Şimdi Ara

Cevap: HI-LEVEL 48UHL950 UHD 3D SMART TV A101'DE 1799 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hem çok üzgünüm hem de çok falan filen.... ne olduğunuda anlamadım.... hi level tv de alt kısmında küçük pul gibi kararmalar ve bazı resimlerin hareketli kısımlarında yatay çizgiler oluştu birde ışık sızması vardı bunları ilgili arkadaşa anlattım ve videoya alarak servis rapor düzenledi genel merkez ürünün tamirinin mi değişim mi istediğimi sordu ben değişim dedim ama muadil üretim olmadığından ve 9300 muadil olmasına rağmen meliyeti bizim tv den fazla olduğu için değişime 1200 tl para istedi?!.... oooo bu ne yaaaa...dedim panel tamiride 1300 tl ye maal oluyormuş... o yüzden para iadesine karar verdik şimdi geleleim aslında ne demekk istediğime birkere tv den mamnundum ama o anlatttığım sorunlar gözüme takılıp duruyordu ve sinir olmaya başlamıştım lakin bunu es geçemedim şimdi bu ayarda bu özelliklerde bu fiyata tv yok kalalkaldım.... tv giderken arkasından oyuncağı alınmış çocık gibi... ama şunu es geçemem her zaman söylüyorum yerli malı yurdun malı hep onu kullanmalı ve servisin ilgisi alakası çözüm merkezinin yaklaşımı mükemmel hangi markada bu kadar müşteri memnuniyetine önem var ben görmedim duymadım..duygusal da yaklaşmıyorum eleştireceğim yer varsa eleştiririm ama yok servise ve vestel müteri çözüm merkezine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum ....
    yazımın sonuna gelmişken şimdilik hi-level uhl950 formu birlikteliğinden ayrılmış oldum herkese iyi günler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.