gibi tut. az olsun öz olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.